До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 141 947
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
не познавам Ангелов,  Хрусанов ми предписа  спешна операция изкарвайки ми ъкъла - а тя се оказа напълно излишна / отхвърлена от проф. Гаврилов и проблема отстранен с витамини !? /  при Гяуров съм ходила - той също предписа операция,  но я предложи доста по внимателно,  обяснявайки каква била стандартната практика... съвета ми е ВМА София - там наистина е един от центровете по мамология в Бъргария...Ако ти трябва само диагноза чрез ехография/ Я.Грънчаров / и мамография /Р.Грънчаров - другия брат/ във военна  болница Бургас

# 706
Здравейте, чух много хубави отзиви за Д-р Маркова, която е от Плевен и е дошла да работи тук в БС. Някой ходил ли е при нея и с какви впечатления е? 😊

# 707
Къде преглежда д- р Маркова?

# 708
Бургасмед мисля.

# 709
  • Burgas, Bulgaria
7 на 4 е задържан фоликул ,  мааалка кистичка - Короваков явно не знае ,  какво е да ти се спука такова нещо в корема ....
Много го хвалите ,  но втори път ми пада в очите .
Първият път ,  оплю колега ,  който следствие цито 3А каза , че рано или късно ще трябва тест за ЧПВ , сега на тая киста и вика фоликул ,  ми извинявам се ,   но аз задържам фоликули ,  те са макс. около 2 см.,  после са си кисти ,  на 7см. ме оперираха по спешност , защото колабирах от болка при усукването .
Дано дружката ми  ,  се размине ..

# 710
  • Бургас
7см си е абсолютна киста, при мен като мина 4 тръгна да се пука и да правя перитонит......смятай......7м чудо да търпя и да го чакам .....

# 711
  • Burgas, Bulgaria
Имам снимка ,  тя ми я прати ,  защото не и повярвах на размерите , предвид реакцията на доктора - е 7 , 47 на 4,  32 е .
Колко виках и псувах ,  той дори не и е казал ,  колко е опасно ако се спука .

# 712
Имам снимка ,  тя ми я прати ,  защото не и повярвах на размерите , предвид реакцията на доктора - е 7 , 47 на 4,  32 е .
Колко виках и псувах ,  той дори не и е казал ,  колко е опасно ако се спука .
А дали тези цифри са в сантиметри? Защото като мерят ембрионите, цифрите са в милиметри.

# 713
# 714
  • Бургас
хммм тази снимка е странна, кистите са в тъмно обикновено, като фоликули, това ми прилича на ендометриална тъкан...... Thinking Thinking

# 715
  • Burgas, Bulgaria
Нищо няма да кажа ,  просто показвам ,  да не помисли някой ,  че преувеличавам. 
Аз и казах ,   че моментално бих отишла на второ мнение ,  знае как съм рязана от пъпа ,  щото като е спешно ,  гледат да те спасят , другото са подробности . 
Ядосвам се ,  как може да си толкова самоуверен .   Ето , етърва ми пак е 3А. Той хубаво плюе колегите си ,  ама вземе да слезе на земята ,  преди някой да умре .

# 716
  • Бургас
3а не е страшна група, ама явно върти възпаление...... Tired нелекувано.

# 717
Здравейте, чух много хубави отзиви за Д-р Маркова, която е от Плевен и е дошла да работи тук в БС. Някой ходил ли е при нея и с какви впечатления е? 😊
Аз съм посещавала д-р Маркова преди години и  съм с много добри впечатления от нея Peace

# 718
  • Бургас
Аз раждах при д-р Маркова преди 6 месеца, също съм с добри впечатления Hands Thumbsup

# 719
Здравейте!

Не съм па темата , но все пак мисля , че някой може да има инфо .
Скоро да сте правили обременяване с глюкоза в Лина?
Може ли да им се вярва и цена да ми кажете. 

Общи условия

Активация на акаунт