Египет 2017

• 149 575
  • 844
  •   1
Отговори
# 465
Дали има много местни/араби почиващи по хотелите в Шарм ел Шейх? Ще ходим самосиндикално първата половина на май, избрах уж по-тихо място в Набк (ММ държи на спокойствието), та някак не ми се иска да попадна сред многодетни и шумни арабски фамилии. Някой да има наблюдения?

# 466
Здравейте отново, имате ли отзиви за Корал бийч в Хургада ?
здравей. Ние видяхме хубави отзиви и на 28. 04 тръгваме Simple Smile

# 467
  • София - Бургас
Дали има много местни/араби почиващи по хотелите в Шарм ел Шейх? Ще ходим самосиндикално първата половина на май, избрах уж по-тихо място в Набк (ММ държи на спокойствието), та някак не ми се иска да попадна сред многодетни и шумни арабски фамилии. Някой да има наблюдения?
Да, аз имам Simple Smile
В никакъв случай Hayyat - там е пълно със забулени и никак не ми хареса. Освен това те пушат и при затворените части в хотела, мъжете - отвратително Sad

Хотелът е важен избор - пишете кой сте харесали, къде се насочвате, за да ви дам отзив - повечето, особено хубави ги обиколхме и ги познавам.
Също така хотелът се определя и от това дали търсите забвления, отдих и спокойствие или хубав риф. Има фактори като тези, да е в близост до стария град или Наама бей или център...
Ако искате пишете на лични - ще дам подробни  насоки Simple Smile
С кавото мога ще помагам Simple Smile

# 468

Здравейте, и ние отиваме на 28.04 в Хургада , запазихме хотел Albatros Aqua Vista Simple Smile

# 469
има ли за 7,04 Кайро -Хургада с АБАКС

# 470
има ли за 7,04 Кайро -Хургада с АБАКС
Аз

# 471
  • Варна
Здравейте,
преди да посетя тази прекрасна страна Египет, доста писах тук и разпитвах. Обещах да дам отчет как са протекли нещата, затова започнах моя разказ съсвесем скоро, така че ако имате още време до един месец ще го напиша напълно може да го прегледате и ще се радвам, ако ви помогна с информацията, която съм дала Simple Smile https://zivotravel.com/2017/10/14/%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BF%D0%B5 … 1%81%D0%BA%D0%B0/

# 472
ЧАКАМЕ И ЧАСТ ВТОРА ДА ИЗЛЕЗНЕ

# 473
Пътеписа е прекрасен. Не се съмнявам, че и следващите части ще са така. А и адски полезен. Браво Hands Clap

# 474
Здравеите, аз ще пътувам на 21 04 2018 г. до Кайро, Хургада и лук. круиз по р. Нил с Абакс. Ако има пътуващи от темата ще ми е приятно да се запознаем.

Здравейте ,ние също ще пътуваме  на 21.4.18г.
Група 10 човека сме от Стара Загора.

# 475

Приятно прекарване ! Ние ще пътуваме октомври. Ще се радвам да ми пишете, какви са ви впечатленията за хотела. 

# 476
Сменихме хотела с amc royal hotel. Сега разглеждам допълнителните екскурзии, дотук харесах Райския остров

# 477
Сменихме хотела с amc royal hotel. Сега разглеждам допълнителните екскурзии, дотук харесах Райския остров

Като цена същото ли е, на нас ни дадоха 770 евро за 2- ма  ?

# 478
Не знам, не се занимавам с финансовата част.  Peace

# 479
Нашите хотели са сменени, хотела в Кайро е Mercure Cairo Le Spinx 5*, хотел в Хургада ще е Sea Star Beau Rivage Hotel, може ли отзиви за тези хотели, защото до сега гледах други хотели и едва днес разбрах за смяната а в събота сутрин летим.

Общи условия

Активация на акаунт