До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 142 306
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
На мен най-удобни ми бяха ХМ, тези по 2,3 в комплект  Peace

# 76
Момичета, препоръчайте ми гинеколог- за горене на раничка,която си влача отдавна и все ме е страх!
Д-р Веселин Димитров в Транспортна.
Страшно е да не вземаш мерки, от интервенцията не се умира, а от неходенето на лекар и невземането на мерки - да.
Въпросният доктор не си вдига телефона изобщо, отидох директно пред кабинета му и почаках малко, преди мен имаше бременна жена, която  бе със запазен час, а мен не ме прие, директно ми каза , че нямал свободни часове по здравна каса, като ме видя да държа талон за преглед!
Имал свободен прием във вторник, но съм трябвало да почакам доста и не било сигурно дали ще може да  ме прегледа...Влезе си в кабинета и ми затвори врата,без да ме попита или да ми каже за свободен час в друг ден, седмица, месец... Rolling Eyes
Нещо ме разочарова- не бях чувала за това, че часовете по Здравна каса свършват, а при този гинеколог явно изобщо няма такива! Мъжът ми беше потресен, иска да му праща Господарите!
А във военна болница- часове, колкото искаш и когато искаш при д-р Хърков, възрастен е, но ми обясни надълго и нашироко каква е процедурата по учебник, обаче там ми е много "гнусно"! Няма да повторя...
Та кажете ми къде да си горя раничката?
А, и това било процедура, която не се поемала от Здравната каса, вярно ли е?
Ако е така, дайте ми моля ви, друго име на читав лекар!
Имам си резултати от цитонамазка, така, че съм готова.

# 77
  • Бургас
Моята раничка я горих при д-р Братова преди години.Много беше внимателна, защото мен ме беше страх, но всичко мина много леко.Знам, че не я харесват тук, защото пуши в кабинета, но аз лично никога не съм я сварвала с цигара, а напротив винаги с учебник.Не съм ходила отдавна, защото търся по-модерна апаратура, но нищо лошо не мога да кажа за нея.

# 78
  • Бургас
отивай при Недялков  Peace

# 79
  • Бургас
 dimi2000 , аз звъня на моб.тел, който е написан до вратата, от 3 г насам винаги вдига. И ходя по каса, не се е случвало да е с различно отношение, когато съм с талон и без. Няма часове обаче от днес за утре, аз си смятам предварително кога трябва да отида и звъня поне 2 седмици по-рано за час. Моята вапоризация не беше по каса, тя касата доста малко неща поема по принцип.

# 80
Здравейте,да попитам знаете ли къде в Бургас и при, кого може да се прави серклаж. Каква е цената на услугата,Дали се поема от касата?

# 81
Здравейте,да попитам знаете ли къде в Бургас и при, кого може да се прави серклаж. Каква е цената на услугата,Дали се поема от касата?
В болниците в Бургас се прави серклаж.
Аз бях при д-р Недялков и той ми го прави. Платих 250 лв.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 13:48 от elimarin

# 82
Д-р Недялков ми води женската консултация. Предложи ми той да направи биохимичния скрининг в Бургас мед, където апаратът бил по-добър.
Някой правил ли си е БХС при него и дали е доволен?
Изследването се прави после в "Лина". И тук малко съм на кантар...

# 83
  • Бургас
Д-р Недялков ми води женската консултация. Предложи ми той да направи биохимичния скрининг в Бургас мед, където апаратът бил по-добър.
Някой правил ли си е БХС при него и дали е доволен?
Изследването се прави после в "Лина". И тук малко съм на кантар...
Не бих направила БХС в Бургас. А феталната кой ще ти я прави?

# 84
Пак Недялков ще я прави, но по-късно, сега 11-13 г.с. се правело само БХС.
В Бургас май нищо не се праща в София като изследвания, правят се тук.

# 85
За БХС спокойно можеш да пратиш кръв по куриер до Национална генетична лаборатория - по куриер. Може да ти я вземе и сестрата в кабинета на ЛЛ. До края на годината изследването е безплатно. Иначе на Лина-та аз лично им нямам доверие за такова изследване.

# 86
  • Бургас
Моята ФМ я правих при Стоилов в Девата. Веднага след прегледа ми взеха кръв, която от болницата изпращат в Националната генетична лаборатория.
Недялков доколкото знам не е специалист по ФМ.

# 87
Моята ФМ я правих при Стоилов в Девата. Веднага след прегледа ми взеха кръв, която от болницата изпращат в Националната генетична лаборатория.
Аз също искам да се изпрати в Национална генетична лаборатория, не знаех че от Девата ги пращат.
В сайта на Недялков пише, че има сертификат за ФМ.
Ти доволна ли си от Стоилов?

# 88
  • Бургас
Аз също искам да се изпрати в Национална генетична лаборатория, не знаех че от Девата ги пращат.
Да, доволна съм. В сайта на Девата го има графика му.

# 89
Да, доволна съм. В сайта на Девата го има графика му.

Не знам колко е добър Стоилов, но 135 лв. за ФМ в Девата ми се струват малко множко...

Общи условия

Активация на акаунт