До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 251
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
  • Сливен
Точно за нея стана дума при последната ми ЖК, понеже в 28г.с. пак трябва да ме види фетален специалист, АГ-то ми я препоръча. Ще работи в кабинета на д-р Костова, но май ще започне от юни месец. Намерих й координатите и ако имате нужда ще ви ги изпратя.

Здравей, ще ти бъда благодарна ако ми изпратиш координатите на д-р Мануелян.
Ще помоля, ако някой знае, да сподели и телефона на д-р Кироваков, на който мога да си запазя част за преглед на частно.
И на частно и по зк се звънни на регистратура на николай чудотворец

# 391
Здравейте момичета,
ще се радвам  някой да  сподели ако вече е посетил кабинета на клиника селена на гурко ..работят ли със здравната каса и колко струва посещение на частно .Благодаря:)

# 392
Аз съм го посещанала и останах много доволна, но да съжаление в момента кабинетът не работи, защото лекарката, която преглеждаше там излезе в майчинство Simple Smile

# 393
Точно за нея стана дума при последната ми ЖК, понеже в 28г.с. пак трябва да ме види фетален специалист, АГ-то ми я препоръча. Ще работи в кабинета на д-р Костова, но май ще започне от юни месец. Намерих й координатите и ако имате нужда ще ви ги изпратя.

Здравей, ще ти бъда благодарна ако ми изпратиш координатите на д-р Мануелян.
Ще помоля, ако някой знае, да сподели и телефона на д-р Кироваков, на който мога да си запазя част за преглед на частно.
И на частно и по зк се звънни на регистратура на николай чудотворец
Някой има ли номер,на който отговарят на регистратурата,звънях на 3 телефона и никой не ми вдига.

# 394
  • Сливен
Бъди по настоятелна малко трудно вдигат че и са особени Sad .За д-р Кироваков се записват часове в края на месеца за следващия изчерпват се като точъл хляб.Звънни на този номер може да те вмести 0899922752

# 395
Бъди по настоятелна малко трудно вдигат че и са особени Sad .За д-р Кироваков се записват часове в края на месеца за следващия изчерпват се като точъл хляб.Звънни на този номер може да те вмести 0899922752
Благодар.Успях да се свържа,но ми казаха,че след 29 излиза графика,а този номер неговия ли е,който ми давате.

# 396
  • Сливен
Благодар.Успях да се свържа,но ми казаха,че след 29 излиза графика,а този номер неговия ли е,който ми давате.
Да отскоро е с този номер онзи ден му звънях и той ми дигна.

# 397
И на мен ми предстои гинекологичен преглед, връщам се да ви чета bouquet

# 398
Дами, къде е сега Татарова?

# 399
  • Пловдив

Никой не знае.Появи се инфо, че ще  преглежда при Калчева, но оттам отричат да имат такова инфо.Ще води раждания в Девата като външен специалист в случаите на  избор на екип.Повече още не се знае.

# 400

Никой не знае.Появи се инфо, че ще  преглежда при Калчева, но оттам отричат да имат такова инфо.Ще води раждания в Девата като външен специалист в случаите на  избор на екип.Повече още не се знае.

Аз цяла седмица се опитвам да се свържа с нея, но не си вдига телефона, което е разбираемо. Много странна ми се струва цялата история..

# 401
  • Бургас
При Калчева ще е  Peace

# 402
  • град-държава
Това сигурно ли е? От коя дата?

# 403
Д-р Мануелян си има сайт с адрес и телефон- www.ginekolog.bg
Не съм я посещавала, случайно попаднах на фб страницата и Simple Smile

# 404
  • Бургас
Това сигурно ли е? От коя дата?
Моя позната е говорила с Татарова и тя й казала, че ще преглежда там. От кога - не знам

Общи условия

Активация на акаунт