Перилни препарати и омекотители – 43

• 84 313
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Мис Облаче, като каза "икономична доза": да се намалява дозата, за да се избегне пяна, не е удачният вариант, защото се влошава качеството на изпиране и има опасност от налепи (котлен камък и мръсотия) върху дрехите и пералнята. Не знам за какво количество пяна става дума (ако искаш, снимай), но добре е да се спазва дозата и да се пуска допълнително изплакване или с нещо да угасиш пяната. Това, което ти написах, трябва да действа, но може да е нужно прецизиране на количеството сапун, което да разтвориш.

# 616
  • Бургас
Току -що си купих Формил ултра сензитив за 18 пранета само за 3лв. В  Бурга, Лидл Изгрев все още има Peace
Шът, тихо, че утре вече няма да има. И аз забърсах два днес  Mr. Green

# 617
Гес, какво ти е мнението капсулите Персил  сензитив сравнени с праха?

# 618
Мис Облаче, като каза "икономична доза": да се намалява дозата, за да се избегне пяна, не е удачният вариант, защото се влошава качеството на изпиране и има опасност от налепи (котлен камък и мръсотия) върху дрехите и пералнята. Не знам за какво количество пяна става дума (ако искаш, снимай), но добре е да се спазва дозата и да се пуска допълнително изплакване или с нещо да угасиш пяната. Това, което ти написах, трябва да действа, но може да е нужно прецизиране на количеството сапун, което да разтвориш.

Слушам и изпълнявам  Hug

Скрит текст:
Пяната излиза, даже и на последното плакнене, включително и после като пусна отделно още едно допълнително плакнене (имам програма за омекотител 20 минути и я пускам и нея, след основната програма, на която добавям допълнително плакнене)

# 619
_Smile_, прахът сензитив пере като другия прах, не по-лошо според мен, но капсулите не съм ги ползвала. Предполагам, че като изключим избелването, ще се справят добре.

Мис Облаче, това е абсурд. При мен не прави пяна изобщо, но ако правеше, както го описваш, бих го сменила с друг, както впрочем съм го сменяла преди години, когато от Персил пералнята ми буквално се давеше от пяна.

# 620
_Smile_, прахът сензитив пере като другия прах, не по-лошо според мен, но капсулите не съм ги ползвала. Предполагам, че като изключим избелването, ще се справят добре.

Мис Облаче, това е абсурд. При мен не прави пяна изобщо, но ако правеше, както го описваш, бих го сменила с друг, както впрочем съм го сменяла преди години, когато от Персил пералнята ми буквално се давеше от пяна.

Ще пробвам със сапуна, че имам още 4-5 пакета , ако не ще трябва да го продам и да взема Формил сензитив  Whistling

А възможно ли партидата нещо да е прецакана, въпреки че го купувах от различни магазини  Thinking

# 621
Благодаря, Гес  Hug. Чудя се дали да не взема една кутия да ги пробвам и те как са. Така и така са намалени, а от праха съм доволна.

Весели празници на всички в темата!

# 622
А възможно ли партидата нещо да е прецакана, въпреки че го купувах от различни магазини  Thinking
Възможно е, но не ми се вярва. Моя го взех още като се появи новият вариант с аромат на бадемово мляко и натурален сапун. Произведен е 06/2016. Не прави пяна изобщо, само се виждат малки мехурчета да се стичат по стъклото - напълно нормално.

# 623
Аз пък да се оплача от нашата Била(Варна,Левски)За цветно,бяло и течен Персил бол,а сензитив нито 1.Ще изчакам още ден-два,и ако пак няма ще отида до друга била.Весели празници и от мен Simple Smile

# 624
Аз пък да се оплача от нашата Била(Варна,Левски)За цветно,бяло и течен Персил бол,а сензитив нито 1.Ще изчакам още ден-два,и ако пак няма ще отида до друга била.Весели празници и от мен Simple Smile

Виж на рафта отстрани. Днес в нашата Била отпред на промоционалния рафт бяха извадили само за цветно и за бяло. Сензитив нямаше. Но понеже бях подкована с инфо от тук, че всички видове са намалени, се завъртях на редовните рафтове и там имаше от всичко-капсули, сензитив и т.н. Това за Персила.

# 625
Персилът е на безценица, а току-що в Билла гледам двама избираха, избираха и накрая взеха течен Савекс на редовна цена. ooooh!

# 626
  • София
 Mr. Green ще ухаят на скъп френски парфюм  hahaha

# 627
На каквото щат да ухаят. Учуди ме това, че Савекс на редовна цена в Билла е с няколко стотинки по-евтин от Персил на промоция, а разликата в качеството е от земята до небето. Не виждам логика.
Най-забавното е, че гледаш, кутиите Ариел, наредени като войници, и нито една непипната, а където седи Персила - хардахуш. Mr. Green Като намалят Ариела пък е обратното.

# 628
То и аз днес рових да видя датите Mr. Green Попрехвърлих един-два пакета Laughing

Mr. Green ще ухаят на скъп френски парфюм  hahaha

...или екзотично Mr. Green

Гес, ами те откъде да знаят че има разлика, еле пък че същата е от земята до небето? Аз преди да не би да знаех....избирах по външен вид, по мирис, по реклама....но не и по състав, просто защото не разбирах какво да гледам и как да го тълкувам Rolling Eyes

# 629
  • София
Обикновено хората не отдават никакво значение на прането. Влизат в магазина, сещат се, че трябва да перат, грабват първото, изпречило се пред очите. Никой не се замисля особено. Нали е препарат,  пере. Ама как - е въпрос за просветени  Wink

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 18:08 от Ev_e

Общи условия

Активация на акаунт