"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 430
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
На мен Теда не ми е красива, не е грозна, но този кич, орлов нос.. Даже косата не ме кефи, пак добре, че се подстрига.
Визуално ми допадат Джули, бившата жена на Митко, Галя, Сабина, Стефания, Ани (на Коко).

# 466
На мен Теда не ми е красива, не е грозна, но този кич, орлов нос.. Даже косата не ме кефи, пак добре, че се подстрига.
Визуално ми допадат Джули, бившата жена на Митко, Галя, Сабина, Стефания, Ани (на Коко).
Стефания??  #Crazy  Sick За същата ли Стефания говорим, с проскубаната коса, лошата кожа и гръб почти като на Марио? Е, всеки с има вкус, не искам никой да обиждам, де Simple Smile На мен Джулия ми харесва и в лице, и в тяло и като стил. И Симона.

# 467
О да, забравих Симона.

Нз защо, но намирам Стефания за симпатична, въпреки големия гръб. Може би я съжалявам, една ми е детска и от там идва и симпатията.

# 468
  • София
Джулия и Марйо много си отиват като двойка  bouquet

# 469
mihaela(n)koko
да те върнем в първи клас, че да се научиш кога се пише Й
  hahaha

# 470
не се пише МариЙо, а МариЬо.

# 471
Пише се МариО, за протокола. И на мен ми е жал за Стефания, въпреки, че визуално ама изобщо не ме кефи. Тя стана жертва на болния мозък на Марио и на тъпотиите на сестра си. Аз имам две сестри и никога не бих постъпила така. Някои неща в живота са по-важни от нагона, ма иди обяснявай.

# 472
Браво, имате шестици и двечките!

fight

# 473

Кажи честно?!?  ooooh!

# 474
Добре, честно- пише се МариЮ.

# 475

fight
благодарьъ

# 476
  • София

fight
Може да се направи група на двойийикарките в сайийита  Joy Joy Joy Joy

# 477
На мен най красива ми е Джулия и Рая в последните серии, абе Рая има и хубави и лоши периоди. Галя в началото я харесвах, сега - не. Поли харесвах .

# 478
  • Gotham City
mihaela(n)koko, видимо е хлапе, но вместо да се поучи, се опитва да остроумничи  Wink

Не знам за вас, ама за мен това е всичко друго, но не и фин нос
Скрит текст:

# 479
Най-ми е красива Джулия.Супер мацка ,излъчване ,стил,коси,лице..всичко си има момичето.Рая също е мн симпатична,непринудено красива е ,без да се гримира дори е симпатична.На Теда косата й ми харесва иначе ми прилича имаше едно филмче на времето Чип и Део ,е на Чип ми прилича  Laughing
Ана Мария ми прилича в някои моменти на ттраверс,честно.От онея добре гримираните и преправените.
Стефания ми е типична кифла.Галя също,особено като я видя с черни корени и лошо ми става.
Стела ,София ...ужас  Sick

Общи условия

Активация на акаунт