До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 141 964
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Аз се ще се записвам да се следя при Татарова. Ако има нещо притеснително при нея като специалист, моля, споделете.

# 736
Здравейте, момичета.
Реших и аз да изкажа мнение.
Рискова бременност съм, трета подред-след две неуспешни и много трагични.
С теряпия съм от доц. Конова.
Онзи ден ходих при д-р Сашо Гергиоски.
В края на 6та седмица съм.
Прегледа ме и беше категоричен, че става въпрос за кухо яйце. Не видя ембрио, нито на вагинален, нито на коремен ехограф и ме посъветва да изчакаме няколко дни, но беше почти категоричен, че трябва кюртаж.
Разстроих се, но го приех. Все пак това е преглед на елементарно ниво и човек не очаква да се сгреши за такова нещо.
Днес отивам в Бургасмед, преди час, готова за постъпване за кюртаж.
След преглед докторката ме пита, "абе ти при кой си ходила"?. Замълча...
И ми каза- "ами момиче, друго освен честито не мога да ти кажа".
Съвсем ясна, отчетлива сърдечна дейност, бременност отговаряща на срока.
Бях потресена..
Та съвета ми е, по-добре не ходете при него, ако искате да избегнете нервите.
Той това не видя, камоли нещо по-сериозно.
Кой според вас е добър при рискова бременност?

Ееее нее, това е подсъдимо. Как може такава некадърност. Добре, че си случила на лекар преди кюретажа.
Може ли да споделиш каква е терапията назначена от Конова ( може и на лични). И а ни споделиш името на лекара в Бургасмед, спасил те кюретажа.
Искам лекарите да се споменават с имената им, за да се избегнат подобни меко казано некадърни специалисти.

# 737
  • град-държава
Аз се ще се записвам да се следя при Татарова. Ако има нещо притеснително при нея като специалист, моля, споделете.
Аз се следих от 7м и родих при нея. За мен беше перфектна. След раждането продължавам да я посещавам за профилактични прегледи. ✌
fffrrr_bs, съжалявам за случилото се. И при мен бременността започна по такъв начин+, че съм с активна токсоплазмоза и трябва да направя аборт, но от друг доктор. Д-р Минчев и д-р Костова по-късно същия ден отхвърлиха и двете твърдения и ми честитиха бременността.
Честито и на теб. Спокойствие ти желая и да намериш твоя лекар.

# 738
Аз се следих от 7м и родих при нея. За мен беше перфектна. След раждането продължавам да я посещавам за профилактични прегледи. ✌
fffrrr_bs, съжалявам за случилото се. И при мен бременността започна по такъв начин+, че съм с активна токсоплазмоза и трябва да направя аборт, но от друг доктор. Д-р Минчев и д-р Костова по-късно същия ден отхвърлиха и двете твърдения и ми честитиха бременността.
Честито и на теб. Спокойствие ти желая и да намериш твоя лекар.
Кой е докторът, който ви насочи към аборт?
За д- р Веселина Костова ли ходихте, тя къде преглежда в момента?

# 739
  • град-държава
Няма да го назовавам, а и не води раждания. Та не мисля, че е от значение.
Да за д-р В.Костова става въпрос - тя ме следи до 7м, но сега е в отпуск по майчинство и по последна информация, още година няма да работи.

# 740
А къде изражда Татарова в момента?

# 741
  • град-държава
В Дева Мария.

# 742
Благодаря, Vermilion. Бях чула, че е напуснала Девата, но се радвам да разбера че е още там, защото един от вариантите ми за раждане е там.

# 743
Няма да го назовавам, а и не води раждания. Та не мисля, че е от значение.
Да за д-р В.Костова става въпрос - тя ме следи до 7м, но сега е в отпуск по майчинство и по последна информация, още година няма да работи.

Да се надяваме, че няма някоя бременна жена да се следи, или прави консултация с този лекар.

# 744
И аз съм на мнение, че ако не трябва да се доверяваме на някой лекар е хубаво да си споделяме, за да няма и други опарени.

# 745
  • град-държава
Д-р Костова не работи в ДМ и не вярвам да се върне там. Преглеждаше и водеше ЖК в кабинета на клиника Селена на Гурко. След като се върне към практиката си, нямам идея къде ще работи.
По отношение на лекаря, не е от актуалните просто. Който се интересува обаче, бих споделила на лс. ✌

# 746
  • Бургас
Татарова е много добър специалист и води доста рискови бременности. Та мен ми я препоръча момиче с таласамия, която успешно роди при нея. В момента работи по ЗК в Лайф, на частно в кабинета на Калчева и изражда с избор на екип в Девата.
Гергиоски е много мил човек, но не мисля, че е добър специалист

# 747
Горанов, но той вече не води бременност доколкото знам.
Недялков и Троянчев. Като и на двамата е добре да им обръщате всеки път внимание, че сте рискова. (Не, че няма да запомнят, но е добре да се напомня). И Сигридов в София, чакането пред кабинета му си струва.

# 748
Недялков и Троянчев. Като и на двамата е добре да им обръщате всеки път внимание, че сте рискова. (Не, че няма да запомнят, но е добре да се напомня). И Сигридов в София, чакането пред кабинета му си струва.

Да, аз така или иначе и Троянчев ще посещавам, когато е тук. С Доц. Конова също ще се срещам всеки месец, но исках някой, който да води ЖК.
Недялков в общ кабинет с Минчев ли е? На М. Герджикое 26.

# 749

Да, аз така или иначе и Троянчев ще посещавам, когато е тук. С Доц. Конова също ще се срещам всеки месец, но исках някой, който да води ЖК.
Недялков в общ кабинет с Минчев ли е? На М. Герджикое 26.
Последно беше в Лазур, май с Ризова дели кабинет. Ул.Места, в горната част към Демокрация.

Общи условия

Активация на акаунт