До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 143 284
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Д-р Троянчев колко често преглежда в Бургас? И как протича ФМ при него, претупва ли?

# 751
Д-р Троянчев колко често преглежда в Бургас? И как протича ФМ при него, претупва ли?

Аз ходех всяка трета седмица, затова мисля, че всяка седмица е тук. По празниците не идваше, или по-скоро само  петъците, а събота го нямаше. Не преглежда дълго, но не съм на мнение, че претупва. Аз съм му задавала много въпроси за неща, които ме притесняват. Винаги ми е обяснявал всичко. Видя проблем, който бургаско "светило" беше пропуснал.

# 752

Аз ходех всяка трета седмица, затова мисля, че всяка седмица е тук. По празниците не идваше, или по-скоро само  петъците, а събота го нямаше. Не преглежда дълго, но не съм на мнение, че претупва. Аз съм му задавала много въпроси за неща, които ме притесняват. Винаги ми е обяснявал всичко. Видя проблем, който бургаско "светило" беше пропуснал.
Кое е бургаското свитило пропуснало проблимът ви?

# 753

Кое е бургаското свитило пропуснало проблимът ви?
Парушева

# 754
Здравейте, аз също съм ходила при Троянчев на ФМ, останах доволна.Обяснява всичко, което вижда и отговаря на зададените му въпроси.Не е от лекарите, които ще ви заговори за нещо странично и т.н, просто си свършва работата и довиждане.
Бременността ми беше следена от М.Минчев, но до колко чух вече работел в Гърция, колко е вярно не знам.Бях доволна до деня, в който ми изтекоха водите и той не си вдигна телефона въпреки многобройните обаждания .Разбира се преди това имаше хиляди уговорки и успокояване ,че е на разположение 24/7. Водите ми изтекоха 6 часа преди уговорения час за секцио, в крайна сметка се видяхме в операционната и ми каза “ Е, нали дойдох”...както и да е, за друго ме хвана яд, но не искам да се обяснявам във форума.Само ще кажа : Не пълнете гушите на лекарите в България предварително!

# 755
  • Бургас
Candy Mama,Zlat_na, благодаря ти за отговорите. За съжаление няма да ми е нужна ФМ, може би след време. Постъпих с кръвоизлив и ми направиха кюртаж в 9г.с., плода беше в 6г.с. Понеже беше по спешност просто отидох в болницата, лекаря беше д-р Дорийска. Тя извърши процедурата, обясни ми всичко, внимателна беше, сега се възстановявам и предстои контролен преглед.
Бях ходила при д-р Минчев и д-р Мануелян и двамата каза че просто плода върви назад, назначиха терапия и казаха да изчакаме за пулс, докато не получих болки и течение и пулс не се появи.
Сега чета и чета и не знам с кой доктор да продължа. За всеки има и положителни и отрицателни мнения...

# 756
Здравейте,асам украинка,2 години в Бьлгария разбрахме що ще имами бебе)))тирсю хубов гинеколог в Бургас,какво ше кажете за Д-р Милена Мануелян,може знаете адреса или телефон,или припоручте хубов лекар,мерси много,моя поща-lydmilakond1082@abv.bg

# 757
Здравейте,асам украинка,2 години в Бьлгария разбрахме що ще имами бебе)))тирсю хубов гинеколог в Бургас,какво ше кажете за Д-р Милена Мануелян,може знаете адреса или телефон,или припоручте хубов лекар,мерси много,моя поща-lydmilakond1082@abv.bg

# 758
Candy Mama,Zlat_na, благодаря ти за отговорите. За съжаление няма да ми е нужна ФМ, може би след време. Постъпих с кръвоизлив и ми направиха кюртаж в 9г.с., плода беше в 6г.с. Понеже беше по спешност просто отидох в болницата, лекаря беше д-р Дорийска. Тя извърши процедурата, обясни ми всичко, внимателна беше, сега се възстановявам и предстои контролен преглед.
Бях ходила при д-р Минчев и д-р Мануелян и двамата каза че просто плода върви назад, назначиха терапия и казаха да изчакаме за пулс, докато не получих болки и течение и пулс не се появи.
Сега чета и чета и не знам с кой доктор да продължа. За всеки има и положителни и отрицателни мнения...

Като човек, на който се е случило нещо подобно, макар и на много много по-късен етап от бременността, ще те посъветвам да разровиш темите за проблемна бременност във форума. Момичетата са направили списък с изследванията, които е добре да направиш преди следваща бременност. Аз поне действат по този начин, защото в Бургас няма гинеколог, който да те насочи какво да правиш. След това с изследванията отидох при доц.Конова (преглежда и в Бургас). Оказа се, че искаше точно тези изследвания, които вече бях направила. Така на първия месец от срещата ни имах терапия, която следвах. След като забременях продължих да я спазвам, като добавих регулярни прегледи на плода при специалист. Мога да ти препоръчам д-р Сигридов в София, макар че аз отидох на по-късен етап при него. Мненията за него са доста противоречиви, малко странна личност е, но на мен ми подейства срещата с него. Резултатът е вече не съвсем малкото чудо, което не ми дава мира нито денем, нито нощем.

# 759
  • Across the Multiverse
Момичета, май трябва да се пусне нова тема (аз не знам как  Embarassed )

# 760
Утре ще пусна Wink

# 761
Здравейте. Бих искала да споделя моите впечатления за д-р Люцканов. Всеки си прави сам изводитеи си преценя дали да го посещава, но аз няма да стъпя повече при него. От неговото претупване и безхаберността му родих мъртъв плод 2 дни след термина... Оказа се, че не ми е предписал голяма част от рутинните изследвания, които трябва да си направи всяка бременна и най-вече глюкозо-толерантен тест, от който наистина съм се нуждаела, а той пропусна да ме изпрати. Според мен всяка бременна трябва да си го прави профилактично м/у 24 и 28 г. седмица, тъй като голяма част от жените в Българтия страдат от ПКЯ, а вероятността при ПКЯ да развият диабет е 90%. 
Както и да е, това вече е за друга тема. Всеки сам да си прави заключения, но Люцканов няма да го препоръчам на никого.

# 762
  • град-държава
houms, много съжалявам за загубата Ви.
ГТТ не е  профилактично изследване и трябва да има индикации, за да се прибегне до него. При мен имаше голямо количество води в 6м, следствие на това и гранична глюкоза на гладно, д-р Татарова се усъмни за ГД и ме изпрати на теста. Но за мен беше ужасно, аз самата почти колабирах в лабораторията. Не бих си го направила без да съм бременна дори, ако няма предпоставки - глюкоза над граничните стойности.  
Не съм чувала за Люцканов, но да изпусне ГД означава, че не са правени чести изследвания редовно - пкк, глюкоза, ехо.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 10:07 от Vermilion`

# 763
Индийации имаше, мозък нямаше...

# 764
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Peace

Общи условия

Активация на акаунт