Шефа снощи поне горе-долу спа. Оная нощ му беше запушен носа и не можеше да диша, но вчера поне се разтече, та може да си издуха носа.

Само се моля дребните да не се разболеят, че аман от болести вече. Вале, Писе, да оздравявате бързо
Има, няма 14 часа със самолет, мятам се и отивам на освинване. 

Така или иначе идвам за седмица там с две дружки, пиши къде си и ще дойда да те видя.
Ще дойда сама, ще си пием биричка и ще си говорим по бургаски. 
Има, няма 14 часа със самолет, мятам се и отивам на освинване. 

Картичките са прекрасни!!!
Имам си гости от Бг. Който е решил да идва - да тръгва!!! Сложила съм телешко варено в умната тенджера за обяд, има тесто за мекици в хладилника за закуска, а за вечеря постно зеле за гарнитура на печени свински ребра. Ще се прави и шекер паре, че еклерите дето оставих за в къщи свършиха
Дано новия ден настъпи със здраве!
Четах някаква статия за една такава двоийка и накрая получили 10 000 лв сметка за раждането и направо не знам. Цял ден ровя и търся начини. Май ще се наложи само да подпишем и да пропуснем сватбата понеже трябва да пестим пари, но аз дори и това не знам дали ако се оженим ще ми дадат личен номер и ще имам право на лекар и безплатно да ми е всичко както е за всички. И така цял ден го мисля. Не спах добре тази нощ ама аз съм си паника като цяло. Иначе днес се видях с моята приятелка и тя ме разведри малко. Страхотна е! Хапнахме китайско и ми разказваше как е родила естествено двете си деца и колко било хубаво.
Тук стана много студено, но сняг няма. Аз имам час за другата седмица за гинеколог и нямам търпение вече. Дано всичко е наред.
Знам, че ще ми стискате палци.
Ти не си ли кандидатствала за личен номер до сега?
Иначе не знам въобще как ще се справим с разходите. Аз няма да получавам и детски тогава и нищо.
Проверете в местната соц.служба или както се води и бързо си оправяй документите. Проверете и за бебето в бъдеще как стои въпроса с педиатри и т.н.
Със сигурност ти трябва брак с него, така че подписвайте, а сватбата може и на по-късен етап. 

Все съм го правила в тенджера по налягане, ама тук нямам, а има хубаво говеждо, макар и доста по-скъпо.