До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 259
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Добър вечер момичета доктор Кироваков дали утре е в кабинета и коя смяна е.Че имам графика му но той е за миналия месец

# 376
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, предлагат ми да си направя  секциото при Горанов в МБАЛ. Някакво мнение за него имате ли, почти нищо не намирам.
Аз бях при Горанов миналата година. Добър оператор е за секцио, доволна съм. Понеже бях малко рискова и за всеки случай викна и Трепечов на операцията, но всичко мина като по учебник. Наистина е малко на настроения. Много е зает и често е изморен. Той ми следи бременността по каса на един древен ехограф в Трета поликлиника. Прегледите ги попретупваше,но аз ходих при него основно заради болничен и той го знаеше. На 2 пъти лежах в Патология, където е шеф. Не съм имала по-специално отношение, въпреки, че му бях пациентка. Малко се дразнеше от пациентките на Кироваков и викаше като сте при него, сега той да си ви лекува, което не ми направи добро впечатление. Когато попитах за естествено раждане ми каза " Ти да не мислиш,че ще дойда да ти държа ръчичката 4-5 часа, ми аз го нямам това време, тъй че забрави." Аз бях секцио по други причини. Така ме, ако си само за секцио при него мисля, че няма да имаш проблеми, добър е. Работи само с избор на екип.

# 377
  • Сливен
Момичета, предлагат ми да си направя  секциото при Горанов в МБАЛ. Някакво мнение за него имате ли, почти нищо не намирам.
Аз бях при Горанов миналата година. Добър оператор е за секцио, доволна съм. Понеже бях малко рискова и за всеки случай викна и Трепечов на операцията, но всичко мина като по учебник. Наистина е малко на настроения. Много е зает и често е изморен. Той ми следи бременността по каса на един древен ехограф в Трета поликлиника. Прегледите ги попретупваше,но аз ходих при него основно заради болничен и той го знаеше. На 2 пъти лежах в Патология, където е шеф. Не съм имала по-специално отношение, въпреки, че му бях пациентка. Малко се дразнеше от пациентките на Кироваков и викаше като сте при него, сега той да си ви лекува, което не ми направи добро впечатление. Когато попитах за естествено раждане ми каза " Ти да не мислиш,че ще дойда да ти държа ръчичката 4-5 часа, ми аз го нямам това време, тъй че забрави." Аз бях секцио по други причини. Така ме, ако си само за секцио при него мисля, че няма да имаш проблеми, добър е. Работи само с избор на екип.
Ми според мен това не е лекар бях на преглед при него ми не бих повторила претупва.
Ами да Кироваков е много по добър избор и той е мн зает но се държи добре а не като Горанов вулгарно.

# 378
Здравейте, моя позната ви каза, че д-р Татарова е напуснала ДМ заради конфликт с Ирмов. Някой има ли представа къде ще работи сега, защото от самото начало бях решила да раждам при нея, но не исках да ходя в Дева Мария. Ще помоля също за неин тел. на лично съобщение. Благодаря предварително.

# 379
  • град-държава
Истина ли е това за Татарова!?
Ужас, трябваше да ходя след МЦ за годишен профилактичен.
Откакто Ирмов е в ДМ, разгони всички добри лекари, а за него чувам все по-лоши и скандални истории. Вече 2 приятелки ми се оплакаха, че са си тръгнали разплакани, заради изключително неуместно държание и много груби прегледи.

# 380
Така ми казаха тази сутрин, че вече даже пренасочват нейните бременни към другите лекари, но нито тук нито в темата на ДМ има коментари. Аз реших да попитам, защото ако наистина е напуснала със сигурност ще се пренасоча за раждане при нея. А Ирмов въобще не искам да го коментирам Sick

# 381
  • Бургас
Ужас  Shocked Tired Толкова харесвам Татарова, а Ирмов се държи като арогантен гъз. Не мога да повярвам, че Семир ще изтърве Татарова, която е най-добрия гинеколог в болницата и води най - тежките бременности

# 382
Лили, намери ли телефона ? Мога да ти го дам 🤔

# 383
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, знаете ли дали д-р Милена Мануелян започна да работи някъде или още е в майчинство?

# 384
Точно за нея стана дума при последната ми ЖК, понеже в 28г.с. пак трябва да ме види фетален специалист, АГ-то ми я препоръча. Ще работи в кабинета на д-р Костова, но май ще започне от юни месец. Намерих й координатите и ако имате нужда ще ви ги изпратя.

# 385
  • Burgas, Bulgaria
Да Лили, ще съм ти много благодарна, ако ми ги пратиш. Ще се радвам да си се върна при нея. С предната бременност ми я препоръчаха от София и то лично д-р Стратиева, чиято ученичка е. Останах много доволна от д-р Мануелян, но се оказа и тя бременна и прекъсна работа. Наистина е капацитет, всеки преглед при нея протичаше като ФМ, оглеждаше всичко, въпреки,че бях по здравна каса.

# 386
  • град-държава
Първата ми фетална беше при д-р Мануелян и останах изключително доволна. Веднага след това излезе в болничен и другите ги правих при Панайотова, също страхотен специалист, който ДМ загубиха.
Ако д-р Мануелян се е върнала на работа  и аз я препоръчвам, освен като абсолютен професионалист и като мил и много внимателен човек.
Надявам се д-р Татарова бързо да се върне на работа, че не останаха лекари в Бургас. А от ДМ Ирмов е този, който отдавна трябваше да изхвърчи. Не мога да повярвам, че ще допуснат това безобразие и с д-р Татарова.

# 387
  • Сливен
Точно за нея стана дума при последната ми ЖК, понеже в 28г.с. пак трябва да ме види фетален специалист, АГ-то ми я препоръча. Ще работи в кабинета на д-р Костова, но май ще започне от юни месец. Намерих й координатите и ако имате нужда ще ви ги изпратя.
Извинявай Лили ще ти бъда благодарна и на мен да ми дадеш кординатите на доктор Мануелян.

# 388
  • Бургас
Първо разгони Минчев и Недялков, сега Татарова, то не останаха лекари в тази болница  Shocked Shocked Не ми е чудно, трябваше още едно време да направи Минчев или Недялков завеждащи отделението, а домъкна Ирмов от не знам къде  ooooh! ooooh! Сега лекари не останаха.

# 389

Здравей, ще ти бъда благодарна ако ми изпратиш координатите на д-р Мануелян.
Ще помоля, ако някой знае, да сподели и телефона на д-р Кироваков, на който мога да си запазя част за преглед на частно.

Общи условия

Активация на акаунт