Първите снежинки захвърчаха и Юнчето с ръчичка ни помаха - тема 3

• 31 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
По принцип съм се метнала на баща ми в това отношение  Laughing Joy hahaha и все се надявам да стана като Памела Андерсън, но едва ли ще ми се случи Simple Smile

Само стой и гледай, Памела ще ти завиди! Била съм свидетел не на плоски, ами буквално вдлъбнати жени, които после стават като секс бомби Wink Единствения проблем е, че е само временно  Laughing

# 91
хахаха абе макар и временно пак ще се насладя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 92
И моите гърди са поуспокоили са. Само зерна са чувствителни. Така вече някаде 10 дни.

# 93
  • София
Добър вечер! Минавам да ви нагледам и да кажа лека нощ.

По въпроса с болничните - всеки си решава. Аз лично не бих могла. Отдавна не съм луда работохоличка - преди бях, но откакто се е родила дъщеря ми - не. Но просто да си седя вкъщи по цял ден не е за мен, колкото и да си намирам занимания. Ако се налага, бих го изтърпяла, разбира се, но ако не се налага - не. По същия начин и с майчинството - върнах се на работа, когато малката беше на година и 2 месеца и го направих с кеф, супер ми беше. Други жени пък ползват всичко, на което имат право и пак им е малко и ако могат, биха си стояли вкъщи с децата още. Всичко е индивидуално и всеки си решава сам за себе си Simple Smile

По въпроса с гърдите - вече не ме болят като преди, само ако ги натисна силно. И с дъщеря ми бях по същия начин.

Лека и спокойна нощ от мен Simple Smile

# 94
А аз да попитам как са гърдите ви? Чувствате ли ги напрегнати и болезнени все още? Аз като че ли тези дни по-малко ги усещам така..  newsm78 Сигурно е нормално да се поуспокоят...

За гърдите и мен от 2-3 дни като че ли не ме болят толкова newsm78
Надявам се да е нормално...поуспокоих се малко след вчерашния преглед, казаха че всичко ни е ок,даже с 2 дни напред.
Запазих си час за безплатен БХС в хирургиите Simple Smile

# 95
пишете със скоростта на светлината, еееййй  Grinning Добре дошли на новите момичета, само хубавини да ви се случват  Hug

Относно гърдите, вече не са такива огромни и болезнени, каквито бяха през 3-4-5 седмица. Слава богу, че спаднаха малко, притеснявам се, че ще станат огромни, щото и без това са големи. Дано не пораснат прекалено, че ше почна да падам напред сигурно...

Аз съм малко... добре де, доста притеснена. Втори ден ме кърши гърло и сополи се леят в несвяст, днес се събудих супер отпаднала, а одеве и температура се опитах да кача. Дорева ми се направо Sad Наслушах се на страхотии от моя приятелка за увреждания, причинени от температура на майката, знам, че не трябва да се стряскам чак толкоз, ама като ми е зле, на всичкото отгоре ми се гади, всичко ми се вижда черно. Изпих един галон чай от жинжифил с мед, сигурно половин кило лимони, витамин ц, сега ще си правя капки за нос и за гърло от клеева тинктура. Ако утре сутринта съм така, ще се водим на доктор. Гледам, че някои от вас споменават, че са пили парацетамол по време на бременността, трябва ли да ми го предпише доктора, или мога да изпия едно хапче на своя глава? Само от боледуване имах нужда уфф  Confused

# 96
Аз съм пила заради зверско главоболие.Доки каза,че няма проблем

# 97
На мен лл препоръчва панадол, че е бил по пречистен вид на парацетамол. Гледам само т да не надвишава 38. Няма страшно иначе. Simple Smile

# 98
И аз съм чувала, че парацетамола е разрешен и без лекарско предписание newsm78
Не знам по колко, аз пия по 1 от време на време - не знам и колко помага, обаче  newsm78

Момичета, вие как сте със секса ??? Имате ли желание, правите ли ? Разрешават ли ?
Аз се чувствам като плондер и парцал, нямам никакво желание за секс.
Но и без това ме е страх на този етап.
Съчувствам на мъжа ми, но той също се страхува за бебето, така че имаме негласен консенсус  Peace

# 99
Сега чъм преброила тези 180 деи. От 10 ноември, съм в болничен, термина ми е на 2 юни, 45 дни пвда на средата на април. 180 дни ми Стига до началото на май Wink
Само да ти кажа че не се броят така. От началото на новата календарна година се броят от начало. Сега докрая на тая година имаш 180 дни. И вече за 2017 почват отначало.

# 100
при нас секса е табу на този етап, а и с това гадене и неразположение не ми е останало време да се сетя за това  Laughing

# 101

Catlin_ и аз знам, че може да се пие парацетамол по време на бременност. Ако вдигнеш температура над 38 пий един парацетамол и утре, както си писала на лекар. Дано всичко е наред и не се наложи.

bebka_8 ние имаме лекаска забрана за секса, макар, че и на двамата ни се иска на моменти, но знаем, че не трябва и се въздържаме, общо взето вече три месеца... Но съм чувала, че ако майката се чувства добе и ако няма опасност за бебето може. Подходяща поза е ти да си отгоре и като таралежи - мноооого внимателно Simple Smile Ако искаш да си по - сигурна - говори с лекаря си.

# 102
Catlin,аз бях така в началото на бременността.Настинах и започнах да вдигам температура.Докторът каза,че Парацетамол може.Важното е да не започнеш да вдигаш и да се задържи,защото тогава ми каза болница Sad Не се притеснявай,знам че и Панадол може да се пие.Скорошно оздравяване.

# 103
И при нас с секса нещо не става... Вече е разрешено да правим, Обаче на мен нещо не ми е комфортно, вече съм се оплаквала порано, все едно се протривам веднага от началото, а и все едно се стискам малко от страх да не стане много надълбоко  Embarassed
Обаче желание го имам от време навреме..

# 104
Цитат на: hristina8628 link=topic=952477.msg34073772#msg34073772 date=1479415181

[b
bebka_8[/b] ние имаме лекаска забрана за секса, макар, че и на двамата ни се иска на моменти, но знаем, че не трябва и се въздържаме, общо взето вече три месеца... Но съм чувала, че ако майката се чувства добе и ако няма опасност за бебето може. Подходяща поза е ти да си отгоре и като таралежи - мноооого внимателно Simple Smile Ако искаш да си по - сигурна - говори с лекаря си.

О, не - аз точно, че нямам желание и се чудех дали всички са като мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт