До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 142 251
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Мина ми прегледа при д-р Хубчев и за жалост ще се наложи лапароскопия  Sad Иска на 15-ти да постъпя в Девата.Каза,че вижда някаква формация,но не може да каже от какво е,трябва да се направи биопсия.Има подобна и на десния яйчник.Прати ме при ЛЛ за направления,но не разбрах какво каза ЛЛ-изследванията,преди операцията не трябва да са правени преди повече от седмица или по-малко  ooooh! Бях пила какао и не успях да ги пусна днес.

# 61
Мина ми прегледа при д-р Хубчев и за жалост ще се наложи лапароскопия  Sad Иска на 15-ти да постъпя в Девата.Каза,че вижда някаква формация,но не може да каже от какво е,трябва да се направи биопсия.Има подобна и на десния яйчник.Прати ме при ЛЛ за направления,но не разбрах какво каза ЛЛ-изследванията,преди операцията не трябва да са правени преди повече от седмица или по-малко  ooooh! Бях пила какао и не успях да ги пусна днес.
логично е да са направени преди по-малко от седмица , така или иначе във всеки момент след днес преди 15 ще бъдат актуални. Стискам палци всичко да се нареди  Peace

# 62
 Bandida, това което ти се случва ми се вижда много странно. Какво означава, че се вижда нещо ама не знае какво е newsm78, нали преди време д-р Михайлов беше казал, че всичко е наред. Трябва ли винаги когато един лекар има съмнение, че вижда нещо?! да се прави лапароскопия? Ти имаш и други коремни операции ако се спомням добре, не е ли по-добре да се проследи това нещо. И нали туморните маркери  са в норма.
Пожелавам ти успех и дано проблемът се реши по един или друг начин bouquet

# 63
Секцио имам.Натиска в пикочния мехур продължава,доктора нищо не каза за него.Каза,че най-вероятно не е нищо сериозно,но от това зависи живота ми и е най-добре да не отлагаме.Никак не ми се иска да оставя малката и вече се депресирам,но се надявам да мине всичко и да забравя за всички проблеми с цикъла и натиска.От май месец се лутам,дано всичко се оправи вече. Praynig

# 64
Bandida не се довери на д-р Недялков. досега да беше приключила с всичко. Д-р Хубчев е добър специалист, но...оперира и след това си тръгва, прави на ден по 7-8 операции, не бих била спокойна. Но ти си решаваш. Не знам защо се изписаха куп неверни неща за Недялков, а той е съвестен и си разбира работата.

# 65
Секцио имам.Натиска в пикочния мехур продължава,доктора нищо не каза за него.Каза,че най-вероятно не е нищо сериозно,но от това зависи живота ми и е най-добре да не отлагаме.Никак не ми се иска да оставя малката и вече се депресирам,но се надявам да мине всичко и да забравя за всички проблеми с цикъла и натиска.От май месец се лутам,дано всичко се оправи вече. Praynig

Как така не е нищо сериозно, но ти зависи ЖИВОТА???

# 66
Не вярва,че е нещо сериозно,така каза.Но не трябвало да чакаме да видят какво е,защото все пак живота ми зависел от това.Като насрочваше дата,каза че може след седмица,след това чак Януари,но да не чакам,че не е от сега проблема ми и да не се окаже късно.От няколко дни имам и леки болки в яйчниците и това съвсем ме кара да не чакам,да свършва по-бързо.Той ще ме приеме на 15-ти и на следващия ден е операцията. Confused

# 67
  • Burgas, Bulgaria
Не е сериозно ,пък живота ти зависел .... Отивай и да минава ,че се побърка ! Успех !

# 68
Момичета, препоръчайте ми гинеколог- за горене на раничка,която си влача отдавна и все ме е страх!

# 69
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми гинеколог- за горене на раничка,която си влача отдавна и все ме е страх!
Д-р Веселин Димитров в Транспортна.
Страшно е да не вземаш мерки, от интервенцията не се умира, а от неходенето на лекар и невземането на мерки - да.

# 70
  • Бургас
Аз също да се "скарам". Simple Smile
Отивай на лекар.

# 71
Здравейте,

на 39 години съм и трябва да избера лекар за женска консултация.
Колебая се между Недялков, Минчев, Кироваков и Люцканов.

Дайте съвет, ако сте доволни от някого...

# 72
Бих се доверила на д-р Недялков!

# 73
  • Бургас
Извинявам се, че не съм по темата, но да попитам от къде мога да си купя бельо за бременни?

# 74
  • Бургас
Извинявам се, че не съм по темата, но да попитам от къде мога да си купя бельо за бременни?

Търсила ли си из бебешките магазини - Тема, Хиполенд и т.н.?  Там обикновено имат и продукти за майки.

Общи условия

Активация на акаунт