Мама е с коремче вече, а отвътре я побутва АПРИЛското човече - Тема 8

• 53 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,подариха ми първата играчка за бебето.Много странно ми стана и много ми е рано,но я приех,какво да направя. Пускам я,свири и пее ,а аз я гледам така Shocked
 Много странно ми е Heart Eyes

# 601
  • Sofia, Младост 3
Аз спя на лявата страна и по гръб, обожавам да спя по гръб, така тялото ми си почива най-добре. За хъркането - аз и преди си хърках, та мъжа ми не е казвал да се е усилило  Laughing И той хърка, дует сме  Flutter
А за покупки - количката май до края на декември трябва да я взема, защото ако остане тази, която сега искам до 23 декември е намалена с 25 %. Повече не мисля , че биха я намалили занапред. Последно май се спрях на Peg Perego Book Plus , но и Mutsy-то ми стои в главата. До 23 декември ще го мисля.

# 602
Кари, свиквай. Още по-странно е като родиш, прибереш се вкъщи с бебето и след няколко седмици осъзнаеш, че не само никой не е дошъл да си го вземе, но и никой няма да дойде.  Laughing
Аз спя както ми дойде. Напоследък много се въртя, но не е от ритници или нещо друго, просто така става. Не знам защо толкова държат хората да се спи само на лявата страна, е съм чела и не смятам да чета. Остава и това да го мисля. Ето едно от нещата, за които си мисля, че точно инстинктите ни подсказват най-добре. Ако е наред, ще ми е комфортно, ако не - ще има нещо, което така или иначе да ме смущава.

# 603
Притиска се черния дроб ако спиш на дясно. Това обаче е евентуално, а и не значи, че пречи на бебето или теб. Ако се чувстваш некомфортно сама ще се завъртиш. Ако на бебето му е некомфортно ще те нарита, както прави моето. Иначе за спането по гръб има теория, че може да се притисне артерия, която доколкото разбрах отвежда кръв от матката. В общи линии и там не е опасно за бебето, а на теб ако ти стане зле ще се преместиш. Пусках тук един цитат преди време по въпроса, може да го потърся пак. Аз не мога да лежа по гръб заради болките в таза... Но четох, че имало случаи на бременни, които се връзвали, за да не се обърнат случайно на другата страна  Laughing

За хъркането ви разправях още преди време как хърках с първата бременност, беше нещо потресаващо  #Crazy Май още не е започнало...

Ева, която и от двете да вземеш няма да съжаляваш, уникални колички. За Пег перегото понякога има много добри промоции при вносителите им, аз така си купих Пликото на ниска цена. Виж ги.

# 604
  • Sofia, Младост 3
Манха, точно вносителите имат -25% до 23 декември. Просто и двете колички ми харесват много  Laughing Имам още време да реша.

# 605
Аз на лявата не мога да спя,започва да ме боли корема,а на дясната спа като бебе.Даже и по гръб не спя.Не знам,така ми е удобно.  Tired

# 606
И да си допълня въпроса и да питам - в началото бях много поспалива, но май нещата не се променят. Още спя до 11 часа, понякога и до 11.30, а ми се случва да поспя 1-1.30 и следобед. И при вас ли е така? Нормално ли е да съм такава мърда  Laughing
Добре дошла в клуба на поспаланковците.  Simple Smile Simple Smile Аз ставам в 6, изпращам мъжете в 7, след което се приземявам в леглото и с много голяма лъка ставам към 10.30 - 11 ч.

# 607
Кари, свиквай. Още по-странно е като родиш, прибереш се вкъщи с бебето и след няколко седмици осъзнаеш, че не само никой не е дошъл да си го вземе, но и никой няма да дойде.  Laughing
Хахахахахах... Joy Joy Joy
Е,не... Joy

Манха,абе какво е това чудо с връзването за спане Shocked  изперкала работа Thinking Аз от вас научих за спането,на ляво,на дясно.. Ами да си кажа честно лежа и спя както ми е удобно.  Peace

# 608
Кари, някои бъдещи майки изпадат в крайности, когато става въпрос за това какво трябва и какво не докато сме бременни Simple Smile И аз спя както ми е удобно. Но то така е като не ми остава много време за сън, особено като ходя при малката гад, който някакси успява да заеме 3/4 от леглото...  Laughing

Пък за бебето и аз от време на време се надявах някой да го вземе за малко, но не, всички ги беше страх от него  Joy

# 609
Наистина прекалено се вманиачават някои. Peace

Хаха "беше ги страх от него" Joy Joy
Ще се срутя Joy Joy Joy

# 610
Така си е. Аз неслучайно казах, че след втория месец се притеснявах само за хората, на които го оставям, но не и за него. А те, милите, всички тогава бездетни още, все ги беше страх за това и онова. Успокоявам се, че поне малко сме им помогнали за това да са по-уверени с техните после. А истината е, че какъвто и да е бил ефекта, за мен беше важно само да мога да изляза и да си свърша каквото имам за вършене като бял човек и хич не съм се терзала по други въпроси.  Joy Сега се сетих и за кръстника му, който искаше да направи тренировка за обличането преди кръщенето. Росен тогава беше на 8-9 месеца, вече лазеше като хлебарка и голямо гонене падна. Не знам защо беше решил човека, че той ще стои и ще го чака.  hahaha Справи се накрая, че и на самото кръщене после, но мисля му остана спомен за цял живот. Сега е горд татко на една приказна госпожица, значи не сме го отказали.  Mr. Green

# 611
Хаха, доктор  Laughing

И на мен ми е смешно сега, но никога няма да забравя свеки колко беше втрещена. И майка ми, която разправяше, че брат ми е бил много ревлив и няма как нещо да я уплаши. След една вечер с малкия каза, че брат ми е бил чудесно бебе  Joy

# 612
July,имаше и още едно момиче,което се следи в Дева Мария -
 http://www.devamaria.com/bg/medical/page/32/69/ . Вижте,не знаех,че имаме лична акушерка. newsm78

# 613
  • София
За спането ,често се случва да се събудя по гръб ... ама не ми прави впечатление.Вече трудно си намирам подходяща поза,спя с едно одеяло,което прекрачвам,корема ми пречи Crazy

Eva [Cassidy],и аз харесвам Book plus ,мисля че пак ще пуснат промоция до април.Имаш време до 23-ти да си помислиш.
doctor_la,голям смях,представих ги го кръстника как се бори горкия.Да му е жива и здрава госпожицата.

И отчет,бях отново на преглед днес 311 гр ,точно в 19 седмица.

# 614
  • София
И аз спя, както ми дойде. Все още най-удобно ми е по корем, ама вече не мога съвсем по корем, ами леко настрани, със свит крак или пъхнато под крака юрганче/възглавница, така че да има място за коремчето.

Днес много ме заболя като си слагах Фракси-то Sad Нерв ли уцелих, не знам, ама едвам вкарах иглата и още ме боли мястото ooooh!

Моята единица мярка за неоправни роднини е майката на една приятелка. Е, все съм виждала, ама такова чудо...Беше й оставила бебето един път и дойде да се видим за малко, след 20 минути майка й звъни - идвай си, че се е наакала и трябва да й се смени памперса. 50-годишна жена с медицинско образование не можеше да смени памперса на внучката си!!! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт