Погрижете се за нежната бебешка кожа

• 12 792
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
Гледам козметиката да е качествена, защото дъщеря ми има чувствителна кожа. Всяка вечер задължително се минава през банята преди лягане, но някакви по специални ритуали нямаме.

# 46
  • На брега на морето
Обожава момента с влизането в банята и играта след това / тъй като не е много кротък масажът сме го превърнали в игра/

# 47
  • Пловдив
Моя мъник обожава да играе в топлата водичка, по време на банята ползваме измивен гел за коса и тяло а след банята нанасям мляко за тяло и крем за под пелените. Ще се радваме да опитаме и душ крема на Хип.

# 48
Все още нямаме ритуал, тъй като чакаме малкото човече да се роди всеки момент, но с удоволсвие бих ползвала Hipp Babysanft за първата баня

# 49
  • Varna, Bulgaria
Използвам качествени бебешки продукти

# 50
Най-малкият ми син обожава да си играе във ваничката. Къпя го всяка вечер с шампоан и сапун, подходящи за неговата чувствителна кожа. Когато преценя, че има нужда подхранвам с бебешко тоалетно мляко или крем за тяло и задължително използвам крем против подсичане.

# 51
За малкия ми син все още ползвам бебешки продукти, защото смятам, че са по-щадящи и не изсушаващи.
Продукти - шампоан за коса и тяло, крем против подсичане, а със застудяването хидратиращ крем за лице и тяло и/или защитен за лице.
Вечер зависи от настроението ни - душ или голямо цопкане в легена.
Чак специални ритуали нямаме, но гледаме да ни е забавно и весело.  Peace

# 52
Използвам продукти за 7-месечния ми син, които щадят кожата и я правят мека и гладка. Тъй като е предразположен към лесно зачервяване поради светлата му кожа, третирам с крем против подсичане при всяка смяна на памперса. При къпане използвам крем душ гел, който се разнася лесно и оставя усещане за мекота на кожата и измива прекрасно. След баня задължително масаж с хидратиращо мляко за дълготрайно омекотяване на кожата.

# 53
Още от родилното използваме шампоана за тяло и коса на HiPP и сме много доволни, до сега не е изсущавал или раздразвал кожата. Всекидневно поддържаме кожата на дъщеря си като я измиваме с HiPP, след това намазваме с нежен лосион за тяло, а лицето почистваме с бебешка мицеларна вода.

# 54
  • София, България
Бебето ми ще се роди след 2 седмици, чела съм доста за поддържане на нежната бебешка кожа и се надявам да взема правилните решения. Ще се радвам ако имам възможност да използвам гел душа на HIPP.

# 55
Използваме само подхранващия крем HiPP Baysanft.Страхотен е,бебчо става още по мекичък с него и личицето му е гладко и защитено.Продължавайте все така да ни радвате с хубавите си продукти!

# 56
  • При децата ми
Мажа малкото дете с хидратиращи лосиони, нищо, че вече не е бебе, защото кожата и е много суха и предразположена към кожни раздразнения.

# 57
Нашият ритуал по къпането  е: измиване  с детски шампоан за коса и тяло, след баня намазвам детето с бебешко олио, ако има нужда слагам и  крем против подсичане.

# 58
И ние чакаме новото попълнение в семейството съвсем скоро.
С удоволствие бихме включили в ритуала по къпане продуктите на HiPP.

# 59
  • София
И за двете ми деца подбираме качествена козметика за баня, както шампоана - душ гела, така и лосион след това. Гледам козметиката да е възможно по-натурална, безвредна и щадяща.
Най-големия проблем на дъщеря ми е косата, която не обича да я мие, така че и там трбва да се подбере подходящата козметика  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт