Перилни препарати и омекотители – 43

• 85 750
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Пробвай, не се чуди, все ще го похарчиш. Стига да е щадяш към цветовете.

# 256
Сърбят ме ръцете да пробвам, че ми свършва течния, но много са индивидуализирани: фини, вълна, черно пране, та се чудя.  newsm78
За черно...ще го ползваш за всичи цветни Rolling Eyes

# 257
От 2 години използвам Semana bijou golden shine, опитвала съм и други, но това е омекотителът към който винаги съм се връщала с огромно желание, в момента имам вкъщи 2 бутилки по 2л. Страхотно мирише и е траен за парите си.
Препоръчвам горещо поне да го опитате, мисля че няма да съжалявате Simple Smile

# 258
От 2 години използвам Semana bijou golden shine, опитвала съм и други, но това е омекотителът към който винаги съм се връщала с огромно желание, в момента имам вкъщи 2 бутилки по 2л. Страхотно мирише и е траен за парите си.
Препоръчвам горещо поне да го опитате, мисля че няма да съжалявате Simple Smile
Парфюмните на Семана са много трайни наистина и омекотяват много дрехите. И аз винаги се връщам към тях, личният ми фаворит е този
Скрит текст:

# 259
И аз съм от феновете на Семана  Peace

# 260
Кои са на промоция в Кауфланд в момента? Помня, че 2 броя ама какви бяха...

# 261
Ариел-течен и Бинго.

# 262
  • София

Силан - големи туби.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 19:17 от passion

# 263
# 264
Ариел черно- цветно нямаше при нас, а при вас?

# 265
Каква е разликата между Сано Оксижен и Сано с бялата ризка спрей? Оказа се, че не мога да намеря почти никъде това другото Сано с бялата ризка. :/  GUESS май го показа преди няколко страници
В зеления флакон е с водороден пероксид (т.е. с активен кислород). В синия флакон с бялата риза е без водороден пероксид и съдържа ензим. И двата ги има в Елитис.

На Семана ароматите са ми гадни и сладникави. Не ми харесва. Имаше един жълт, който харесвах, но го спряха много отдавна.

Гледам, че на Ленор са му сменили опаковката, логото и има нови аромати. На едно място видях любимия ми Ruby Jasmin, който съм си купувала преди 7 - 8 години от Англия. Прекрасен аромат. При първа промоция го взимам. Има и един в зелена опаковка, Еmerald & Ivory, който имаше много почитатели из темите през годините.

# 266
  • Бургас
Последните няколко пъти пера с омо за бяло, купено лятото, преди това имах да довършвам едно старо такова. Та с този новия прах Омо, като застана пред пералнята докато пере, понеже сушилнята ми е поставена върху нея, мирише мнооого силно на белина. Тази вече цялата канализация се размириса на белина след като пералнята явно беше изхвърлила първата, загрята на 60 вода. Сигурно две три опаковки съм употребила от старите пакети, такова нещо не е било.  Thinking

Гес, къде го има тоя ленор жасмин?

# 267
В Елитис го видях вчера, но предполагам и другаде го има. Официален внос е със сигурност. Зеленият пък май в Анет го гледах, и той официален внос.

За ОМО - това притеснява ли те? Със сигурност в него няма белина, но пък има по-голямо количество избелители от предното ОМО Supreme 12. Ама чак да мирише на белина и то много силно...
Кой се жалваше, че Персил преди му миришел на белина, а сега - не. Май didka pitka. Явно това ОМО е за нея.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 23:22 от Guess Who

# 268
  • Бургас
Не ме притеснява, макар че чак се разкашлях от смъдене на гърлото. Но, отбелязвам това, защото с предишните не съм усещала. От Доместоса и разни белини ми се получава същото горчене на гърлото и гледам да ги употребявам максимално рядко.

# 269
Моля, препоръчайте хубав течен препарат за пране на вълнени пуловери.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт