*В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 41

• 77 859
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте. Къде в Търново има 4д ехограф? Интересуваме дали ще открия лекар, коѝто работи в събота или недаля? Благодаря предварително.

Да не те подведа, но мисля, че в МЦ Хера в поликлиниката има, можеш да провериш по телефона. За работещ АГ в почивните дни не мога да помогна.

# 121
  • В.Търново
В ДКЦ-то на нова болница, на третия етаж. Със записване, като аз не съм чакала, явно върви в график. Дамата преди мен излезе и той ме повика по име. Записах се по телефона на регистратурата на ДКЦ-то, там си платих таксата и ми погледнаха направлението
Регистратура:
(062) 678900335 и 0884929198
Благодаря! Simple Smile

# 122
д-р Максудов с каква техника разполага в кабинета си?

# 123
  • В.Търново
д-р Максудов с каква техника разполага в кабинета си?
И аз от това се интересувам.

# 124
Ми ехограф има със сигурност, вързан с телевизор на стената, на който пациентката гледа и той обяснява  newsm78 За друго не знам

# 125
  • В.Търново
А колпоскоп дали има?

# 126
Не знам, не ми се е налагало, но може да попитате на регистратура или когато отидете на преглед. Съмнявам се да няма, не виждам логика да вика пациентки в друг кабинет, ако се налага но все пак....

# 127
  • Велико Търново
В Невромедикс при д-р Рашкова има 4Д ехограф, другия е при Стойков, но не знам кой преглежда на него. Това са двата най-модерни уреда във ВТ. Рашкова винаги я предпочитам за прегледи, при Стойков родих 2 пъти.

# 128
Честита нова година, момичета! Бъдете живи и здрави!

Писах преди празниците с питане за хирург-зъболекар.

Все още не съм отишла, но трябва да си запиша час, колкото и да ме е страх. От всичко прочетено и от питане разбрах, че най-добри отзиви има за д-р Стоянова, д-р Пенев и д-р Драганчев. Отново ви моля за мнение - мъдрец, растящ накриво и започнал да се руши... Confused

# 129
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз от личен опит препоръчвам Стоянова. Имам два извадени от нея мъдреца, без грам болка и дискомфорт.
За  другите двама съм чувала само хубави неща, но не съм ги посещавала.

# 130
Благодаря за мнението, pepi:)!
Много ли се чака за час при нея?

# 131
И от мен глас за д-р Стоянова. Вадила съм мъдрец при нея. Всичко мина бързо и безпроблемно.

# 132
Ако е спешно, може би няма да чакаш много. Отиди на място и питай!
И после обезателно да споделиш. bouquet

# 133
Аз съм с две ръце за Драганчев. Много внимателен. Тежките случеи не случайно ги пращат при него или Пенев.

# 134
Аз също съм за Драганчев. Той ми извади и 4-те мъдреца като долните 2 си растяха напреки и трябваше с операция.

Общи условия

Активация на акаунт