Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 858
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Моята днес изяде за първи път 150 мл манджа, вкопчи се в шишето все едно ще умре ако не го изяде, сега ми спи ма корема след цял час пеене на пияния моряк, сънувам я тая песен. Страшно я харесва. Сега ще видим ще има ли капитан Драйфус или не. Кристи, това е емоционален плач, моята бамбина го играе вечер. Само танци и песни ни успокояват и то ако мама пее и люля в такт с музиката. Минахме през габа гайди, Моцарт и Вивалди, опери и стигнахме до кръчмарски песни, хихи

# 76
Chuby, ако аз запея, това дете няма да спре да плаче с дни. Направо ще изпадне в амок Joy

# 77
  • София
.... габа гайди, Моцарт и Вивалди, опери и стигнахме до кръчмарски песни....

hahaha Joy Joy Joy

# 78
  • Пловдив
Пожелавам всички бебоци да се успокояват вече!  Praynig

Ще използвам случая да цитирам една потребителка. Много й се смях, но уви... адски е права.

Да се оплача епизодично- мразя колики!!! Чак не разбирам как човечеството лети в космоса, отглеждаме уши върху мишки и телепортираме частици в миналото, които даже успели да се срещнат със себе си, а за тия тъпи колики има единствено симетикон, копър и гушкане?! От две седмици го играя кенгуру в четвърти триместър- спи върху корема ми или на бял шум от телефона. Ако не виждах всеки ден брат му, щях да имам огромни съмнения, че от това ще излезе човек. На моменти си мисля, че имам е**си замърсената карма и се чудя какво лошо направих...

Joy  Joy  Joy

Аз точно това обяснявах на една приятелка вчера,  че не разбирам как в 21ви век откриват лек за сериозни болести, а не могат да открият нещо, което ефикасно поне  облекчава  коликите. И че ако забогатея някой ден, ще основа фонд за борба с тях  Joy

# 79
  • София

Аз точно това обяснявах на една приятелка вчера,  че не разбирам как в 21ви век откриват лек за сериозни болести, а не могат да открият нещо, което ефикасно поне  облекчава  коликите. И че ако забогатея някой ден, ще основа фонд за борба с тях  Joy

hahaha Мисля, че има грешка. Ако основеш фонд за борба с тях, ще забогатееш.  Crazy

# 80
Тогава съм навита и още веднъж да родя.... дори искам близначета Laughing Praynig

# 81
  • София
Близначетата ги пожелавам и без да има нужда от фонд  Simple Smile

Да споделя нещо безумно  Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=Sz86dNHV8gQ&feature=share

# 82
Тука някакви среднощи сбирки ли си организирате? Да взема да се включа и без това се чудя по нощите кво да правя, докато шефа яде.
Кристи, на моя шеф много му харесва да го сложа по корем към мен и да го гушкам.
Днеска и аз не мога да си позная детето, приспах го уж рано 22и преди малко се скъса да реве, а той нощем си спи и само за ядене се будим.
Гледам за рода си говорите, моята свека ме влудява, решила е че щом тя преди 30год е правила нещо по даден начин, то той е единствения правилен. За 50ти път пита защо не пие вода дедето, защо нехго мажем с мас (донесе ни специално), защо не му даваме капки за колики, заради нейната проста уста мм три дни спа на дивана (понеже оная му казала, да не спи в едно легло с нас), утре пак ще се довлече и на всяко леко измрънкване ще почне да се обяснява колко го боли.

# 83
  • София
От кога те чакаме  Hug

Не се ядосвай, няма смисъл... Знам колко е трудно, когато си емоционално натоварен, особено като ти е на главата в момента.  Ама не го мисли, хич няма да ти помогне. Само се изнервяш Whistling

# 84
Тук съм! Кой друг?!  Mr. Green

# 85
Аз, аз  Laughing пу за мен  Wink
Мисис Роузи, благодаря за пожеланието, а дано! Пък де късмет и мъжко да има  Joy
Р_Н, стана ми интересно защо не трябва да спи при вас?  newsm78

# 86
Браво, Лейла! И какво си правите в този чуден час?  Simple Smile

# 87
  • Варна
За да си почине човека Simple Smile
А този твой мъж няма ли си уста, че се поставям на твоето място?

И аз съм тук. Спи по 20 мин. и се събужда от болки, присвит. Сърцето ме боли да го гледам така и търпи миличкия без да се разреве  Cry

# 88
Ооооо, привет и на теб! В Немско ли си още?

# 89
Ооо, нощтната смяна...ние изцуцахме шишето и сега спим върху мама, на любимата музика. Ядем си вече голямата манджа 🍲 РН на свекървите се влиза фронтално да знае къде и е мястото иначе лошо. Кристи бебето обожава да слуша гласа на мама, няма да сбъркаш ако му припяваш. Ние като се къпахме и чистих ушите, от едното ухо имашемалко кал, но кафява, като кръв ми седеше, или пак си беше кал, случвало ли ви се е ушната кал да е кафява?

Общи условия

Активация на акаунт