"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 330
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Ами ето как  Laughing
Все пак не е който и да е, а професионалиста Дани  Mr. Green

И артист с ранима душа. Naughty

# 676
Бащата на Асен направи чудесно предложение. Личи, че е обмислял бъдещето на сина си. Всъщност, това е единственият родител в сериала, който мисли за бъдещето на детето си. Без много думи, без лигави словоизлияния...
Асен ще приеме предложението на баща си.
Въпрос на много кратко време е да прецени, че с Райна не могат да се получат нещата в този живот.

# 677
Ами ето как  Laughing
Все пак не е който и да е, а професионалиста Дани  Mr. Green

И артист с ранима душа. Naughty
Също така първичен, защото е артист.
Ама то първични били само маймуните.
Вярно е, Йордан малко се почесва по главата като маймунка.

# 678
Бащата на Асен направи чудесно предложение. Личи, че е обмислял бъдещето на сина си. Всъщност, това е единственият родител в сериала, който мисли за бъдещето на детето си. Без много думи, без лигави словоизлияния...
Въпрос на много кратко време е да прецени, че с Райна не могат да се получат нещата в този живот.
Снощи не можах да гледам. Какво е предложението на Божидар?

# 679
Снощи не можах да гледам. Какво е предложението на Божидар?

да отворят зала за бокс с Асен и Божидар да му "завещае" занаята + контактите и връзките си

Не съм чела скоро темата, но съм крайно възмутена от Асен. Пълен кретен.
Тамън Симона се кротна, вече щяха да се местят заедно, дрън-дрън и той се хвана с някаква лигла ,която въобще не е негов тип, съдейки по видяното в сериала досега.
Дано в реалния живот нямам допир с такива личности.

# 680
  • София
Този Найден опасна работа се оказа  Laughing Уж беше някакъв смотан,свит само по Теда ходеше,където тя там и той.Като се събраха се оказа,че се занимава с мутри,има доста нагла най-добра приятелка.Много проста тази приятелка,как може да говориш по такъв начин на друга жена?Вярно,че Теда не се облича по най-добрия начин,ама и тая не беше облечена много добре.И нали е с претенциите,че е изискана защо тогава нагъваше бургер в някаква закусвалня?! ooooh! Laughing

# 681
Аз пък не съм възмутена. В крайна сметка, Симона е груба и невъзпитана, а и доста простовата. Асен срещна друг тип жена и просто направи разлика между двете.
Друг е въпросът, че като го зареже Райна, вероятно ще се върне при Симона. Въпрос на навик.
Все пак, Асен трябва да помисли от какво има нужда той, а не от какво има нужда Симона.

# 682
Все пак, Асен трябва да помисли от какво има нужда той, а не от какво има нужда Симона.

Ми той Асен всъщност само за това мисли.

# 683
  • София
Драго не може да не се "изпусне" пред Дани за това какво се е случило между него и Галя докато той отсъстваше. Ще го направи умишлено, за да си я върне. И пак драми....

Тоя пастор съмнителен ми се вижда newsm78 Стела глупава ли е?
Дали пък няма да пламне някоя любов между пастора и Стела ?!
Ако приемем че Асен подаде жалба срещу бащата на Райна ,тя ще го намрази ...все пак и е баща !А и мисля че по скоро Асен ще размисли ще се върне при Симона и ще се наложи тя да избира дали да го приеме .... newsm78

# 684
  • София
Как ще пламва любов между Стела и пастора?! hahaha Глупости.
Просто Стела е влезнала вече в секта,а там ти взимат и това,което нямаш.''Пастора'' е обигран мошеник най-вероятно.

# 685
  • София
Как ще пламва любов между Стела и пастора?! hahaha Глупости.
Просто Стела е влезнала вече в секта,а там ти взимат и това,което нямаш.''Пастора'' е обигран мошеник най-вероятно.
Даааа и на мен ми се струва супер глупаво ,но някой очаквал ли е когато София да загуби бебето ,Асен да хлътне по друга (в случая Райна )и други такива.То в този сериал вече се очаква неочакваното  ooooh!

# 686
  • Sofia
Какво общо има София с Асен?

# 687
Сигурно имаше предвид, че се случват неочаквани неща.

Браво на Божидар за предложението. Дано Асен си седне на задника и спре да мечтае за тоя кифляк Райна. Смешен стана чак. Жалби ще пуска срещу баща ѝ. А, бе, аланкоу, в бг само с жалби става. Това да не ти е "Съдби на кръстопът"? 😹😹😹 Макар, че с тия сценаристи всичко може да се очаква.

# 688
  • София
Сигурно имаше предвид, че се случват неочаквани неща.

Браво на Божидар за предложението. Дано Асен си седне на задника и спре да мечтае за тоя кифляк Райна. Смешен стана чак. Жалби ще пуска срещу баща ѝ. А, бе, аланкоу, в бг само с жалби става. Това да не ти е "Съдби на кръстопът"? 😹😹😹 Макар, че с тия сценаристи всичко може да се очаква.
Да точно това имах впредвид ,че се случват неочаквани неща.
Асен срещу бащата на Райна .... Joy Joy Joy

# 689
То и при Асен май се получи, като не можеш да имаш нещо ти е интересно, когато го получиш вече е скучно.
Та докато Симона му се дърпаше, уж бременна от Дани, я искаше, беше готов чуждо дете да гледа, после ѝ прощава, че тича след Траян, виждаше се с Дан, лъжеше го...сега като се кротна, прави му сандвичи, ходи на уроци...стана скучно, та се влюби в друга.

Ама незнам как си ги мисли тези работи...Райна била различна, не искала да е богата...сигурно и мечтае да прекара живота си с градинарчето...да се скара с баща си и да се издържа сама  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт