Не, аз забравих да спомена и другото, с което ме уплашиха на 2 ден още в болницата-къса юздичка. Почна се той не може да суче, няма да може да казва някои букви, спешно идете да му я срежат и т.н. и т.н. и на следващия ден друга педиатърка няма нищо такова, рано е да се прави каквото и да е, вярно е че е малко къса, но е възможно да се израсте. И сега като го сложа на гърда гледам, че захапва предимно зърното и много малко от ареолата. Иначе в устата му е пълно с кърма, понякога даже му тече по бузите от лакомията му, но се притеснявам за захапването му. И то стават хиляда и едно притеснения. Но днес и той е много крив и цял ден го разнасям и не ми остана време за цедене, успях само два пъти и вече психически не издържах, защото така е най-гадно, ако нямаш кърма го приемаш и си действаш, но така да имам и да не давам ме кара да се чувствам лоша майка, а давам ли да суче си мисля, че горкото не се храни и пак съм лоша майка. Има го и това, че докато съм го сложила дърпа много бясно зърното и го изтърва понякога и после отваря една голяма уста и почва с езика все едно се мъчи да захапе и не може и аз още повече се филмирам, че е заради юздичката и то горкото не може да се нахрани.
Май много дълго стана и объркано, но го излях всичко поне.

Днес украсих в нас и ми е много гот.