До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 257
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Днес за първи път бях на преглед при Кироваков,не беше особено любезен,по важното е да е кадърен лекар.Много се чака за да влезеш при него .

# 406
  • в кукувиче гнездо
За сефте чувам да не е любезен Кироваков. Може да не му е бил ден. При него главно се ходи, защото е любезен. Колко е специалист обче не знам, въпреки, че ходя при него.

# 407
  • Сливен
За сефте чувам да не е любезен Кироваков. Може да не му е бил ден. При него главно се ходи, защото е любезен. Колко е специалист обче не знам, въпреки, че ходя при него.
.
И аз не останах очарована от него мн е нервен розбирам го на все пак аз съм ин витро бременност с мн операции преди това и очаквах малко повече внимание но както и да е всяка бременна очаква внимание.
Мисля да се прехвърля при Минчев два пъти го посетих уникален е обеснява.Но как става прехвърлянето аз съм в началото използвала съм от Кироваков направление за Нефролог и пкк и урина

# 408
.
И аз не останах очарована от него мн е нервен розбирам го на все пак аз съм ин витро бременност с мн операции преди това и очаквах малко повече внимание но както и да е всяка бременна очаква внимание.
Мисля да се прехвърля при Минчев два пъти го посетих уникален е обеснява.Но как става прехвърлянето аз съм в началото използвала съм от Кироваков направление за Нефролог и пкк и урина

Трябва да си вземеш от личния лекар направление номер 11, за преизбор на АГ. С него отиваш при новия лекар като е добре да си носиш и всички изследвания и консултации, които си направила до момента.

# 409
.
Минчев пред Кироваков не ми се струва добър избор... Не съм ходила при Кироваков, но съм го виждала как се отнася към пациентките си в отделението - определено е загрижен и обръща достатъчно внимание. А Минчев според мен само на приказки го има.

# 410
Здравейте, да попитам д-р Милена Мануелян по здравна каса ли работи и какво и е раб.време?И дали адреса и на кабинета на гурко 53 е актуален?

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 11:29 от Dia_la

# 411
Вчера говорих с Мануелян - сега е подписала договора със здравна каса и записва часове с направления след 20.06, следобед. 

# 412
  • Пловдив
Днес видях инфо в групата на бургаските майки във фейса, че Татарова започва да преглежда в Лайф хоспитъл след 08 юни по ЗК.Колко е достоверно не зная.

# 413
Момичета,някой знае ли днес доктор Кироваков от колко часа е на работа.

# 414
Някой да може да препоръча добър специалист по фетална морфология? Не съм много наясно кои лекари в Бургас извършват този преглед, а май ми е време да си записвам час.

# 415
Здравейте!Ако някоя от вас си е запазила час за Татарова в Лайфхоспитъл, може ли да сподели-трябва ли направление за преизбор на гинеколог да ти води ЖК,при все,че един път вече съм я избрала, но в МЦ Св.София?

# 416
  • Burgas, Bulgaria
За феталтна морфология препоръчвам д-р  Милена Мануелян. На мен ми я препоръча един от най-добрите лекари по ФМ д-р Стратиева от София. Тя е нейна ученичка . При предната ми бременност ми каза, да не пътувам непрекъснато до София, защото си имаме в Бургас отличен специалист. Смятам отново да и се доверя, при нея всеки преглед е много подробен. Харесва ми и като човек.

# 417
  • Сливен
Момичета извинете за невежеството но в коя седмица се прави ФМ да мога от сега да запазя час че явно при добрите доктори трябва по с време да се запише.Вчера правихме БХС

# 418
Аз лично правих в 13 седмица и в 18 седмица. На ФМ в 13-та седмица не успяха да ми кажат почти нищо. След 40 мин. преглед ми казаха: Хмм, еми даа, всичко е наред ..... и това беше. На тази в 18-та седмица вече се виждаха гръбначе, дали има изграден череп, симптоми за даун, фонтанели и много други.

Все пак, на мен и двете ми подействаха успокоително  Simple Smile

# 419
  • град-държава
БХС и ФМ се правят заедно в 11-13г.с. задължително, иначе изследването не се счита за пълно и достоверно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт