След девет месеца мъчение, очакваме ДЕКЕМВРИЙЧЕ с нетърпение - Тема 8

• 68 842
  • 898
  •   1
Отговори
# 765
Мари, стискам палци! Вече си на финалната права!  Hug

# 766
 Hug Мери, стискаме ти палци...леко и безпроблемно и безболезнено раждане

# 767
Bianka,скоро ще е bouquet В момента съм в родилна зала Blush

Успех! PraynigБързо и леко да ти мине и да гушкаш здраво бебче.

# 768
Чакаме добрата новина и от Мари!
Относно цеденето имах предвид ,когато бебето е отделено и кърмата дойде.При секциото обикновено е така,а в моя случай бебето беше и на система още 2 дни и имах адски болезнени гърди.Просто не можех да го кърмя и нямаше как.

# 769
  • Варна
Честити бебенца на всички мами, бъдете живи и здрави! Мари стискам и аз палци . Покрай малкия само ми остава време да чета. 😁😍

# 770
Bianka,скоро ще е bouquet В момента съм в родилна зала Blush

Нетърпелива съм.  Heart Eyes
Стискам ти палци!      Hug

# 771
  • Между хотелите
Мили мами. Аз преносвам вече 8 ден и от миналия петък съм в Майчин дом. Нямам абсолютно никакви признаци на раждане, освен че ми падна тапата. Докторката ми направи преглед за разкритие-около 2,5 см е и ми отлепи плацентата, за да подпомогне процеса. Но уви-нищо интересно не се случи. Днес ме свалят за индукция, като силно се надявам да свърши всичко днес, защото ми каза, че ако не тръгне до обяд, се чака още 24 часа и вече нищо ако не стане-секцио.
Та това е от мен за сега-стискам палци на всички чакащи майчета.

# 772
  • Лондон
Здравейте,мами!Време беше най -накрая да се похваля!Роди се нашия син Михаил!Тежи 3700!Родих го снощи,на 20.12.2016-Игнажден!
Раждането протече учудващо леко (може би заради епидуралната,която ми биха преди вливането на окситоцина.Направих пълно разкритие за 5 часа,трудничко излезе,но не сме ползвали нито форцебс,нито нещо друго.Сега разбрах,че естественото раждане далеч не е толкова страшно.Единственото неприятно нещо беше плацентата,и невъзможността да я извадят.По тази причина ме вкараха в операционната,сложиха ми спинална упойка Tired и мия отстраниха.Загубих мн кръв,но това минава.Сега съм щастлива ,че съм мама,а Михаил е прекрасен! bouquet

# 773
  • Между хотелите
Да сте живи и здрави Мари. Михаил да е много послушен и много да радва мама и тати

# 774
Честито, Мари! Да ти е жив и здрав Михаил, а ти бързо да се възстановиш  Hug

# 775
Мили мами. Аз преносвам вече 8 ден и от миналия петък съм в Майчин дом. Нямам абсолютно никакви признаци на раждане, освен че ми падна тапата. Докторката ми направи преглед за разкритие-около 2,5 см е и ми отлепи плацентата, за да подпомогне процеса. Но уви-нищо интересно не се случи. Днес ме свалят за индукция, като силно се надявам да свърши всичко днес, защото ми каза, че ако не тръгне до обяд, се чака още 24 часа и вече нищо ако не стане-секцио.
Та това е от мен за сега-стискам палци на всички чакащи майчета.

Стискам палци всичко да мине безпроблемно и безболезнено, със здраво бебче на финала!

Здравейте,мами!Време беше най -накрая да се похваля!Роди се нашия син Михаил!Тежи 3700!Родих го снощи,на 20.12.2016-Игнажден!
Раждането протече учудващо леко (може би заради епидуралната,която ми биха преди вливането на окситоцина.Направих пълно разкритие за 5 часа,трудничко излезе,но не сме ползвали нито форцебс,нито нещо друго.Сега разбрах,че естественото раждане далеч не е толкова страшно.Единственото неприятно нещо беше плацентата,и невъзможността да я извадят.По тази причина ме вкараха в операционната,сложиха ми спинална упойка Tired и мия отстраниха.Загубих мн кръв,но това минава.Сега съм щастлива ,че съм мама,а Михаил е прекрасен! bouquet
Мери, честита радост, да ти е жив и здрав синът! Бързо да се възстановяваш и всичко най- хубаво!

# 776
Честито, Мери, да ви е жив и здрав Михаил и само да ви радва! bouquet Heart Eyes

# 777
Мари, справила си се чудесно! Такова голямо бебе, а си родила естествено! Браво и да ти е живо и здраво детенцето!

# 778
  • София, България
Мери, браво на теб! Честит ти Михаил!  Hug Много драматично го описа това с плацентата, добре че всичко е минало!

Kalimma,8 дни преносване, бебето ще да е доста голямо. Стискам палци скоро да се похвалиш и ти. В МД не е най-уютното местенце, за престой.  Hug

# 779
Да, в МД е крайно неуютно, но пък персонала наистина са професионалисти и ще се погрижат за kalimma и бебето  Simple Smile Просто болницата няма капацитет да се оправи перфектно с всички желаещи да родят точно там, препълнено е и всичко е на конвейр.

Аз понякога се събуждам нощем и си мисля, че съм в МД и още не са ме пуснали да се прибера  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт