*В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 41

• 77 848
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Не е лоша жената,спаси ме на Бъдни вечер. Но всичко е много старо и допотопно. Ако имаш избор не би отишъл при нея.

# 106
Ние пак сме много доволни от д-р Нешева. Преди изпитвах ужас от зъболекари, но тази има вълшебни ръце и много нова апаратура, много е внимателна.

# 107
Привет!

Отчаяно се нуждая от кръводарители срещу заплащане.Моля, ако някой може да ми помогне ,да ми пише на лични.

# 108
  • Велико Търново
Някой да е купувал в града кори Нори за суши и къде?  newsm78

# 109
# 110
Момичета, имам нужда от помоща на някой в района на В. Търново или Дряново. Съпругът ми остана днес на вилата, която е в с. Косарка, по независещи от нас причини. Ние с децата се прибрахме в София. За съжаление го тръшна проклетия грип, който върлува и е доста зле, защото има и странични заболявания, които се активираха. Та в къшата няма никакви лекарства, и почти никаква храна, а той в момента не е в състояние да шофира въобще. На всичкото отгоре мъжът ми не е българин и на български знае 10 думи, а в селото имам-няма 10 човека.
Та търся някой, който по списък да купи лекарства и една пица например и да ги занесе, като ще заплатя всичко, плюс гоивото и самата услуга. Безкрайно ще съм благодарна, ако някой може да свърши това утре сутрин. Мога да платя по банков път предварително или мъжът ми ще плати в брой на място. Благодаря предварително, ако някой се отзове.  bouquet

P.S. Забравих да добавя, ако някой знае някакви контакти на нещо като care assistant/support нека ми изпрати. Те също биха могли да свърат работа.

# 111
  • В.Търново
Съжалявам за положението! Не знам кой ще може да ви помогне, но защо сте го оставили? Грипа наистина е лош и деца и хора със по-слаба умунна система довежда до пневмония.

# 112
Еми то не беше планувано да стане така. Ние тръгнахме сутринта, а той трябваше тази вечер да се прибере, но на! Сега търся поне ресторант/пицария, който да доставя храна, ама даже и това не мога да намеря!!  Twisted Evil

# 113
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Знаете ли дали и къде във Велико Търново (или близката околия) се провеждат тренировки за деца по катерене?
Открих единствено Клуб по Катерене, Планинарство и Екстремни спортове "Царевец", но сайтът им не работи и не откривам никаква по-подробна информация.

# 114
  • В.Търново
Знаете ли на ски пистата в Узана колко струва под наем екипировка за ски на ден, на час ли....?

# 115
Здравейте. Къде в Търново има 4д ехограф? Интересуваме дали ще открия лекар, коѝто работи в събота или недаля? Благодаря предварително.

# 116
Здравейте, моля ви препоръчайте ми добър гинеколог. Знам, че темата е разисквана много, но с идването на специалистите от Плевен не мога да преценя на кой да се доверя.
Става дума за преглед с цел да се следи положение (имам операция на кисти и миома преди години). Затова ми е важно да има необходимата техника за това.

На Стойков ли да се доверя? Обнови ли аг отделението? Има ли добра апаратура при него? Работи ли с направления?

На Венелина Михайлива или пък д-р Максудов?

Или на д-р Рашкова?
Много моля за мнения и препоръки Sad

# 117
Аз от доц. Стойков съм доволна, ходих през пролетта няколко пъти. Не работи с направления.

Сега ходих  при д-р Максудов, изключително съм впечатлена. Много е внимателен, обяснява,  назначи ми нужните изследвания без изобщо да се пазарим и да се налага аз да предлагам(до сега не ми се е случвало, за това го казвам, обикновено аз настоявам или направи си назначавам и плащам). Работи с направления и си записах час сравнително бързо. Препоръчвам с две ръце!

# 118
  • В.Търново
Къде преглежда д-р Максудов?Телефон за връзка, със записване ли е или по реда на отиване?

# 119
В ДКЦ-то на нова болница, на третия етаж. Със записване, като аз не съм чакала, явно върви в график. Дамата преди мен излезе и той ме повика по име. Записах се по телефона на регистратурата на ДКЦ-то, там си платих таксата и ми погледнаха направлението
Регистратура:
(062) 678900335 и 0884929198

Общи условия

Активация на акаунт