До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 141 944
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Здравейте, чух много хубави отзиви за Д-р Маркова, която е от Плевен и е дошла да работи тук в БС. Някой ходил ли е при нея и с какви впечатления е? 😊
Ако става дума за д-р Светла Маркова- моите впечатления са, че е една груба, невъзпитана жена. Отидох на редовен профилактичен преглед, а тя като започна с грубостите още в първото изречение, завърши с упрек към личните лекари, които " ...така хабят направленията".

# 721
Здравейте,може ли да ми кажете мнение за водене на бременост д-р Ангел Недялков или д-р Делян Йорданов.Колебая се кой от двамата да избера.

# 722
  • Burgas, Bulgaria
Недялков ,  този Йорданов ми каза,  че яйчниците ми са здрави , а аз имам ЕДИН !

# 723
Здравейте, аз съм при д-р Недялков с рискова бременност и мога да Ви посъветвам да изберете него. Досега винаги се е отнасял много компетентно към моите проблеми.

# 724
Благодаря и аз към него съм се насочила, а работи ли със здравната каса?

# 725
Да, работи. Надявам се да останете доволна от него.

# 726
Здравейте, аз съм при д-р Недялков с рискова бременност и мога да Ви посъветвам да изберете него. Досега винаги се е отнасял много компетентно към моите проблеми.

Какъв е рискът при вашата бременност? Защото има различни проблеми по време на бременност, и всичките се водят рискови. Ще е полезно да споделите сакви са вашите, за да мотат момичета с подобни рискове да знаят на кого може да се разчита. Благодаря!

# 727
Имам много операции на матката и в момента е седловина, ЕТКО серклаж, скъсена шийка въпреки серклажа, предразположеност към тромбофилия - на ежедневна терапия от НМХ. Отделно от 5г.с съм с постоянни болки и вече на легло от 26г.с. Д-р Недялков се отнася с изключително внимание и компетентност към моят случай, прегледите при него винаги ме успокояват.

# 728
Здравейте,може ли да ми кажете мнение за водене на бременост д-р Ангел Недялков или д-р Делян Йорданов.Колебая се кой от двамата да избера.
Аз мога да дам положително мнение за д-р Йорданов.Вече бях към 7ми месец,когато моят гинеколог,който ми водеше ЖК,напусна.Избрах д-р Йордано и не сгреших.Той успя да установи на какво се дължи проблем,който предния гинеколог не успя да установи,или може би неглижира  Peace
Но...важно е ти да се чувстваш спокойно при лекаря,който избереш!Успех!

# 729
И аз съм ЗА Недялков. Следих се при него, на частно. И моята бременност не беше лека, на ежедневна терапия с Фраксипарин, утрогестан, няколко пъти съм лежала в болницата с кървене. Секциото ми обаче не го прави той.

# 730
И аз съм ЗА Недялков. Следих се при него, на частно. И моята бременност не беше лека, на ежедневна терапия с Фраксипарин, утрогестан, няколко пъти съм лежала в болницата с кървене. Секциото ми обаче не го прави той.

А кой ви прави секциото?

# 731

А кой ви прави секциото?
Горанов

# 732
Здравейте, момичета.
Реших и аз да изкажа мнение.
Рискова бременност съм, трета подред-след две неуспешни и много трагични.
С теряпия съм от доц. Конова.
Онзи ден ходих при д-р Сашо Гергиоски.
В края на 6та седмица съм.
Прегледа ме и беше категоричен, че става въпрос за кухо яйце. Не видя ембрио, нито на вагинален, нито на коремен ехограф и ме посъветва да изчакаме няколко дни, но беше почти категоричен, че трябва кюртаж.
Разстроих се, но го приех. Все пак това е преглед на елементарно ниво и човек не очаква да се сгреши за такова нещо.
Днес отивам в Бургасмед, преди час, готова за постъпване за кюртаж.
След преглед докторката ме пита, "абе ти при кой си ходила"?. Замълча...
И ми каза- "ами момиче, друго освен честито не мога да ти кажа".
Съвсем ясна, отчетлива сърдечна дейност, бременност отговаряща на срока.
Бях потресена..
Та съвета ми е, по-добре не ходете при него, ако искате да избегнете нервите.
Той това не видя, камоли нещо по-сериозно.
Кой според вас е добър при рискова бременност?

# 733
Заради същият "доктор" едва на умрях. Приеха ме в МБАЛ Надежда с кръвно 60/40 и в септичен шок в следствие на извънматочна бременност, която той в продължение на десет дни не установи. Убеждаваше ме, че не съм бременна, назначи ми два кръвни теста, гледаме на ехограф (вече имах силни болки и свободна течност) и пак не видя нищо!!!

# 734
  • Burgas, Bulgaria
Ужас ,  а как не си бременна ,  кръвните тестове не го ли насочиха ? 
Мен след пишман кюретажа при Татарова ,  кръвните ме спасиха от втори такъв !

Общи условия

Активация на акаунт