ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
varna_2, благодаря за бързия отговор. Значи ще чакам, хич не ми се искаше да започвам да гледам от втори епизод. bouquet

Първи утре!  Peace

# 196
Цитат
Що така тези жени сценаристки?!Правят, струват, мъжете по-читави ги изкарват. Жените са все едни такива прекалено праволинейни..

Да бе, жените винаги са пълни глупачки. Азизе колкото е мнителна към Джевдет, толкова е доверчива към Тефик. Не се ли усеща, че само иска да я вкара в леглото. Даже открито й предлага да се омъжи за него, при условие, че мъжът й се върна и е жив. Разводът бил само формалност.

......................

Не се смейте на Хилал, че при нея поне две и две е четири.  Mr. Green Само да не вземе и тя да се вкара в сложни дилеми, че вчера каза на Али: "Понякога ми се ще да бъда като Йълдъз".  Joy

# 197
От вчера, 24.11.2016г. - Халит е посетил Техническия център на
автомобилите Волво  Peace

# 198
Фрагманчее

# 199
Галенце, ловиш ги във въздуха, джанъм! Hug Heart Eyes bouquet

Хел,  Hug bouquet

# 200
Хайде сега Леон ли убиват??? newsm09

# 201
Лени bouquet благодаря за новата снимка с Халит Hug

Галка bouquet за фрагмана Hug

Халит нож ли заби в ръката на бандита newsm78 като нищо ще го принуди да каже кой е поръчал убийството му Mr. Green

Леон може да е тежко ранен, но не вярвам да се разделим с него- той е един от основните персонажи Wink

Азизе и дъщерите за кой ли път страдат, но за кого в случаю- дали за Али Кемал или за Джевдет newsm78

# 202
Фрагман, превод

Тефик: Полковник Джевдет и отрядът му са били нападнати. Никой не е останал жив.
Вероника: Върни ми сина!
Хасан: Мога ли да си легна с жена ти, а?
Джевдет: Не споменавай името на жена ми.
Тефик: Ти ми доведи Джевдет, аз ще ти дам оръжието.
Джевдет: Ако човек  съвсем съзнателно върви към капана, защо го прави? За да разбере кой го е поставил.
Джевдет: Кажи кой ти даде оръжието?
Хасан: Ще ти кажа.
Тефик: Хасан, мръснико, значи ми въртиш номера, а?

Ешреф: Видя ни двамата. Убий Хасан!
Джевдет: Не се тревожете, командире. Ще го уредя.
Васко: Джевдет!

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 21:47 от varna_2

# 203
Варна smile3525

Джевдет е знаел, че му е поставен капан newsm78

# 204
Добро утро!
Благодаря за новия фрагман и превода!

23.11.2016 г. - с фен от Черна гора

# 205

Добро утро!
Hug

От Оя Доган

Бергюзар Корел и Еркан Авджъ се откроиха в четвъртък вечер

/Еркан играе в "Смели и красиви". Превеждам само изреченията, които се отнасят до Берг/

В първия час гледахме драмата на Азизе, след това подвизите на Джевдет. В този епизод разбрахме, че гръцки войник е извършил сексуално посегателство над турско момиче. На финала си получи заслуженото от Джевдет. Миналата седмица на дневен ред в нашето общество беше законопроектът за сексуалните посегателства. Това че такава актуална тема беше вплетена в сюжета и то на исторически сериал, спечели допълнителни точки за ВС. Защото тази година на преден план излизат сериалите, които следват дневния ред на обществото. Актрисата, която излезе на преден план с играта си беше Бергюзар Корел. Накара ни да почувстваме болката на Азизе с всяка клетка на тялото ни. Благодаря й за положените усилия.

Оя също коментира, че ако действието в сериала бъде изнесено повече извън конаците и затворените помещения, интересът към него ще бъде по-голям.

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-1011066-yazar-yazisi-geceye … damgasini-vurdu-/

Основните моменти от интервюто с Шебнем

Историята във ВС е разказана с голямо вдъхновение, с прецизност от много добър творчески екип. Да се върнеш в една отминала епоха, да поемеш отговорност да я представиш пред публиката, да създадеш заедно с другите една друта вселена и да си част от нея, е много вълнуващо. Когато ми казаха „това е твоят дом”, се зарадвах като малко дете на огромна играчка. Шапките, ръкавиците, перуките, песните, гръцкият акцент в речта. На човек му идва да подскочи от радост. Когато ми предложиха ролята, бях на почивка в чужбина. Току -що бях приключила участието си в „Пойраз”. Надявах се, че ще мога да си почина за известно време. Но когато прочетох резюмето на сценария, първите епизоди, дори те провокираха любопитството ми. Имах шанса да играя жена като Ефталия, съвсем сама, във време на война, влюбена, гръцка певица... Когато се прибрах в Истанбул се срещнах с продуцентите и режисьорите и се върнах вкъщи със сценария в ръка. Ефталия все още е обвита в тайнственост. Постепенно ще се разгръща пред зрителя. Тя само привидно изглежда встрани от събитията, но на практика е в центъра на всичко. Умее да пази тайни, да се справя сама в живота, но не успява да се предпази, няма особено добро чувство за самосъхранение. Подготвях се за  тази роля изчитайки доста исторически романи. Гледах документални филми. Работих върху песните. За гръцкия акцент все още имаме упражнения със специалисти. И аз успях да почувствам както необузданото веселие в онези години, така и непоносимата болка. Играйки тази роля си дадох сметка, че въпреки всичко, човек може да продължи да се усмихва, да живее, да пее песни. Вече пея гръцки песни. Сутрин се събуждам с песни от онова време. Ефталия е страстно влюбена  жена. Тефик е човек, от който може да получи прегръдка в самотата си, да й даде топлина. Въпреки че го прави тайно, той идва и се интересува от нея. Силен е и тя може да разчита на него. Нито разликите в  религията, нито тези в националната принадлежност могат да я накарат да изостави Тефик. Мисля, че тя е жена, която е способна да пожертва всичко за любовта. Не мисля, че чувствата й към Тефик ще я направят лош човек. Всъщност, не можем да кажем, че ако направиш нещо лош от любов, то е наистина негативно. Така че защо да не прояви и малко коварство. Ще видим. Аз не съм като нея. По-скоро стъпквам чувствата си и се опитвам да продължа напред. Но тогава времената са били други и прекрасно разбирам желанието  на Ефталия да вярва и да се доверява на Тефик. Предполагам, че е било доста трудно да си жена, певица, без спътник в живота, без подкрепа, без финансова сигурност.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 09:38 от varna_2

# 206
ВАРНА    благодаря за преводите Hug
Щастлива съм, че е оценен таланта на Бергюзар  Peace

Радвам се, че образът на Евталия ще претърпи развитие- това ми дава надежда, че ще има развитие и на други образи и сценария.

Цитат
Ефталия все още е обвита в тайнственост. Постепенно ще се разгръща пред зрителя. Тя само привидно изглежда встрани от събитията, но на практика е в центъра на всичко.

Какво ли означава всичко   newsm78 за кого работи- за турците или за гърците Thinking и каква е нейната роля в събитията- интересно ми стана... Rolling Eyes

# 207
Привет  Hug И благодаря за всичко, с което сте обогатили темата! Heart Eyes Hug
Варна,  Hug Галя  Hug благодаря за преводите и фрагмана!

http://www.dizitahmincisi.com/2016/11/vatanm-sensin-6-bolum-fragman-yorum.html

-------------------------

Днес носете в себе си усмивката, за да се чувствате добре!
Нека в домовете ви има много обич и топлина! Heart Eyes

Щастливи почивни дни ви пожелавам! Hug

--------------------------

В понеделник / 28.11.2016г./ започва излъчването на " Ти си моята родина"в Хърватска Peace

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 12:13 от HELEN60

# 208
  • София
                                                    ДОБРО  УТРО Hug bouquet Hug

ВАРНА  newsm51

ЛИЛИ Hug, Ефталия може да помогне на Али Кемал да открие истинските си родители newsm78

# 209

Силно се съмнявам, че сериалът може да бъде разбран в чужбина.

Има прекалено характерни за турската история и действителност моменти.

Би трябвало да бъде доста редактиран, но не знам пък дали това няма да рефлектира върху цялостта на историята.

Общи условия

Активация на акаунт