"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Какво стана в днешната серия.....може ли накратко   
 Praynig

# 436
  • Gotham City
 Praynig

Ще го качат във вбокс и ще го гледаш

# 437
  • София
 Praynig

Ще го качат във вбокс и ще го гледаш
[/quote
А кога ги качват ....?

# 438
# 439
  • Viena
Може Теда да е всякаква,НО винаги косата и е супер чиста. Peace

# 440
И природата я е дарила с прекрасен цвят! Heart Eyes

# 441
И какво всъщност прави Найден в гаража ...изпуснах точно обяснението , а ми е любопитно Simple Smile Само чух , че е криминална дейност  Peace

# 442
Източва сметки.
Ми та той си е за затвор, как ще го измъква Боби? Пак плоско го скалъпиха. И толкова ли не можа да ѝ прекъсне истериите и да ѝ го обясни?? А и супер тъпо стана. Теда: "Аз си мислех, че ми изневеряваш, а ти си просто престъпник, който хаква сметките на хората и им краде парите. Йееее! Аз пък все най-лошото да си помисля! Обичам те за форевър!"

# 443
Козелът Сашо май иска да затваря бара  Laughing Че то и там няма никаква дисциплина- " Охраната спи с гаджето ми, управителката ми взема опиати ,барманът в раб.време  си ляга със сервитьорки и танцьорки по мазетата, а отскоро и  с шефката на барманите . И никой не работи "  Joy Joy

# 444
  • София
Козелът Сашо май иска да затваря бара  Laughing Че то и там няма никаква дисциплина- " Охраната спи с гаджето ми, управителката ми взема опиати ,барманът в раб.време  си ляга със сервитьорки и танцьорки по мазетата, а отскоро и  с шефката на барманите . И никой не работи "  Joy Joy
Да,сега не е на мнение,че ще сменя на персонала,а направо бара ще затваря hahaha

# 445
  • Bulgaria
Незнам ама това да те хване баща ти на калъп е направо ужасно. Тия хора като правят секс, защо не си заклюват стаята. Пък и забелязах, че на вратата на стаята на Райна има малки прозорци и то прозрачни без матирано. То и от вън ще ги видиш. Асен уж каза на Симона, че ще напусне работа, а друго прави. Влюбил си се добре, на всеки може да се случи и затова не трябва да го виним, но не трябва така да льже първо и двете , а сега само Симона.

Този Коко вече не мога да го търпя. В последно време няма една серия, в която да не се е появил. Омръзнаха ми глупостите. Дано Прея го осъди  да работи обществено полезен труд като Боби. Направо като го видя и ми иде да сменя канала.

Поне от Дани си почиваме сега, че и той един досадник. Незнам вече на всички развалиха образите. Няма нито един свестен. Той хубаво реалити сериал, ама все си викам, че в тая държава има и свестни хора.

Вчера не можах да изгледам в началото  сериата, а сега съм от телефона и не мога да я прегледам във вбокса, та някой ще ми каже ли какво каза Джулия на Марио, защо му скача в леглото а после го реже, нещо от сорта беше. Даваха го в промото на миналия епизод.

# 446
Драго ме уби, когато говореше за Стефания  Joy "неква проскубана кокошка" "такова нещо никога не бях виждал, не искам и да срещам повече"  Laughing

# 447
  • София
Драго ме уби, когато говореше за Стефания  Joy "неква проскубана кокошка" "такова нещо никога не бях виждал, не искам и да срещам повече"  Laughing
Ама много точно си я описа човека Joy

Асен лъже най-много Симона,оная Райнето явно е съгласна да е другата.

# 448

И аз се смях много. Човекът е много прав.  Joy Joy Joy

# 449
Много тъп и непоследователен образ изградиха на Джулия!И тя ми опротивя.Уж я представяха като по-разумна от сестра и, пък като види Марио и изпростява.Марио е някакъв магнит за жени-това Сабина, Стела, Теда, Джулия, Стефи и др. знайни и незнайни-всичко под ножа... #Crazy
Асен е много противен като го дават гол-един такъв отпуснат, прилича на гол охлюв... Sick

Общи условия

Активация на акаунт