"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 586
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
   Какво нередно намираш в думата "прислуга"? newsm78 Не се заяждам, просто ми стана странно. За мен думата е напълно политически коректна. Peace
Вижда ми се малко " ту мъч". Crazy
Нали?! Все едно гледаме латинка от 90-те Laughing То са имения, прислуга, иконом, очаквам включване на девата от Гуадалупе. Laughing

hahaha Joy И напълно бутафорно като в латинка са го докарали. thumbsup Продължават да ползват чужд опит, което не е лошо, но малко мишмашесто се получава като цяло.

Галя ме дразни най-много в последно време. Омръзна ми да прилича на плачеща върба. Tired Направо ми се иска да пораздрусам русите и "клони", че да изчезне тази полуразплакана гримаса.

# 226
  • Sofia
Галя горката като сбръчка тея вежди за тъжната си физиономия ,направо ми иде да я фрасна.Кога ли ще й вкарат бременността в сериала - то супер много й личи вече.

Ама пак казвам – не дава вид да е бременна. Преди няколко дена я видяхме с МЛ в "Paradise Mall" и си изглеждаше съвсем нормално. Peace

# 227
  • Bulgaria
Галя горката като сбръчка тея вежди за тъжната си физиономия ,направо ми иде да я фрасна.Кога ли ще й вкарат бременността в сериала - то супер много й личи вече.

Ама пак казвам – не дава вид да е бременна. Преди няколко дена я видяхме с МЛ в "Paradise Mall" и си изглеждаше съвсем нормално. Peace

Преди няколко дни писах, че е бременна и затова върнаха Драго. Но наистина съм се заблудила. Бях го прочела преди около 2 месеца някъде. Но и като я гледам с какви дрехи ходи. Според мен може и да е била бременна, но да е загубила бебето. Дано не съм права. Но само по този начин можем да си обясним чувалите с които я гледаме в последните серии. Те най-вероятно са снимани през юли - август.

# 228
Просто е надебеляла жената. По една или друга причина. Peace

# 229
  • Sofia
А Драго разказа ли защо се върна, какво става с детето, негово ли е, не е ли?
   Да, детето било негово, но се скарал с майката (май още докато била бременна) и се разделили. Да припомним, че майката е от испански произход, с доста заможни родители. По негови думи, тя искала да го отдели напълно от живота на бебето и не му давала да го вижда. Драго искал да си наеме адвокат, за да се бори за правото да присъства в живота на детето си, но нямал никакви пари за целта. Та, дойде при Боби, с идеята да го наеме на работа обратно в сервиза, за да може да спести някой лев и да заведе дело за бащинство в Испания. hahaha

krasi_dim, да, наистина, не отричам, че е съмнително и странно. Даже аз по едно време също смятах, че чака дете, но вече не се връзва – че тя сега трябваше да е пред раждане, а не забелязах нищо подобно, като се натъкнах на нея в мола. newsm78 Вярно, не успях да я огледам добре, защото се разминах с нея в рамките на секунди, а и беше с яке, но все пак...

# 230
  • somewhere near the sea
....А в цялата квартира само Асен ли работи?
Другите, освен Симона са студенти- родителите да са живи.

# 231
  • Бургас
 Асен и Райна вече са  заедно?? Боби ги видя, замина Асенчо.. hahaha

# 232
  • Bulgaria
Даже много време бяха заедно Симона и Асен. Последната/ поредната им връзка се задържа повече от всяка друга в сериала. Тоя Дани много прост, много ме дразни. С типично турски манталитет. Мъжа може да се излизя и да общува с други жени, а жената трябва да си стои вкъщи едвали не и да не разговаря с други мъже.  
Стела изобщо не ми е интересна. Само гледа как да направи някаква интрига.  Ама накрая какво се получи.....

# 233
  • Bulgaria
Иначе доста се посмях когато дебнеха коко. И браво едно хубаво нещо да направи Коко в сериала.

# 234
А Коко защо не им каза, че има намерение да помага на жената с децата?Първо трябваше да краде, а после да излезе, че е герой. Много странни отношения имат в сериала-понякога някакви дреболии ги нищят с дни, друг път важните неща ги неглижират.

# 235
Коко ме отвращава! Дори и "добрината", която му измислиха не може да ме трогне! Олигофрен!
Стела ме разочарова! Не очаквах да се поддаде и да кривне от правия път! Обаче се и зачудих. Тя откакто е в София е чиста. Не би трябвало да има такива познати, а по телефона каза нещо като "не знам дали ме помниш". Той пък й вика "знаеш къде да ме намериш"...

# 236
  • Bulgaria
Сега пак си пуснах края на вчерашния епизод и се посмях на Митко, как падна излизайки от ваната когато чу майка си. Това ще го видим днес, ама май му се показаха мартинките хаха  Joy

# 237
Леля Мария ще раздвижи нещата малко. Не съм против Боби да набие Асен.

# 238
  • Bulgaria
Леля Мария ще раздвижи нещата малко. Не съм против Боби да набие Асен.

Оооо леля Марийка е опасна.  #2gunfire 

И аз си мисля, че Асенчо може да бъде боксова круша на Боби, но май ще е на Симона. От това, което видяхме в промото Боби каза на Симона.   box

# 239
Не съм против Боби да набие Асен.
С какво право? Защото Боби не изневери на Лиляна...не спа с Марина и после се хвана с новата, преди да ѝ е обяснил.
Пък и да беше ошамарил дъщеря си след толкова изцепки.

Не е хубаво, това което го прави Асен, ама в крайна сметка са големи хора да се разбирам един с друг...не е казано че като на по 18 са заедно, трябва и да остареят заедно...имат време да сменят гаджета, да се връщат един при друг.

За мен по странно е, Асен какво си мисли, че може да се получи с Райна. Те не му дават да я поглежда, когато е в имението, той тръгнал да я сваля.... Еми нормално на баща със средства и охолен живот да не му е приятно дъщеря му да е с градинаря...

Общи условия

Активация на акаунт