Първите снежинки захвърчаха и Юнчето с ръчичка ни помаха - тема 3

• 31 662
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Много ви благодаря, момичета, прекрасни сте. Сега с още повече нетърпение чакам петък. Заглавието е супер, много съм ЗА. Целувки  Hug

# 691
  • Sofia
Момичета, разбрах се с док в петък да ме приемат за три дни в болница, за да ми издадат след това и болничен и да си остана вкъщи. Кажете ми, моля ви, какво ми трябва за престоя. Той ми спомена за нощница и чехли... Нощница ли трябва да е задължително или може пижама с долнище и горнище, и какво друго?

# 692
Аз си взех пижамка (не нощница), чехли, нож, вилица, лъжица, чаша.
Разни неща за прилапване, лекарствата - ако трябва да пиеш такива.
Книжка Simple Smile
Е, аз лежах само ден - оказа се, че може и така, платих си целия престой иначе, но си ми дадоха 30 дни болничен. Само дето не се вместих да ми пуснат някакви изследвания, само на УЗ ме погледнаха, но това ми беше достатъчно  Peace

# 693
Здравейте!

Аз следях групата отдалеч, но днес и ще се включа с един въпрос към вас Simple Smile Дали на някоя се е случило да се вижда мехур в плацентата по време на преглед с видеозон? Моят лекар не ми обясни какво точно е това и защо се образува, тъй като прегледът ми беше извънреден или пък може би е нормално. Но аз, разбира се, съм доста притесненя от незнанието...

# 694
  • велико търново
Аз да се оплача звъннах на лабораторията на Плевен,казаха ми че са открили някъв проблем и са ми на направили ново изследване за това дължа 7 лв с една дума са ми открили кандида албиканс и някви др Sad звъннах на докторката и ми каза че няма страшно да не се притеснявам сега и да искам нищо не мога да лекувам с вагинални свещички,чак след края на 3 месец,малко ми е кофти ама....Нищо не мога да направя Sad

# 695
Това ми е странно за болниците и болнични. Никой не ми казвал че трябва да лежа в болница преди да ми дадът 30 дни болничен. От начало са ми дали 7 дни первичен, а след това 30 дни. Не знам, ако ще искам да продължа, дали ще искат да стоя в болница....

# 696
Ели заглавието е страхотно  Party
Момичета да ви попитам хапвате ли зелена салата, напоследък много ми се яде позволих си два пъти да хапна, но ме е страх заради всички истории който съм чувала, освен нея залитам много и по киселите краставици и киселото зеле по специално сърмите  Embarassed Laughing

# 697
Desislava Angelova , нищо не знам по този въпрос - може би някой компетентен да се включи

shirina , коя е тази лаборатория ??? Да знам да не я посещавам !

Karjala , така е. Преди да се запишеш за ЖК, първи болничен може да вземеш от личен лекар, след това трябва да е от АГ, но без ЖК и за толкова много време - само през болница.

Bo0o, защо да не ядеш зелени салати ?????
Аз ако можех само това щях да ям, както си хапвах преди.
Ама пусто хич не ми се яде и много ме е яд Sad

И аз много налитам на кисели краставички, а и заплаших брат ми, че тази зима ще му изям киселото зеле !  Hug Peace

# 698
Desislava Angelova , нищо не знам по този въпрос - може би някой компетентен да се включи

shirina , коя е тази лаборатория ??? Да знам да не я посещавам !

Karjala , така е. Преди да се запишеш за ЖК, първи болничен може да вземеш от личен лекар, след това трябва да е от АГ, но без ЖК и за толкова много време - само през болница.

Bo0o, защо да не ядеш зелени салати ?????
Аз ако можех само това щях да ям, както си хапвах преди.
Ама пусто хич не ми се яде и много ме е яд Sad

И аз много налитам на кисели краставички, а и заплаших брат ми, че тази зима ще му изям киселото зеле !  Hug Peace

Ами чувала съм какви ли не истории включително и за аборти и за това попитах тъй като знам че има и доста нитрати сега в зеленчуците които не са в сезон  #Crazy

# 699
Да, но моя болничен е от аг за 30 дни, не от личен лекар. Подписан от комисия. И се чудя дали ще искат да мен сложат в бодница, ако ще иска да продължа.

# 700
  • велико търново
Во0о не знам как се казва намира се срещу дкц-то в Плевен няма лошо като отидох да дам материала ми казаха че ще направят биограма ако има нещо но да не мога да си видя резултатите....попитах ги дали може по банков път не можело...викам аз съм от търново не мога да дойда днес с направление дали мога на 19 да си ги взема можело когато искам ама трябва да си платя 7лв....и трябваше да звъня на докторката си да и казвам кво ми е за да ми каже кво да прая....и въпреки всичко преди да ида при докторката ще ида да си взема резултатите

# 701
  • Sofia
Да, но моя болничен е от аг за 30 дни, не от личен лекар. Подписан от комисия. И се чудя дали ще искат да мен сложат в бодница, ако ще иска да продължа.

Не съм много наясно, Karjala. Моят док, още като попитах за болничен, ми каза, че за да може да е непрекъснат и до края на бременността, трябва да има болничен престой. Говори най-добре добре с твоя лекар. Може пък то да си има начин без да те приемат в болница Simple Smile

# 702
Bo0o , това са глупости - хапвай си и не го мисли.
Така или иначе във всяка храна има вредни неща, но организмите ни се адаптират.
Нитратите, би трябвало да са в нормите за пазара и сезона ...
Не го мисли толкова, хапвай си.
Зеленолистните имат много ФК - сега имаш нужда от нея  Peace
Ям всякакви спанаци, броколи и т.н. Simple Smile

Забравих да кажа, че и на мен заглавието много ми харесва  Peace
Макар че искам да си видя бебчетоооооооо - живо и здраво - хич не ми пука за пола Simple Smile Simple Smile Simple Smile
До петък ще изтрещя  #Crazy #Crazy #Crazy

# 703
Ами чувала съм какви ли не истории включително и за аборти и за това попитах тъй като знам че има и доста нитрати сега в зеленчуците които не са в сезон  #Crazy

Просто ги мий добре. Аз също ако мога, само на зелена салата с кисело мляко бих живяла цяла бременност, така беше и предния път, пак зимата. И аз се бях шашнала тогава, чак си правих изследване за токсоплазмоза, лекарят после ми се подиграваше защо не съм си направила за още 100000 хиляди болести, пренасяни чрез суровите храни Simple Smile.

# 704
О благодаря ви момичета сега ще си хапвам в промишлени количества зелена салата с компот от кисели крастевички  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт