Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Germany
Вио, честит празник! Да ти е живо и здраво момиченцето! Да е много щастлива и усмихната!  bouquet
Контеса, имам си картичка Simple Smile)) Благодаря!  Hug
Аз днес пуснах картичките, надявам се, че всичките ще пристигнат скоро!

# 556
  • София
Вио, да ти е жива и здрава девойката!

Ходихме при личната, децата си карат вирус, който, да чукна на дърво отминава. Обаче аз с моите проблеми с носа ...лекарката ми изписа АБ Макропен. Направо не издържам това налягане в носа и между очите, над очите...Гледам че не пише да  еза синузит, но като го е изписала ще го пия.

# 557
  • На север
Ох момичета, имам добри новини. Преди малко моят ми се обади и ми каза, че звъннал днес пак в полицията да пита. Вчера му казали, че ако съм бременна не получавам постоянен номер, но днес друг служител му казал, че ако се регистрираме, че живеем на семейни начала не се получава номер, но ако аз съм бременна ще получа.  newsm44 Хубаво, че той днес питал както му казах за тази регистрация конкретно, че иначе те нямаше да се сетят да ни кажат за тази опция. Щяло да отнеме до 6 месеца, но срещите с акушерка и тестовете през това време били безплатни. Smile

# 558
  • Великобритания
Ох мина нашето парти
ама като се прибрах пих хапчета за глава ,
ужасна врява , ужасни викове ..много бяха ентусиазирани децата
още малко и ще подаваме документи за детската градина
харесала съм си 2 , сравнително близо до нас
дано я приемат ..първоначално ще е за по 3 часа на ден
което ще ми се стори като рай сигурно хахах

# 559
Вио, честит празник! Да ти е живо и здраво момиченцето! Да е много щастлива и усмихната!  bouquet
Контеса, имам си картичка Simple Smile)) Благодаря!  Hug
Аз днес пуснах картичките, надявам се, че всичките ще пристигнат скоро!
Вече пристигнаха? Супер. Много се радвам!
Нямах много време тази година и принтирах адреси и пожелания, лепих набързо и се надявам да пристигнат при всички.

Славе, благодаря ти. Обаждай се по-честичко!  Hug

Ред, разбирам те.
Чети и се обаждай сама. Най-добре е свършена работата когато си я свършиш сам  Hug

Вио, честита ви тЛи годишна разкошница!  bouquet bouquet

# 560
Честити тЛи годинки на Деичка! Здраво, палаво и щастливо дете да расте! Поздрави от моите момичета за нея!
Лейди, честито да е името ти! Желая ти единствено здраве, МНОГО здраве! Hug
Момичета, благодаря за картичките, които получавам. Много ми е напрегнато в момента и те са като светлинка на хоризонта за мен. Благодаря!

# 561
Мина ми вливката - значи иаследванията са били добре  Grinning Огън не остана - последната е на 4.01  newsm44
Ред всичко ще се нареди!!! Просто не трябва да губиш кураж и да се водиш само по официални източници!!! Няма нужда от излишен стрес  Hug
Мими супер е за детската градина! 3 часа свобода!
Вале  Hug бързо да ти минава!
Хортензия бързо излизай от дупката  Hug

# 562
  • На север
Някоя знае ли бабин метод за премахване на кафеви петна по кожата на лицето? От около година имам голямо петно на бузата, което супер ме дразни и слагам коректор за да го маскирам. Мислех, че е единичен случай обаче днес с ужас останових, че имам ново мъничко петънце в горната част на носа. Страх ме е да не се появят още. Някоя да знае какво е това и как да се отърва от него? newsm78 Качвам снимки да видите за какво говоря. На първата се вижда голямото петно на бузата и едно като точка стои горе на носа, което е от днес.

Скрит текст:
Скрит текст:

Аз цял живот съм със супер мазна кожа и ако не се мажа с нещо става ужас. Наследство е от баща ми...Имам и луничките на майка ми за разкош. Обаче те не си личат така много. Това стои като някакъв белег. Казвайте как да го трепя, че четах в нета, че било старчески петна и се стъписах.  hahaha #2gunfire

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 23:56 от Woman in red

# 563
Ред тази пигментация е вследствие хормони и слънчеви лъчи...явно си с чувствителна, светла кожа. Аз съм така...по време на бремеността, ако не вземеш мерки - ще става по зле. Докарвала съм се до "маймунски очи". Спасението е в ексфолиране, поддържане на чиста кожа. много плодове и зеленчуци, избелващи маски и най-важното постоянно мазане с UV фактор и при кратко излизане навън. Тук от училището започват да пращат писма да мажем децата още от края на март с фактор 20. Мен ме спасява мазане с фактор 30 целогодишно! Вечер задължително фактора се премахва с ексфолиант, за да си диша кожата. Нямаме култура да се грижим за кожата си, а тя е много важен орган.

# 564
  • На север
Ladybird_, аз имам изключително мазна кожа и от сигурно едно 10 години поне всяка вечер се мажа със салицилов спирт 1% с хлорнитромицин. Само това ме е спасявало. Веднъж го спрях за няколко месеца и станах много зле. Ходих на дерматолог и ми изписа да пия антибиотик. Пих го три месеца и нищо. Пробвах разни козметични процедури, скъпи маркови препарати и нищо. Накрая пак минах на старото си средство и за една седмица нямаше и следа. Обаче сега не мога да го ползвам и вече почвам пак да се опъпчвам, а не съм ползвала спирта от няма и седмица. И това петно сега ми дойде вече в повече. Направо не знам и аз какво да ползвам. Четах разни бабини маски от кисело мляко с пшенични трици и другото беше с лимон, смесен с вода за петната. Мисля да пробвам. Дано намеря нещо силно и за акнето, че ще стана като швейцарско сирене.  ooooh!

# 565
Ред с маските ще избелиш сегашното петно, но ако не махнеш причината - ще се появяват нови и си в омагьосан кръг...

# 566
  • гр.Варна
 newsm44минавам само набързо да се похваля.Щерката взе изпита по немски от ДСД класа с ниво-С1
Сега вече пътят към университетите които е избрала в Австрия е отворен за нея.Много съм щастлива.Остана и седмокласника да се стегне и да ме зарадва май месец с хубави резултати и прием в гимназията която иска и ще съм най-доволната и радостна майка .Здрави да са само ,за това се моля.

# 567
  • Великобритания
Red - каквото и да взимаш сега , имай едно наум , и само след консултация с лекар или акушерка
каквото и да е , ако е опасно за теб или бебето ще изтраеш 8-9 месеца
на мен по време на  бремеността кожата ми така се белеше , направо бях като змия
ама се оправи като се регулираха хормоните де ,но и акушерката ме беше посъветвала да не се мажа с нищо освен кокосово масло , и се радвам , че я послушах
Плами  - честито

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 14:36 от mimmito

# 568
Добър ден!!!
Плами страхотни новини!!! Да е накъсмет и за младежа!!!
Чакам вече с нетърпение ваканцията - днес имат размяна на подаръци, вчера им беше коледния обяд в училище, а утре трябва да са облечени с коледни дрехи и ще са само до 12,30 на училище  newsm44
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 569
  • Бургас
Плами,браво!Това е голям успех,помня как се радвахме и ние преди години. Laughing
След Нова година сигурно чакате писмените работи.Голямо браво! Hug

Аз се надявам другата година Иван също да го вземе с С1,ама ще видим.... Cry

Аз започнах полека да приготвям багажа.
Смърфи,ще бъдем на Пукет,връщаме се в Бс на 12 януари.Ако някъде се засечем,пиши ми смс,ще ти се обадя.Сигурно ще запазя бг номер.
Боже,как не ми се тръгва! Cry
Мразя дългите пътувания,часовата разлика и Криста ще ми скъса нервите. #2gunfire
Отсега започна с лиготиите и ревовете.

Лейди,ти какви гости,как имаш нерви? GrinningМного рано е започнала Коледата при вас.

Ред,ще оправиш номера,има начин,просто не го знаеш още.Особено като се ожените,щом мъжа ти има норвежки социален номер.В Норвегия има много домакини,които си стоят в къщи.Това е социална държава,няма да те оставят. Heart Eyes
Ти вземи,че спри диетите.

Преди тръгването в неделя пак ще ви пиша.Ох,как ме тресе страха,Боже!
Преди да се роди Крис се нагълтвах с хапчета и черевно вино и ги преживявах полетите,но сега трябва да съм адекватна заради детето,а толкова ме е страх от самолетите и се задушавам от тясното пространство. #Cussing out
Стискайте ми палци да стигна без да полудея и да ме пишат във в-к Тайландска правда.

Общи условия

Активация на акаунт