Първите снежинки захвърчаха и Юнчето с ръчичка ни помаха - тема 3

• 31 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Simple Smile))Не се притеснявайте мамита, нали казват,че тези които са  бременни с момиченца  те им взимат красотаата...  Laughing Heart Eyes Heart Eyes newsm44 preggo
Толкова ми се иска момиченце, дано другата седмица ми кажат пола, макар че ще е рано де, но все пак се надявам...  за  pregnant baby
А като ходя за това изследване за Даун, + кръв урина как се казва? БХС ли ?

# 661
Да се включа и аз и дано този път имам възможността да съм по-активна. Очакваме бебчето на 30.06.2017 г., което ще бъде второ в нашето семейство. Имам син - август 2015 г. Живу и здрави ще са с година и 11 месеца разлика, което от една страна доста ме притеснява как ще се справя, но за в бъдеще се надявам, че ще бъдат страшно близки и неразделни. Съжалявам за късното включване в темата, но покрай грижите за малкия изобщо не ми остава време да Ви изчета, камо ли да пиша Simple Smile Иначе за сега всичко е наред, само дето бебо върви мъничък с една седмица назад, което уж било нормално. Желая леки бременности на всички ви и най-прекрасните юнски бебета :*

Добре дошла Hug
Ние, живот и здраве, ще сме с 1,5 години разлика. Ще се справим newsm10

# 662
Simple Smile))Не се притеснявайте мамита, нали казват,че тези които са  бременни с момиченца  те им взимат красотаата...  Laughing Heart Eyes Heart Eyes newsm44 preggo
Толкова ми се иска момиченце, дано другата седмица ми кажат пола, макар че ще е рано де, но все пак се надявам...  за  pregnant baby

Дааа, БХС се казва изследването - биохимичен скрининг. Аз също много искам момиченце, още не знаем пола... 

# 663

Дааа, БХС се казва изследването - биохимичен скрининг. Аз също много искам момиченце, още не знаем пола... 

Ти мина ли го вече БХС? Аз ше ходя на частно за БХС а кръвта и урината може ли с направление от Личния лекар?

Аз съм на 6.12 и дано видят какво ще е, ако не стане сега ще отида пак преди Коледа щото искам да изненадам родители  и роднини Simple Smile) newsm32 ylinfant newsm30

# 664
Здравейте мамита, незнам за вас но моята коса е станала повече от ужасна.... имам къдрева коса принципно с обем. Сега няма обем мязам на зализана крава. И понеже е къса не мога да я вържа. И обмислям да я боядисам защото съм с 3 цвята на главата и не мога да ходя така. Другото което е кожата ми беше мазна стана суха и и се образуваха много подкожни пъпки бели.... някой някакво спасение да каже
Все едно говориш от мое име Simple Smile моите къдрици почти де изправиха, успокояваме само факта, че и през първата бременност беше същото и към 5-6 месец се възстановиха Simple Smile и това схващане за красотата и момичето изобщо не е вярно, през първата ми бременност постоянно бях със суха коса, къдрици приличащи на разплетена дамаджана, пъпки и т.н. и още в 14 г.с. разбрахм, че ще е момченце и така и стана Simple Smile Дано сега имам успех с другия пол въпреки, че дълбоко се съмнявам ама надеждата умира последна Simple Smile

# 665
Не, не съм ходила още. Часът ми е за 07.12 и нямаме търпение вече. Тоест един ден след теб ! Май си вървим заеднооо.  bouquet

# 666
Дааа Hug Hug
Стига доктора да не каже, че вървя седмица напред/назад. #Crazy #Crazy
На  моя позната и казаха между 2 и 3 месец пола, колкото и странно да ми е, така че си имам надежди и за мен;))
А за това дали мога с направление някой знае ли нещо? Аз още си нямам доктор който да ми води ЖК, но ще отида при моя си за БХС и той каза,че ще ми пусне урина и кръв, но ако има опцията да е с направление защо да не се  възползвам ..  newsm78 Thinking Thinking

# 667
Аз нямам идея за направлението, защото се следя в Надежда. БХС обаче доколкото знам е само платено, с изключение на някаква "промоция", която имало сега в Майчин дом. Някои мами го обсъждаха преди това.

# 668
Аз нямам идея за направлението, защото се следя в Надежда. БХС обаче доколкото знам е само платено, с изключение на някаква "промоция", която имало сега в Майчин дом. Някои мами го обсъждаха преди това.

Да и аз прочетох, но няма да ходя в Майчин дом, т.е. ще си мина платената процедура. Ще взема за всеки случай едно направление, ако мине - хубаво, ако не - пак хубаво.
И аз ще се записвам в Надежда като ми мине прегледа, ти при кой доктор се записа?

# 669
Ами нямах голям избор, защото само някои от лекарите приемали нови пациенти. От тези, които ми предложиха избрах д-р Арабаджикова, защото прочетох положителни неща за нея. Никога не съм я виждала. Сега след БХС-то ще си платя ЖК-то и имам час при нея седмица по-късно, и после ще пиша как е минало.

# 670
Ами нямах голям избор, защото само някои от лекарите приемали нови пациенти. От тези, които ми предложиха избрах д-р Арабаджикова, защото прочетох положителни неща за нея. Никога не съм я виждала. Сега след БХС-то ще си платя ЖК-то и имам час при нея седмица по-късно, и после ще пиша как е минало.

А БХС при нея ли, че не разбрах или при който има свободен час? Ти някой от пакетите ли си купи?

# 671
Desertgirl, а ти до сега при кой лекар била в Щерев. Аз при моя доуторка както записала часа за първия преглед, така и ходя при нея. Не ми казвали че трябва да я сменям.  Shocked

# 672
Здрасти и от мен.Току що се връщам от доки ,взеха ми кръв за пренатален тест.Стискайте палци всичко да е наред и да знам ,че съм изсипала торбата с парите за хубаво.
Иначе съм добре,като изключим ,че снощи получих адски болки в едното око,дразни,сълзи,абе ужас и то ей така изведнъж.И нали имам едни капки за очи в къщи-капнах веднъж ,че поне да мога да заспя.На сутринта вече в по-добро състояние прочетох ,че не се препоръчват за бремемнни,защото съдържат антибиотик и т.н. и като се ошашках.Добре ,че днес се видях с доки,че ме успокои,че от 2 капки нищо няма да ми стане и че бебето вече било голямо,а не току що образуващ се ембрион и ако пак ме заболи,пак да си капна спокойно.Направо камък ми падна .То с тия бремемнности да го е страх да кихне човек ,да пие ,да яде,да диша......всичко трябва да се проверява,консултира-ужас.Така така.
Относно косата-аз имам адски косопад и като помисля,че след раждането ще се засили още повече и лошо ми става,буквално ще остана без коса.
Абе вие гледате ли това сладкарското предаване по Нова?Забравих му името.Много ми харесва какви неща правят и в резултат от вчера ,днес не издържах и днес минах и си взех една торта.Ужас,много ми се яде сладичко.
Айде изчезвам да си видя малко къщата,после пак ще дойда.

# 673
Момичета не знам дали това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=954678
сте го виждали, ама се отнася за голяма част от бъдещите и настоящи мами от тази група.
Случайно попаднах на тази информация, но за съжаление не им попадам в критериите, дано
някоя от вас има шанса да се възползва Simple Smile

# 674
Bebka, благодаря ти за препоръка относно крем здраве за напукани устни. След 2 дни мазане са станали като нови!  Hug Сама никога не бих сетила да го ползвам за устните.
Kalinaa, еее това е много яко, обаче вече съм го направила платено. Дано другите ще успеят да се запишат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт