След девет месеца мъчение, очакваме ДЕКЕМВРИЙЧЕ с нетърпение - Тема 8

• 68 842
  • 898
  •   2
Отговори
# 615
Аз не бързам...когато - тогава, само всичко да е наред, да родя бързо и безболезнено и да сме живи и здрави...

# 616
  • Лондон
Хехе,момичета,наистина има бейби бум в групата Joy Това е супер bouquet Честито на всички нови мами от мен!
Аз все още съм 2 в 1,като гледам май сме малцинство вече.Моя термин последно го изчислиха на 14.12,съвсем скоро е,и ако бебето не се е родило до 16.12.,имам среща с акушерката,за да обсъдим как ще се действа.Максимума за преносване тук е 12 дни #Crazy Моля се да не се стигне до предизвикване на раждане,защото от мн мами,минали по този път,съм чувала какви ли не истории.
Хубава съботна вечер от мен,мами bouquet

# 617
  • София, България
Моето секцио е утре сутринта. Изпила съм си течността, която я дават вместо клизма и сега чакам да ...  hahaha
Паникьосала съм се страшно и аз не знам от кое повече - от операцията или дали с бебето всичко ще е наред
Мери, разхождай се и нагоре надолу по стълбите. Яж ананас, нали предизвиквал контракции.

# 618
Мона лиза, всичко ще е наред, ако можеш да поспиш, че после ще е трудно

# 619
  • Лондон
Мона Лиза,успех утре на секциото!Стискам палци и съм сигурна,че всичко ще е наред!Моля,пиши,след като мине всичко,за да се похвалиш  Heart Eyes
Аз по цял ден не се спирам,правя разходки мин по 1 час всеки ден,кипя от енергия,не се чувствам зле,даже като вървим с майка ми,тя ми се кара да вървя по-бавно,че не може да ме стигне Joy Да сме живи и здрави,пък когато-тогава bouquet

# 620
Честито на всички нови мамчета, да са ви живи и здрави бебоците, а на вас бързо възстановяване и скоро да сте си в къщи!

Мона Лиза всичко ще е наред утре, стискам ти палци.
И аз съм си 2в1, но поне напредваме в нас с подреждането. Гардероба в детската е сглобен, днес и нощните шкафчета за спалнята. Утре сме планирали количката да сглобим най-накрая и ми остана дребни неща за подреждане. Леглото на беба ММ е решил да го сглабя след като родя, нали е от Икеа е работа за 10 минути и ме отсвири днес реши че му е по мерак да си сложи мотора на гаражната врата  Joy

Ама нека се забавлява, че после не се знае кога. Wink

# 621
Момичета...да се пооплача малко. Днес ми е 2ри ден от операцията, а много ме боли. Ставам уж да се раздвижвам, но имах обезболяващо само сутринта и сега направо едвам ставам до тоалетна. Утре дали ще съм по-добре?? И като вървя не мога да се изправя хубаво ами леко приведена. И гръбнака долу ме заболява явно от спиналната упойка. И за капак на всичко много исках да видя бебо днес, а те не ни ги носят повече. Моля дайте съвети как да ме боли по-малко.

# 622
Ivi поискай си обезболяващи от болницата, ако не ти дадат прати мъжа ти за Профенид свещички

# 623
Иви, единствения начин е да се движиш повече. Колкото повече лежиш, толкова повече ще те боли и толкова по-трудно ще се възстановиш. Аз обезболяващи не съм взимала, само с движение се оправях. При ставане от леглото си поемай силно въздух  Peace

# 624
Мона Лиза, стискаме палци!  Hug Hug
Ivi, мила, минали сме по този път, доста е неприятно! Рехабилитаторът в болницата каза да си вървим леко приведени, не се опитвай да се изпъваш назад, рано е! Утре ще си малко по-добре, на мен първите три дни ми бяха с доста болки. Но ставането ще ти е трудно още няколко дни поне! Ако можеш, разхождай се по малко, но без резки движения!  Hug Hug Да, свещичките Профенид доста ми помагаха и на мен  Peace С тях болките са поносими

# 625
  • София
Ivi,до третия ден си боли,след това отшумява.Поискай си обезболяващо.Иначе и аз до към петия-шестия ден си ходех леко приведена.
Честито на новите мами,да са живи и здрави бебоците!

# 626
Поисках си обезболявощи, имали си час за обезболявоне. Чакам часът. А тези свещички ще ги взема ако продължи утре пак така. Пречат ли за евентуално кърмене? дано утре е по лесно. Аз ставам, но като повървя и направо ми пари операцията. Такова усещане имам.

# 627
Поисках си обезболявощи, имали си час за обезболявоне. Чакам часът. А тези свещички ще ги взема ако продължи утре пак така. Пречат ли за евентуално кърмене? дано утре е по лесно. Аз ставам, но като повървя и направо ми пари операцията. Такова усещане имам.

Всички родили със секцио ,които ги ползват си кърмят без проблем

# 628
Благодаря ви момичета! Съжалявам че не намерих време да пиша. Мен ме вкараха ден преди термина, защото Рая нямаше признаци да излиза скоро.. И в 9без20 ми сложиха окситоцин ( системи) ужасно е повярвайте ми... След 30 мин болките станаха силни и така до 13и30ч мислих че няма да има край... За това време имах само 1см разкритие,а мъките бяха нечовешки и лекарката ми каза че нормално няма да мога да родя,защото и бебето е на диагонал иии секцио.

# 629
Vessyy съжалявам,че се е наложило секцио. Но все пак си опитала естествено и си направила каквото си могла. Бързо възстановяване!

Бебенцето ще ти носи радост!

Общи условия

Активация на акаунт