Професия учител - 2

• 115 535
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 300
  • в моя гьол
Как седи въпроса с отпуските.....Трябва ли за междусрочната ваканция другата седмица да пускам молба за отпуска......
Разбира се, освен ако смяташ да си на работа през тези 3 дни.

# 301
  • Ямбол
Аз в понеделник съм квестор, а в сряда имам часове с 12 клас и съответно ще пускам отпуск само за вторник.

Мога ли да помоля, някой ми предлагаше, да ми пусне едно примерно КТД за училище.

# 302
  • Пловдив
Аз в понеделник съм квестор, а в сряда имам часове с 12 клас и съответно ще пускам отпуск само за вторник.

Мога ли да помоля, някой ми предлагаше, да ми пусне едно примерно КТД за училище.

КТД  http://dox.bg/files/dw?a=98520d3473 
Анекс към КТД за грипна ваканция  http://dox.bg/files/dw?a=a83a1ef53a

# 303
  • Ямбол

ЗлаВещица, Много благодаря, ще го разгледам.
Колегите искат да го внесем, въпреки категоричния отказ на директора.

# 304
  • в моя гьол

Ако искаш, ще ти пратя и нашето, но утре, че го нямам на файл и трябва да го поискам.

# 305
  • Пловдив
Ами пробвайте се, за проба пари не искат. Пък ако стане. Нямам спомен дали работодателят може да откаже и какво се прави ако го направи, утре ако не забравя ще питам, че е късно да звъня по телефона вече.

# 306
  • Ямбол
Нали, и на теб предварително благодаря. Регионалната ни обеща също да ни даде примерно и ще направим някакво наше и ще го внесем. Има право да откаже, не е длъжна да преговаря по КТ.

# 307
  • Пловдив
Ами ние взехме общинското, премахнахме нещата, които не се отнасят за нас, сложихме по 1-2-3 дни върху отпуските и по някой лев върху лекторските и облеклото и го стъкмихме. За отпуските шефа веднага се съгласи (щото не му бъркат в джоба), за лекторските се опъна, ама се съгласи, за тогава 6 лева беше добре, но сега браншовото ни изравни и на есен ще искаме повече, за облеклото категорично отказа. Ще се пробваме пак тази есен, тогава трябва да го подновяваме и ще видим.

# 308
Как седи въпроса с отпуските.....Трябва ли за междусрочната ваканция другата седмица да пускам молба за отпуска......
Да, аз пуснах отпуск днес.

# 309
И аз съм с БФ и безработна.Сега записах СДК Предучилищна педагогика и се надявам да си намеря работа в някоя ДГ скоро.С бф няма голям шанс, поне в Бургас.
[/quote
Ще може ли малко повече инфо за СДК? Къде, брой семестри и такси?

# 310
  • в моя гьол
Лиляна, пратих ти връзка към КТД-то на ЛС.

# 311
Колеги подписахте ли увеличението от 01.01. 2017 Г.? Снощи имахме съвет и директора ни каза, че няма да имаме увеличение, тъй като от общината му казали, че имало анекс, а не официален документ, за да бъдат преведени субсидии. При вас как са нещата?

# 312
  • Ямбол
Колеги подписахте ли увеличението от 01.01. 2017 Г.? Снощи имахме съвет и директора ни каза, че няма да имаме увеличение, тъй като от общината му казали, че имало анекс, а не официален документ, за да бъдат преведени субсидии. При вас как са нещата?
Същото е положението при нас.

# 313
  • Пловдив
И при нас е така, от общината казали да чака постановление.

# 314
  • Burgas
И ние не сме подписали,но  днес ще имаме общо събрание и там ще кажат какво точно става, но доколко разбрах до края на февруари ще има официален документ и март ще се взима увеличението със задна дата, но някъде вече са подписали увеличения.

Общи условия

Активация на акаунт