Доминикана и Пунта Кана – отзиви? /тема 2/

• 129 478
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В края на самата плажна ивица има търговска зона с местни търговци и цени 5х по евтини от цените в хотела. Поне при нас беше така. Накупихме всичко от местните търговци.  Peace

# 511
  • Euskal Herria
Някой има ли отзиви за този хотел:
http://www.puntacanaprincess.com/

А ще съм благодарна и за информация за интернета - може ли да се разчита на нет от хотела, или да се ползва мобилен? Или има други варианти?

# 512
stefansky, на кой от плажовете ще бъдете? Ако сте на Аrena Gorda има на самия плаж магазинчета....пълни с разни джунджурии . Такъв базар, с надпис на един картон РУМ има и на плажа Баваро, ние бяхме в Барсело и ходихме до там за покупки и разходка , голяма атракция е.

# 513
Вече ходихме и се завърнахме даже.Благодаря сърдечно на отзовалите се!

# 514
  • sofia
В кой хотел ще сте?

# 515
  • София - Бургас
Ние ще бъдем в:
Flowers Palm Tree Amresort Sunscape Вavaro Beach Punta Cana 5* Flowers Palm Tree

# 516
Здравейте,предстои ни почивка след 10 дни в Пунта Кана Simple Smile може ли някой да сподели дали си струва плуването с делфини, т.к. четох доста негативни отзиви в TripAdvisor Simple Smile Благодаря ви много и весели празници!

# 517
  • София - Бургас
Дъщеря ми плува с делфини в Мексико срещу сумата от 100 долара в Шкарет парк - цялата работа беше ала бала  от типа - погалете делфина, цункайте делфина, дирижирана история от типа той да се обърне, преобърне - някакви упражнения за 30 мин. Плуването беше една отсечка от 3-5 м. веднъж и детето в крайна сметка беше разочаровано.
Определено не си струва, както тя каза "Мамо, това не беше плуване с делфини..."
Не знам обаче за Доминикана как би било, но определено не бихме повторили...

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 21:19 от kaleia

# 518
  • sofia
В Доминикана е същото

# 519
  • Down south
+1 към горните мнения.
  Аз не съм плувала, но дъщеря ми искаше (Мексико)  Остана леко разочарована от начинанието, мисля, че беше на 12 или 13 години.
Струваше $130 за около 30-тина минути, ако не и по-малко.

# 520
  • Бургас
Здравейте,предстои ни почивка след 10 дни в Пунта Кана Simple Smile може ли някой да сподели дали си струва плуването с делфини, т.к. четох доста негативни отзиви в TripAdvisor Simple Smile Благодаря ви много и весели празници!
аз ако отида отново в Доминиканската Република, единственото, което бих повторила, е плуването с делфини.  Peace
http://dolphinexplorer.com

# 521
  • На черешатааа
Имам идея да посета Доменикана края на октомври. Какво е времето тогава, някой има ли информация?

# 522
Наши приятели ходиха октомври преди две години и бяха много доволни от времето.Слънчево,приятно.Само веднъж или два пъти е валяло и то за малко,така че са си ходили на плаж.

# 523
  • Down south
Имам идея да посета Доменикана края на октомври. Какво е времето тогава, някой има ли информация?

Може и да е хубаво, може и да не е, Божа работа. Все пак сезона на ураганите е до ноември 30-ти.

# 524
Здравеúте, обмислям пак да намина към Пунта Кана, защото миналата година останах много доволна. Relieved Тогава бях на плажа Арена Горда и въпросът ми е плажът на Баваро (Playa Bavaro) също ли е толкова хубав или по-скоро бих останала разочарована? Rolling Eyes

И втори въпрос: много от вас хвалят хотел Melia Caribe Tropical - някоú може ли да го съпостави с Iberostar Bavaro Suites или Iberostar Punta Cana?  Чудя се между двата, та затова...
Предварително благодаря!:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт