Ред, според мен ви трябва подпис(да се разбира брак) възможно най- рано и после ти минаваш на осигуровки към ТМ. Ако после не взимаш детски, ще имаш право да кандидатстваш за някакви социални помощи.
Но си оправете документално нещата по- бързо, за да си спокойна. И не се коси за болки, пробождания и т.н.
Не се вкарвай във филми.
Смърфи, казвам ти една родопска манджа за телешко варено. Обожаваме я.
Телешкото месо на по- големи порции(не като за винен кебап) се слага да се вари. Отпенваш, добавяш малко олио/или масло и подправки- бахар, черен пипер на зърна, дафинов лист, морков, 1-2 скилидки чесън, кромид лук . Оставаш да къкри с повечко вода,но намаляваш котлона. Като е почти готово добавяш пак морков/и на едро, картофи- на едро, парчета от глава целина, (за да ги махнеш целината после, ако не я ядете- аз си ги хапвам), ако искаш и малко гъби. Усилваш котлона и вариш докато картофите леееко се преварят. Така те съвсем леко ще сгъстят бульона, въпреки, че телешко варено е точно с бистър бульон. Накрая добавяш сол, парче масло, накълцваш магданоз-доста и листа целина- доста. Оставяш още 5-6 минути и си готова. Към тази манджа много върви да си направиш чашка със счукан чесън, оцет и вода. И с него е много вкусна.
Не се добавят домати, чушки и други.

Не вярвам надписаното да ги е объркало,има си и пощенски код.

Мислех, че днес ще съм готова. 
Много са зле! За да се оправиш с някоя институция и некомпетентен служител трябва да знаеш повече от него. Масово като не знаят по някой въпрос директно ти казват не. Друг е въпроса, че всичко зависи при кой служител попаднеш. Има толкова много идентични случаи с различен изход. Просто ей така на късмет. За да си изкарам временен номер чаках 2 год! Всички ми казваха колко лесно е било при тях, а на мен ми отказваха от всякъде. Освен това имам лошия късмет все когато на мен ми трябва нещо да сменят закона.