ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Браво! Браво! Браво!

smile3501 smile3501 smile3501

Уж бяха  "утрепали семейство Ергенч", ако използвам израза на някои любезни фенове.

Въпреки сценария, въпреки историческата тематика, въпреки че жените ходят зачулени и увити, въпреки че няма скъпи коли, бижута, няма лъскави дрехи, няма голотии, няма целувки, въпреки че главните герои спят със сабя помежду си rotfImbo, въпреки че няма нито един евтин трик, който да подмамва зрителите, въпреки че Берг и Халит ги няма никакви по медиите, не дават никакви интервюта, няма никаква шумотевица около имената им.

Затова се ядосвам на сценария. Представям си какво щеше да бъде, ако беше на нивото на този на "1001 нощ".

Много съм щастлива. Берг и Халит заслужават това. И всички от екипа. Особено младите актьори, а те не са малко. За тях този проект е невероятен шанс. Снощи си мислих колко ми харесва Али Кемал. Дано това момче има късмет да попадне на добри учители. Йълдъз също. Изобщо има актьори, за които този проект ще бъде врата към киното и телевизията. И се радвам за тях.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 10:41 от varna_2

# 391
И в музея с восъчните фигури ги няма. Wink

# 392
Сцената между Али Кемал и Азизе снощи ми напълни душата.
Да, Азизе е консервативна, държи се строго с децата си да не кажа грубо в някои моменти,
но отговорността да ги отгледаш и  възпиташ  при отсъствието на баща, в най-трудните години, мизерни, военни, когато израстват не е малка и не е лека. Когато му зашлеви шамара и като му говореше - Али Кемал стоеше като агънце изпълнен с уважение. И трите деца на Азизе са изключително свободолюбиви. Дори Йълдъз, за която Азизе казва, че никой не може да и затвори устата - реално какво иска - правото да бъде щастлива. Тя е изключително обичлива. Хилал се прави на опърничава, но всъщност е много чувствителна. Али Кемал не говори много, но отгледан в семейство, в което любовта между "родителите" му е толкова чиста и голяма - той не може да е по-различен. Какви думи само каза на Ефталия в предния епизод, разказът му за Нико беше невероятен. Много ми се иска да го развият този образ,  има потенциал като герой...

Жалко , че докато се гледа он-лайн много от думите не мога да ги разбера, със сигурност чувството ще е коренно различно.

# 393
Варна, благодаря за превода на фрагмана!  Heart Eyes Two Hearts

Прощава ли Азизе на Джевдет?  Thinking

......Чакам с нетърпение....

---------------------

Кафе, усмивка и един чудесен петък! Grinning Hug

Скрит текст:

# 394

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 11:14 от varna_2

# 395
Привет Hug

Благодаря на всички за всичко споделено в темата bouquet

Рейтингът е добър, но аз искам да е над 30 процента.  Heart Eyes
Сценаристката да не пише сценарии на хамак до морето , а в кабинет с тежки пердета Mr. Green
Оператора ми доставя удоволствие- има доста добри попадения с камерата Peace

Али Кемал е моята слабост, а Кобалай е откритието на сериала- играе страхотно , освен това може да изразява емоции и чувства с очи и лице, ако се заеме сериозно с актьорството , ще отиде далеч Peace

# 396

Рейтингът в социалните медии

1 #VatanımSensin

2 #CesurveGüzel
3 #KısmetseOlur
4 #CesurYürek
5 @KucukkayaIsmail ile #ÇalarSaat

# 397

Документалният филм за климатичните промени с участието на Халит много скоро по National Geographic.

https://twitter.com/natgeotvturkiye/status/804601172069928960?lang=en

=================

Азизе е била най-обсъжданата героиня в социалните медии снощи.

Браво на Берг. Наистина това беше нейната серия, както и предишната.

Надявам се, че и на Халит ще му пишат повече силни сцени, каквито имаше в първите епизоди.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 11:03 от varna_2

# 398
Стигнах до заключението, че определено, когато фрагманите не издават всичко, серията ми харесва повече. И вчера беше така. Но за другата седмица ще си чакаме с нетърпение банята Mr. Green Дано да има и други интересни моменти.

Това, че действието се развива по исторически мотиви, можеби отнема малко от чара на неизвестното очакване какво ще се случи по-натам. Т.е. знаейки, че мисията на Джевдет ще бъде успешна, че турците ще спечелят войната и т.н. ни кара да очакваме повече от образите на самите герои, затова и сценария ни се струва слабичък, знам ли - опитвам се да намеря някакво оправдание заради чудесната игра на актьорите  Grinning

# 399
          Още веднъж...... smile3501.

# 400
Здравейте!

От турски рейтинги се отказах да разбирам  Mr. Green но от коментарите ви чета, че вчеращния епизод е бил много добър.  Grinning Ще наваксам първо, а после ще се изложаи аз  компитентно

Фрагман 1 за епизод 7

Варна love001

# 401
Благодаря, Галка!   bouquet

=================

Халит във филма на National Geographic

# 402
Благодаря за фрагмана с бг суб.!

"Vatanım Sensin"

# 403
  • София
   ВАРНА,ГАЛКА  Hug bouquet Hug bouquet