"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 329
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Все пак, Асен трябва да помисли от какво има нужда той, а не от какво има нужда Симона.

Ми той Асен всъщност само за това мисли.
Най- накрая почна да го прави. Но до преди това изключително беше зает с простотиите на  приятелката си Симона.

# 691
Как ще пламва любов между Стела и пастора?! hahaha Глупости.
И аз си го мислех вчера, като я гледах в леглото, а този дъртия до нея.В сектите това не е невъзможно пасторите да правят секс със жените от групата.Ако и това измислят, вече е ясно, че си изсмукват сценария от пръстите..... Whistling

# 692
Това със сектата за мен е много странно.
На такива хора им промиват мозъците дълго време, а не като при Стела с две посещения.

Иначе и ММ това каза, този ще и е следващия hahaha

# 693
Не, надали ще спят заедно.

Просто със сериала се опитват да дадат някакъв пример затова каква е реалността, какво може да сполети младите - наркотици, булимия, секти и т.н. Друг е въпроса дали им се получава.  hahaha
Но щом го гледаме, все пак не е съвсем зле.

# 694
Аз вече го гледам по навик и както някой каза-до къде ще им стигне щуротията... #Crazy

# 695
Сигурно имаше предвид, че се случват неочаквани неща.

Браво на Божидар за предложението. Дано Асен си седне на задника и спре да мечтае за тоя кифляк Райна. Смешен стана чак. Жалби ще пуска срещу баща ѝ. А, бе, аланкоу, в бг само с жалби става. Това да не ти е "Съдби на кръстопът"? 😹😹😹 Макар, че с тия сценаристи всичко може да се очаква.
Grinning Думата е таранкоолу

# 696
Голямо завръщане направи Даню... Нямаше и две минути и пак му излезе "много работа"  Mr. Green Направо вече ме напряга като го гледам. Все бърза за някъде, как веднъж не седна една филия да изяде с Коко. Тоя човек само на фотосинтеза и фотография го кара Grinning

# 697
Сигурно имаше предвид, че се случват неочаквани неща.

Браво на Божидар за предложението. Дано Асен си седне на задника и спре да мечтае за тоя кифляк Райна. Смешен стана чак. Жалби ще пуска срещу баща ѝ. А, бе, аланкоу, в бг само с жалби става. Това да не ти е "Съдби на кръстопът"? 😹😹😹 Макар, че с тия сценаристи всичко може да се очаква.
В художествена литература съм я срещала като аланкоолу.

# 698
  • Gotham City
Не спорете Гугъл го открива като алакоолу  Wink

Не че харесвам Тошка, но позната на Найден хем проста, хем злобна, хем в пъти по-слески облечена от Тошка. Около 58844 пъти повтори думичката "достааааа", не се ли сеща за синоними??? Найден правилно постъпки като се застъпи за Тошка. А тя..доста добре реагира, при подобни изказвания, не знам дали бих реагирала толкова кротко аз  Whistling

# 699

Както казва Рачков: Айди бе! 😂

# 700
В интерес на истината не съм сигурна за правописа на думата. Само в разговорна реч съм я чувала и то така, както я и написах, използва се доста по нашия край (югоизточна България).
Не съм я чувала никога във варианта на Миланда. Може и правилният да е, не споря.

# 701
Аз съм сигурна, че правилната дума е аланкоолу

# 702
Толкова тъп персонаж беше познатата на Найден, че няма на къде.... Whistling И как е възможно да държиш на такъв човек? Имам дежавю с приятелите метъли на София.... Rolling Eyes

# 703
  • somewhere near the sea
Скрит текст:
Така е! Аланкоолу от обърнатото кьойлю олан (който е селянин, от село). Освен "селянин", ще рече още и "невежа, простоват човек".

Асен сам не си вярва, та се налага да си припомня тепърва колко пъти бил прощавал на Симона. Щом си го направил, значи не го припомняш при пръв удобен случай. Naughty

Що се отнася до Стела, мисля, че тепърва има да си пати. Така лесно не може да се откачи никой от секта. Пък пастора- в кемпер.  Joy  Направо пастир божи. Joy

# 704
Всъщност е жаргон, т.е. не говорим изобщо за правоговор, но в родния ми край я използват както я казах, а татко ми беше обяснил, че е от таранка, демек шаран
http://www.bgjargon.com/word/meaning/%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0 … D0%BA%D0%BE%D1%83

Общи условия

Активация на акаунт