Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Аааа, Славче, без такива! Hug Какви страхове? И мен ме е страх, знаеш, ама винаги се фокусирам върху крайната цел, къде отивам, какво и кого ще видя и някакси е по-лесно. Ние отиваме на Пукет, ама на 16-ти януари, язък. Ама под секрет ще ти кажа, че ще пием по една бира в Бс в края на януари. Току-що купихме билетите за БГ, прибираме се буквално за седмица. ММ има ходене до централата им в Австрия и използваме случая да посвършим някоя друга работа. Wink

Днес цял ден на тема Тайланд, Банкок и т.н., пътуваме другия петък, а главата ми е компот. Във вторник имам час за ендокринолог, че нещо трудно успявам да удържа килограмите в последно време. Явно е дошъл моментът за увеличаване на дозата или смяна на хапчето.
Утре за последно час по немски. Тъкмо ще имам време да понауча малко, че последните две седмици го ударих през просото.  ooooh!

До утре, красиви! Ще гледаме един сериал и си лягаме.

# 571
  • при късмета
Еха, имам цели 3 картички в пощата! Вио, Контеска, Мими, много ви благодаря  Hug Как се зарадва шефа само, като отворихме пощата
Славе, стискам палци да ти мине леко полета. Много хубаво да си изкарате
Смърфи, само до Бургас ли ще идвате?
Плами, браво на детето!
Калинче, страхотна новина, че са добри резултатите

Вадим елхата с шефа и ще украсяваме, че така и не успяхме в неделя

# 572
Ма ко, не само в Бс. По малко в София и Пловдив, буквално сме за 9 дни.

Моите картички са пристигнали в БГ успешно, тези дни сестра ми ще ги разпрати.  Peace

# 573
И ние не сме украсили още, срамота! Уж гледаме до рождения ден на Дея да сме готови с украсите, ама тази година много закъсняхме...
Славе, дано всичко мине добре и си изкарате страхотно  Peace
Плами, браво на девойката  Hug
ЛейдибърдHug

# 574
Добра вечер!
Контеса Hug Благодаря - страхотна картичка!
Славче гледай позитивно на нещата и се забавлявай  Heart Eyes

# 575
  • при късмета
Ей, така, от нищото явно се сдобихме с коте  ooooh!
Скрит текст:
Мяукаше пред врата доста време и като отворих веднага се шмугна и самонастани. Шефа е на върха на щастието, ама ако е на съсед и го е изпуснал ще трябва да го върнем. Даже извади късмет да имам котешка храна вкъщи, че бяхме взели за котетата, дето ги храним с шефа.
Утре съм на зъболекар, какво ли ще заваря като се върна и то е било самО тук  ooooh!

# 576
  • На север
Славе, направо да те ужали човек, че отиваш на почивка в екзотична страна  hahaha Я го дай малко по-весело! Ти на почивка ли отиваш или на заточение?  Joy Аз тайничко ти завиждам.  Rolling Eyes Иначе за диетата я спрях веднага и се храня много разнообразно и здравословно. Днес съм на домашна салата снежанка, пълнени чушки с булгур и заленчуци и скумрия в доматен сос с препечена филийка пълнозърнест хляб. Вчера ядах пак от чушките, смути от банан, ягоди и мляко, салата от спанак, шепа сурови бадеми и пълнозърнести кракери с кашкавал и малко саламче. Simple Smile Мисля че е доста добре. Wink
Плами, браво на детето. Аз съм минала и аз през немския преди мноооого години и знам, че не беше много лесно.
Ladybird_, вчера се намазах с кисело мляко и кучето ми ми облиза носа  Joy
mimmito, днес бях до аптеката и ми дадаха някакво лекарство за акне, което казаха, че било ок за бременни. Купих си и спрей за нос, който бил солена вода до колкото разбрах. На лицето си направих вчера бабина маски от кисело мляко, а днес мисля да пробвам с лимон и вода, може и малко мед да сложа, че имам домашен.

Да ви кажа днес имахме лоша новина. От бутика, където купих роклята за сватбата казали, че не мога да я откажа и трябва да платя остатъка от парите. Аз платих капаро и се надявах да мога да я откажа, макар да загубя капарото. Сега трябва да мислим какво ще правим. Ще я запазвам ли, щя я продавам ли или да се оженим ама трябва да молим родителите на моя ако може у тях да е тържеството в малък семеен кръг. Къщата им е голяма и според мен би трябвало да е ок ама моят смята, че те нямало да искат да се занимават. Е да ама ние не можем да си позволим да наемем място, защото ще отидат много пари. И двамата не искаме само да подпишем. Искаме или сватба или да отложим. Не знам и дали ще мога да продам роклята понеже не мога да я дам на половин цена при положение, че никога дори не е пробвана. newsm78
Днес да ви кажа съм малко потресена от нещо. Включих се в една група във фейсбук за бременни и от скоро майки, която е норвежка група и имаше въпрос на колко години бяхте, когато забременяхте за първи път. Имаше 600 коментара, които изчетах за около 2 часа и имаше само 3, които бяха над 30  и доста повече, които бяха на 15,16  #Crazy. Дефакто тези, които бяха под 20 годишни бяха много повече от тези, които бяха над 20...  Shocked Имаше такива с по 4  деца до 23 години и то не една или две. Зачудих се аз в каква страна живея? Масови коментари, че се тествали в училищната тоалетна и че майките им били толкова щастливи, че били бременни на 16. Почувствах се супер дърта да коментирам и се замислих в мен ли има нещо сбъркано или в тази страна, че масово раждат толкова млади. Говорих с моят и ми каза, че познавал няколко момичета, които имали по 3,4 деца на по 23,4 и всички били от различни мъже и че тук държавата помагала на майките. Давала им жилище, издръжка, всичко. Не знам за мен не е нормално на по 16 да имаш дете, камо ли родителите ти да се радват. Та така цял ден се чудя кой е сбърканият аз или те. Според моят те били сбъркани, понеже явно тук не се пазили особено и бързали да порастнат. Сигурно за техния стандарт съм баба направо и изглеждам супер консервативна.  Sick

# 577
  • На север
Аууууу ма ко, много е сладко котето, ама не ми прилича на улично. Даже май си е породисто някакво, не че им разбирам много де... Thinking

# 578
  • при късмета
С абсолютна сигурност котето е домашно. Или някой нарочно го е пуснал или е избягало. Доста се чудих какво да правим, но много жално мяучеше. И мъжа ми като се прибра и той ме пита дали чувам. Явно като е слязъл от асансьора то се е покрило за малко и после пак се върна. Час и нещо преди това мина касиерката за режиините и каза, че във входа има коте. Залепи се после за нашата врата и няма мърдане. Като излязох едва го удържах да не влети вътре, че не знаех какво ще правим, а шефа ако го види няма да даде да го оставим отвън. Видях котето и викнах мъжа ми. Той винаги е бил абсолютно против да гледаме котка, ама сега, както го бях гушнала първо вика "Айде влизай", а после да се застрахова "ти решаваш".
Както не обича котки, то като разгледа всичко и го отървах от шефа се свря точно при мъжа ми, даже му даде да го гушне и чак заспа в него  hahaha Само лъже, че не обича котки  hahaha
Ред, ако има възможност да продадеш роклята, взимай я и я продавай. Или пък нали все пак ще подписвате, нищо, че няма да правите сватба, облечи си я.

# 579
  • На север
Ма ко, аз на твое място бих го снимала и залепила на входа снимката, че е намерено, защото явно е на някой от входа. Може да е на някое детенце.
Иначе за роклята...иска ми се да я облека, но тя е голяма рокля  Mr. Green Не е нещо семпло. Само шлейфа е 2 метра след мен и ще бъде малко нелепо да се издокарам за един подпис така.  hahaha

# 580
Mako страхотен Базилио си имаш  Hug Купувай тоалетна, чесалка за нокти и не го мисли!
Ред маска се прави веднъж седмично - разбирам, че бързаш, ама не се предобряй де. Тук също има такава категория момичета - това са хората, които наследствено си живеят в гетата и на помощи....Казват им "фурни" - един вид са все заредени... това са хора без амбиции и само се чудят на какви помощи да се закачат. В крайна сметка е нормално и те да имат време за социалните мрежи... Иначе както и тук ги има, така моята приятелка е от другата категория - амбициозна, образование, кариера и раждане на 38г....не се разбира с мъжа си, развежда се и сама си гледа детето, което е вече на 10г... Та има от всичко - и преди ти казах - от теб зависи с какви хора ще контактуваш!
Моето куче е яло някакви клечки, пласмаси и незнам какви боклуци, сутринта беше свежо, но после...не е ял нищо, не пие вода, на финала ме ухапа...утре ако продължава да е така - ще решаваме с ветеринаря...

# 581
  • Бургас
Ма-ко,ти късметлийка такава,това е на късмет и щастие! Heart Eyes Grinning
Късметът сам ти дойде на крака,дай Боже да няма стопанин и да остане.На мен ми изглежда като младо коте от котило,те са много упорити,помня едно ме преследваше до входа и остана да живее в една кутия.
Когато се нанасяхме в новата къща даже ме съветваха да пусна първо Мурка,че да носи късмет.Даже имало хора,които вземали чужди котки да се поотъркат в новото жилище за късмет. Laughing

Ред,веднъж бях в един резорт в Тайланд на ТУИ и резервациите бяха предимно от Скандинавието.почти нямашесемейства с  под 5 деца,а говоря за доста млади жени.Затова си мисля,че ще се намери начин за твой номер,не се притеснявай!както казах,това е социална държава.
Роклята я облечи!В този ден ти си принцесата!

# 582
  • Великобритания
малиии , Ма ко - цяло бонбонче си имате ..това ви е коледния подарък да знаете
ако никой не го потърси - ми то си ви е избрало ,
охх колко искам и аз такава малка душичка ,много ми липсва животинка в къщата
ма пустите агенции като не дават .. така и не успяхме да се преместим лятото ,
а сега ММ не ще и да чува посред зима да се местим ,та ще трябва да търпим още
Ред дай фейсбук на лични ( ако искаш естествено)
-и тука ги има тия кокошки
в семейния център, където водя детето има доста такива ,много пъти са ми събирали погледа
чак не вярвам , че може да има такива нагли момичета ..на по 17-18 с 2 бебета , и вече мислят за трето
и как ще карат от помощи на помощи ..бляяяк .. а после чужденците им точели парите ..мани ги такива и по далече от тях
Лейди как си след предпоследната вливка , Hug още малко и му се видя края

# 583
  • при късмета
Малко е котето и стопанин има със сигурност. В задачата се пита дали стопанина го е пуснал или е избягало. Иначе е малко, мисля, че няма 6 месеца. Много странно сиво е, с едни направо сребърни отблясъци. Ще кажа на съседите, че е вкъщи и ще чакаме.
Шефа ще е много разочарован, ако трябва да го върнем, но се опитах да му обясня, че ако е загубено на стопаните ще им е мъчно. Така му се радва и толкова време иска коте. Обеща, че ще помага за него и щял да го запознае с рибите, че да не ги яде. И обяснява на котето, че други риби са за язене и ще му купуваме  hahaha
Котето легна в неговата стая на пуфа и директно заспа, след кота и то изслуша малко от Патиланско царство с шефа
Славе, това за къщата и котката съм го чувала. То като влезе, важно, важно се разходи абсолютно навсякъде и разгледа и подуши всичко. Дадох му котешка храна, не яде. Сипах му вода, не пи. Накъсах вестници в един леген, останал от ремонта за тоалетна, утре ще купувам на връщане от зъболекаря.
Калинче, и аз да те питам как се чувстваш?

# 584
Прибрах се. Ей, много е гадно да си на работа!  Mr. Green
Петната от бременността са ми проблем от 8 години, когато забременях със сина. Огромни, грозни и не-изчезващи. Ред, попитай да ти преправят роклята- малко да я поразширят и ако е нужно(при по- скромно тържество) да премахнат шлейфа.
Плами, честито на девойката.
Славе, по- живо по здраво да се качиш и да кацнеш.
Ма ко, за шефа Дядо Коледа вече дойде! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт