, ама виновни са за мен родителите
, ама виновни са за мен родителите

И бих поддържала колкото мога по-дълго и него, и феята на зъбките в съзнанието на детето. Няма нищо по-хубаво от детското въображение и детските грейнали очички на 25-ти сутринта пред подаръците под елхата

Ако ме попита директно ще и кажа,че това е приказка,която се разказва по Коледа и всички много харесват. 
Ако ме попита директно ще и кажа,че това е приказка,която се разказва по Коледа и всички много харесват.
Но истината е, че пак отнех на дъщеря ми част от радостта от подаръка, защото не беше сигурна дали е от феята, или от мен. А иначе... децата обикновено се сещат да питат доста късно, така че имате време
Затова си има родители да се грижат за него,когато е малко.Дъщеря ми вижда,че всички деца гризат зрънчо,шоколадови десерти и близалки по полощадките,но знае,че те развалят зъбите и затова не и давам да ги яде безконтролно.Едно отворено детенце от градината на дъщеря ми веднъж ме попита защо и давам само един десерт,а не всички от торбичката.На нея майка и и давала всичките.Когато я помолих да погледна зъбките и,ами беше пълна с кариеси и пломби Препоръчани теми