До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 141 923
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Лелеее, как я резилите Драгнева?! Аз съм с прекрасни впечатления от нея. Виж за Татарова не мога да кажа същото, но всичко е много индивидуално

# 46
Добре, значи Татарова.  Ще погледа как са и часовете и ще се ориентирам към нея . Не е само за бременни нали ?

# 47
Ето това не му харесвам на форума.  ooooh! Довери се на който сметнеш за добре.Аз съм много доволна от Ирмов. Всеки със случките си.Някой са доволни,други не.За никой доктор няма само положителни мнения.  Peace Успех при който и да отидеш!

# 48
  • Бургас
Аз имам час при Ирмов на 7ми.....за всеки един случай има повече опит от другите. На мен по умения ми се развнява на Недляков, поне по мои впечатление, само дето Недялков напоследък се е втурнал да реже  ooooh! ooooh! Ще пиша как е минало и какви са ми впечатленията след прегледа.

След като реших да не ходя при Недялков сега и аз се чудя какво да правя  Thinking Ходих последно при Георгиоски, ама той според мен сериозно се обърка, гледа ме на 11 ден, видя един фоликул 19-20мм и реши , че е задържам фоликул и така убедено го реши  ooooh! ooooh! е да ама...не , съвсем нормална овулация си имах.

# 49
  • Бургас
Лелеее, как я резилите Драгнева?! Аз съм с прекрасни впечатления от нея.
Аз също съм много доволна от нея  Peace

# 50
Смених си часа и док. запазих при Татарова за 12.12 , само 1 свободен час за този ден имаше. Засичала съм я по коридора в болницата , сетих се коя е. Ще мина на отчет следващия понеделник Mr. Green
А някой има ли спомен колко бързо стават готови резултатите от цито и т.н ? Последно правих през юли но не помня  newsm78

# 51
  • Бургас

А някой има ли спомен колко бързо стават готови резултатите от цито и т.н ?
В МБАЛ, мед.център "Литос" където е, ми става готов резултатът още същия ден.
При д-р Главашки последно стана на следващия ден, беше по каса, преди и там ставаше същия ден.

Ако е течно-базирана е бавно.

МБ е 3-4 дни, зависи дали се изолира нещо или не. Ако няма нищо и по-рано излиза.

# 52
Благодаря ти, Мон  Hug Дано да са в норма и да се случат бързо   Praynig  Навих се за цветна снимка и не искам да отлагам и да губя месец .

# 53
За Веселин Димитров в Транспортна също съм чувала добри отзиви.
С две ръце съм за д-р Димитров, защото наистина обръща внимание на детайли, но има странно чувство за хумор и си казва всичко както е, което не понася на всяка жена  Peace

# 54
  • Бургас
да, Димитров е малко цапнат в устата, но внимателен и компетентен за профилактика според мен
раждах при Драгнева, тогава беше в болницата и въпреки парите, които взе под масата, беше ужасно груба

# 55
  • Бургас
Аз съм от доволните от д-р Драгнева.Раждах при нея дъщеря си,но защото така се случи и всичко беше добре,но то самото раждане беше леко.
Тя се отнесе много човешки към мен през далечната 1993г в държавната болница,тогава при мизерните условия и изобщо не беше длъжна.Преносвах и влязох за преглед,но лекарите ме убеждаваха да остана.Като видях циганките и жените,наблъскани по 8 в стая,се отказах и поисках да подпиша и се махна.Лекарите ме наругаха,нарекоха ме как ли не и ми казаха да си вървя,но аз наистина не знаех какво се случва.Едно време се информирахме от една-две книжки на пазара и какво казала съседката.За преносването малко знаех.Драгнева ме извика в кабинета и подробно ми обясни за каква опасност става въпрос.Помня,че беше много уморена,едва държеше очите си отворени,но внимателно ме изслуша и ме убеди да остана.

# 56
Честит Никулден на всички Hug Ако пък имаме именнички  bouquet Деня е прекрасен, запрятам ръкави и започвам приготвянето на шарана 🐟

# 57
  • Бургас
Аз съм от доволните от д-р Драгнева.Раждах при нея дъщеря си,но защото така се случи и всичко беше добре,но то самото раждане беше леко.
Тя се отнесе много човешки към мен през далечната 1993г в държавната болница,тогава при мизерните условия и изобщо не беше длъжна.Преносвах и влязох за преглед,но лекарите ме убеждаваха да остана.Като видях циганките и жените,наблъскани по 8 в стая,се отказах и поисках да подпиша и се махна.Лекарите ме наругаха,нарекоха ме как ли не и ми казаха да си вървя,но аз наистина не знаех какво се случва.Едно време се информирахме от една-две книжки на пазара и какво казала съседката.За преносването малко знаех.Драгнева ме извика в кабинета и подробно ми обясни за каква опасност става въпрос.Помня,че беше много уморена,едва държеше очите си отворени,но внимателно ме изслуша и ме убеди да остана.

Те повечето като са по-млади са мили, стараят се, но след време им писва и започва да не им пука.

# 58
  • Бургас
Аз днес имах записан час за Ирмов, в Св. София....отмениха ми го за 2ри път  ooooh! ooooh! и се засилих в Девата при Татарова......тя ме гледа на ултразвук и потвърди, че Недялков е бил прав да иска възможно най-скоро интервенция за полипа, ако искам още едно дете.......Та си взимам думите назад за Недялков. Явно съм му отвикнала на начина на изразяване и безизразната физономия и си позволих да се усъмня  Confused Confused а досега не е ме е подвеждал, напротив. Винаги е бил много коректен. И се чувствам гузно , че се усъмних и го наредих така, въпреки че ме толкова вече време ме гледа и до сега не е грешал.

Да минат празниците и си насрочвам преглед и дата за интервенциите и повече няма да говоря прибързано  и явно емоционално така за лекари, които са се доказали с практиката си  Embarassed

# 59
Аз днес имах записан час за Ирмов, в Св. София....отмениха ми го за 2ри път  ooooh! ooooh!
Да излязла му е спешна работа.Мен ме прегледа др. Давидова и останах много доволна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт