Доминикана и Пунта Кана – отзиви? /тема 2/

• 129 598
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
Избираш си първо място( примерно Пунта Кана) в търсачката и ориентировъчна дата. После buscar бутона или ако ти излезе на английски долу в синьо. Вади ти хотелите и цените на 7 дни ол инклузив. Обикновено дава най- ниска цена за избрания месец. Кликваш на хотел и оттам вече ти дава календар на месеца, който си избрала като датите на полетите за там са отбелязани и върху тях е съответно цената. Примерно лети се вторник и събота. Върху вторника пише цена 800 евро, а върху събота 950( обикновено е по- скъпо през уикенда). Ако избереш да летиш вторник, натискаш върху него и ти излиза график на полета- излитане/ кацане. Трябва да внимаваш за дата и месец като търсиш, защото вадят но заглавна страница най- ниските цени. Примерно имат пет незаети места в полет на 5 декември и ти дават цена680 евро и ваде тази цена на заглавна страница.А два дни по- късно, цената може да е 1000. Всички цени са за пакет хотел- трансфери- полет на човек. Може да избираш начална точка Мадрид/ Барселона

# 331
Моля за малко помощ дали може да се остави багажа на летището за съхраняване да речем за една вечер?

# 332
  • Down south
На кое летище?

# 333
Летище Барахас Мадрид

# 334
Има къде да се остви багажа -10 евро за 24 часа, не са автоматични, обслужват се от човек. Има и на Термминал 1 и на Терминал 2

# 335
Има къде да се остви багажа -10 евро за 24 часа, не са автоматични, обслужват се от човек. Има и на Термминал 1 и на Терминал 2
а къде да ги търсим или как се казва мястото

# 336
На Терминал 1 следваш указатели "Consignas", намират се на этаж Р0.

# 337
На Терминал 1 следваш указатели "Consignas", намират се на этаж Р0.
Благодаря ви много

# 338
Здравейте! Изчетох цялата тема няколко пъти, но все пак бих искала да попитам дали някой е бил в хотел РИУ палас Пунта Кана, тъй като го харесах по една снимка, но ми се иска да чуя лично мнение Simple Smile Simple Smile

# 339
Не мога 100 % да помогна, но поне на 50:). Ние бяхме в Риу Бамбу. Те са един до друг с общ спа- център, магазини, аква- активности и т.н. Ходихме да го видим, защото гостите на семейство Риу се разхождат във всички. Пет Риута са в един затворен комплекс. Плажът беше хубав, но е океан( тоест не е кристалната вода в тюркоазено). Няма чадъри, но това страшно ни хареса, защото има пространство и не е претрупано. Пълно е с палми за сянка. Можете да ходите на всички плажове, на всеки Риу. На мен, нашият плаж пред Бамбу най- много ми хареса. Има активности на басейна на Палас през деня. Видях и открития ресторант, изжлеждаше много добре. В спато имаше фитнес, сауна, джакузи, мъжка и женска релакс зона( даже и джакузитата всъщност бяха две по спомен). Имаше фризьор( примерно пресата беше 20 долара, сешоар 50), масажи( не им помня цените). Аквапаркът е общ за Риу- комплекса, но въобще не стигнах до него. Освен това, там( в Палас) май не пускат местни за уикендите. Това е добре, защото местните са много добре облечени и възпитани, но пренаселват хотелите, в които ги пускат( а в нашия Бамбу имаше туземци през уикенда и беше " игрите на глада"). Малко е мастодонтест( тип Слънчевбрягски коптор) има форма на буква П като много от стаите( едната страна на п- то) гледат към голям паркинг отстрани. На аква активностите има безплатно канута и катамаранчета, май и уроци по гмуркане( ама в басейна).

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 21:59 от janiap

# 340
Здравейте отново, няколко пъти изчетих темите за Доменикана, но не си спомням дали някой беше дал информация за предплатени карти с мобилни данни, някой използвал ли е, има ли представа как стоят нещата с мобилния интернет там?
Предварително благодаря Simple Smile

# 341
  • Down south
В някои ризорти има интернет навсякъде, включително и в стаите, в други, само в лобито.
При избирането на ризорт, има описание къде и какво има в тази връзка.

# 342
Аз питам, тъй като искам да имам интернет и извън ризорта, дали изобщо има такива възможности на разумни цени в тази държава.

# 343
  • Down south
От къде ти е доставчика, имам предвид коя страна?
Можеш да имаш интернет, независимо от ризорта, зависи какво покритие предлага интернет доставчика ти.
 Моят покрива страната, всъщност и Карибите. Е, беше с една идея по-бвано, но нищо трагично.

# 344
С български оператор съм- Мтел, даже ме е страх да им се обадя да ги попитам за цените Grinning

Общи условия

Активация на акаунт