"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 503
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • somewhere near the sea
Струва ми се, че Найден се е набутал в ъндърграунда. Нали в бара идваха да го търсят едни чукове, Найден в началото отказваше да прави нещо, което трябвало да прави и чуковете го заплашиха , че ще пострада сестра му. Найден се съгласи, като каза, че е за последен път. Те се засмяха, все едно "говори си ти, не ни пречиш", поискаха пиене, но в този момент дойде Теодора и те напуснаха бара. Той не ѝ даде смислено обяснение кои са тия хора. Теди в последствие забрави тая случка.
Но много се проточи тоя сюжет. Поне завръзката да е както трябва, а то...все едно и също.

# 391
На мен ми стана смешно ''почтеното''  момиче Галка като й предложи Драго да се качи в стаята му с бутилка вино ,веднага се обърна и  хукна след него.
Ама тя след Драго ли тръгна ?  Rolling Eyes
Според мен се прибра в квартирата, за да не се оплете съвсем в чуденки м/у Драго и Дани.

# 392
  • София
Май по него тръгна.Огледа се като лалугер дали някой не гледа и газ към стаята на Драго hahaha hahaha

# 393
След Драго тръгна и беше гузна, не искаше да я видят! Елементарно устроена ..... съжалявам, но е наивна за възрастта си, а и Драго определено е под нивото й, как изглежда тя, уж манекенка и модел, а той е  мургав монтьор  ... кака й Николета Лозанова да я вкарат в сериала, че да й предаде уроци по ловене на  богаташи и поддържане на ниво

# 394
  • Sofia
Наистина ли се кефят младите на такъв клуб в мазе Thinking
Много гнусно изглежда ooooh!

# 395
  • София
Наистина ли се кефят младите на такъв клуб в мазе Thinking
Много гнусно изглежда ooooh!
То освен,че е гнусно няма къде да се седне,бутат се едвам едвам 10-15 човека..Не вярвам някой да го кефи подобно място.

# 396
Най-много се кефеше тъщата на Боби, ако се съди по танците.... Mr. Green

# 397
Прави бяхте, Галя наистина е била с Драго. А аз си помислих, че си тръгна, за да не изневери на Дани. Голяма съм наивница  Laughing ooooh!
Хареса ми Боби как пресече кряскането на Теда  Laughing

# 398
  • I Love You 3000
Цъкам си из фейс-а и изведнъж снимка от "София Ден и Нощ" - Коко легнал до Прея Осасей ooooh! Кажете ми , че не е вярно , моля ви ooooh! ooooh! ooooh!

# 399
  • Sofia
Кое да е вярно?
Нали участва и тя в сериала,нормално е да са се опознали,сприятелили...

# 400
  • Bulgaria
Цъкам си из фейс-а и изведнъж снимка от "София Ден и Нощ" - Коко легнал до Прея Осасей ooooh! Кажете ми , че не е вярно , моля ви ooooh! ooooh! ooooh!

той влезна в нейната стая докато тя спеше и си направи селфи, а след това пак по терлички излезна. Прея не разбра нищо.

# 401
  • София
Ама каква е тая истеричка бееее Тедааааа ,ало сценаристиииии усететеееее сеееее не ни се гледат истерициии #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 402
  • I Love You 3000

той влезна в нейната стая докато тя спеше и си направи селфи, а след това пак по терлички излезна. Прея не разбра нищо.

И с каква цел?! Какво ще забъркат от тази малоумица пак ?! Да позная ли - Коко ще я постне някъде , ще стане скандал, Прея ще тръгне да го съди, кака Софка ще се откаже от пеенето да го защити, Боби ще му плати дълговете по делото и ИДИОТЪТ пак ще излезе чист и нагъл от ситуацията!!! Аман вече!!! Кога ще го вкарат в затвора, питам аз! Защото този човек нанася не само морални щети , но върши и незаконни дейности (да не припомням случая с колата)!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Жалкото в цялата работа е ,че този малоумник , заедно с вечно незадоволените Данчо и Марио са любимците на днешната младеж , която ги гледа! Пролича си много ярко на концерта на Нова - най -много викаха лапертийте точно като излязоха тези персонажи! Загиваме , загиваме в простотия! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 403
Теда ми скъса нервите-то бива пищене, викане, говорене с фалцет.... #2gunfire
Сценаристите съсипаха и образите на Асен и Найден, то остана ли изобщо някой нормален? Whistling
Абе, този хостел много зле изглежда-целия налепен в някакви хартии и боклуци. #Crazy Sick

# 404
  • Bulgaria
Ох съжалих Тедито. Въпреки, че ме дразни истеричния й глас, не заслужава така да я лъже Найден. То е ясно, че не й изневерява, но много гадно я лъже.
Изкефих се как Джулка отиде при Марио, прасна го и си тръгна. Нека и той да усети как са се чувствали всички жени, който са спали с него и той ги е зарязвал. Въпреки, че тя ме дразни с нервните си изблици и с вътрешната си борба хем го иска, хем не иска да си признае.

Общи условия

Активация на акаунт