*В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 41

• 77 808
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Тази Ирис не съм я чувала до сега. Благодаря, ще погледна там Peace
Предполагам, че няма нищо общо с бургаската https://www.blink.bg/. Rolling Eyes

# 91
  • Велико Търново
Тази Ирис не съм я чувала до сега. Благодаря, ще погледна там Peace
Предполагам, че няма нищо общо с бургаската https://www.blink.bg/. Rolling Eyes
Не, няма - тази е на д-р Чолаков.

# 92
Здравейте! Може ли някой да каже кой зъболекар хирург работи в момента в Търново? Д-р Пенев ще работи чак на 10 януари, а с Драганчев не мога да се свържа. Може да се окаже спешен  проблем с мъдрец....

# 93
  • В.Търново
Здравейте! Може ли някой да каже кой зъболекар хирург работи в момента в Търново? Д-р Пенев ще работи чак на 10 януари, а с Драганчев не мога да се свържа. Може да се окаже спешен  проблем с мъдрец....
Дано да не е сериозно, защото не знам да има такъв хирург зъболекар.Аз преди две години едвам намерих зъболекар, а за хирург....всички са по почивка.

# 94
  • Велико Търново
Може да опиташ в стоматологията при дежурния стоматолог. Може работата да не е за хирург. Ако пък трябва, ще извикат някой - те са по график на разположение.

# 95
Благодаря ви, момичета! Все е нещо...
Стоматологията винаги ли има дежурен? Чак не мога да повярвам такава грижа все още да има...

# 96
  • В.Търново
Преди две години по Коледа нямаха.

# 97
  • Велико Търново
В стоматологията няма дежурен доктор. Мъжът ми проверява на място. Единствения доктор, който се отзова по празниците беше д-р Крушева.

# 98
  • В.Търново
Преди две години като имах сериозен проблем разбрах за д-р Крушева, но се оказа, че за празниците я няма.Тогава жената, която ми вдигна ми даде някакъв номер на зъболекарка на Пишмана или Зоната, с която д-р Крушева е направила уговорка да й поеме пациентите за празниците.Не й помня името, само започваше с буквата З.После разбрах за тази докторка, че е от старото поколение също и работи не много добре.Така и не стигнах до нея.Отзова ми се д-р Миланов на ул.Цветарска, но мисля, че не е хирург.

# 99
  • При децата ми
Аз съм чувала само хубави отзиви за зъболекар-хирург в Зоната. Д-р Роза Стоянова се казва и е възрастна, да. Не съм ходила никога /и дано не ми се налага Praynig/, но съм чувала само положителни отзиви за нея.

# 100
Потвърждавам.  Peace И аз бях само "чувала", докато не ми се наложи да отида.
Да, от старата генерация е, но доста търновски зъболекари са се учили от нея. Много мила, внимателна, много обяснява! Няма човек, който познавам да е ходил при нея и да не е доволен. Ако ще вадя мъдрец/и някога, ще лягам при нея. Grinning

# 101
Потвърждавам.  Peace И аз бях само "чувала", докато не ми се наложи да отида.
Да, от старата генерация е, но доста търновски зъболекари са се учили от нея. Много мила, внимателна, много обяснява! Няма човек, който познавам да е ходил при нея и да не е доволен. Ако ще вадя мъдрец/и някога, ще лягам при нея. Grinning

+ 1 за д-р Стоянова.  Peace

# 102
  • В.Търново
Тази Стоянова е друга, не е тази, за която писах.

# 103
  • Велико Търново
Според мен ти писа за Замбовска. И да,моето изживяване там не беше приятно.

# 104
  • В.Търново
Според мен ти писа за Замбовска. И да,моето изживяване там не беше приятно.
Точно тази е.  Grinning Беше й особено името, тази е.

Общи условия

Активация на акаунт