Професия учител - 2

• 116 459
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 960
Да, разширената ни е точно ИУЧ, но въпросът с предметите си остава неразрешен засега. Явно всичко ще ни е предпоследната минута.

Нашето РУО иска до 8.09. да са внесени програмите за ИУЧ.
И при нас.
Понеже за първа година имам ИУЧ, на разпределението, на титуплата страница, отдясно пише имената на експертите, не само на директора, нали?

# 961
  • Пловдив
В РУО се утвърждава програмата за ИУЧ/ЗИП, разпределенията се разписват от директора. Стига да не е променено нещо, защото откакто водя АЕ, нямам ЗИП/ИУЧ.

# 962
  • Луната ни пази
Разширената подготовка (старите ЗИПове)  е в 1, 2, 5,6 и 8 клас и се утвърждава само от директора. Програмите за ЗИП (3,4,7,9,10,11 и 12 клас) се утвърждават и в РУО. На титулната страница пиша Утвърдил  (името на Началника на РУО) и Съгласувал (името на експерта).

# 963
  • Ямбол
Направих си един календар за собствено ползване и долу-горе ги натъкмих седмиците. Малко нагласено стана през втория срок, но бива. Някой ако иска, може да го кача да си го изтегли.

# 964
  • Луната ни пази
Скрит текст:

Качвам и моя. Дано да ви е от полза

# 965
# 966
Лилянa, Shagya  Simple Smile благодаря , сега вече си видях грешката седма седмица, сега остава са разбера и програмата и да наглася и разпределенията. Ама имам още цели два дни отпуска.

# 967
При кандидатстване за работа като учител без стаж по специалността как попълвахте професионалната автобиография и представихте ли копие на трудова книжка? Съмнително ми изгледа да включвам избирателно фирмен стаж, още по-несериозно - лятно сервитьорстване от преди 10 години.
По принцип ,дори стажът да е в друга област, идеята е работодателят да види, че имате изградени трудови навици. Ако сте работили на повече места, не е задължително да ги описвате всичките. Посочете тези, които мислите, че могат да ви дадат някакво предимство.

# 968
  • Майничка
Пети март не е ли също неработен, заради 3-ти?

# 969
  • Ямбол
Възможно е. Май имаше нещо такова. То и след 6 май в такъв сличай трябва да е неработен. Като разбера, ще си ги оцветя. Файлът е текстов документ и всеки може да си коригира, както му е удобно. Например да махне като неучебен празника на града ни.

# 970
  • Майничка
Лиляна, аз имах предвид календара на Shagya, там 7-ми е оцветен. Твоят още не го бях погледнала. Embarassed

# 971
  • Луната ни пази
Лиляна, аз имах предвид календара на Shagya, там 7-ми е оцветен. Твоят още не го бях погледнала. Embarassed
Права си. Ще го коригирам. За 6ти май го видях, но за 3ти март не ми дойде на ум.

# 972
  • на изток от рая
Лиляна, 28 май ти е в червенко, а празника на Ямбол си написала, че е на 25.   Thinking

# 973
  • Ямбол
Лиляна, 28 май ти е в червенко, а празника на Ямбол си написала, че е на 25.   Thinking
Ми да, копирала съм и съм забравила да го променя.
Ще го оправя. Ако си в Ямбол, промени си го и ти.

# 974
  • Някъде по Дунава
Аз реално имах само едни пет месеца в социологическа агенция, обаче пък бях на 25, бях завършила на 24. През моите студентски години - 1999/2004 - Славянска филология беше единствената филология, в която излизахме директно магистър.
И аз завърших Славянска филология, но през 2005г, тогава Балканистика и Право също бяха 5-годишни специалности.

Общи условия

Активация на акаунт