Отговори
# 525
Писах, писах и всичко изчезна. Хайде сега накратко.
Аз си ги поръчвам от Амазон.

Краси, благодаря ти за инфото, което си дала! И аз ги знам тези силиконовите, но не съм сигурна дали помагат, ще се поинтересувам по- задълбочено. А за гимнастиката си признавам, че не знаех изобщо.

Мегитео, от тези които си предложила имам лавандула, лимонена трева и wintergreen, който обаче е в комбинация с cedar и balsam fir.  Фактически нямам  майоран и джинджер. Базите ги имам и двете, аз съм си ги правила лятото и невена и жълтия кантарион, като и в двете съм сложила и малко лавандула. Благодаря и за новата рецепта за спокоен сън, която си предложила!

# 526
  • In the light side of the Moon!
Здравейте, взех си дифузер, накупих си 10-тина масла, но вече искам да правя блендове за рол он и инхалер за нос. От къде си купувате шишенца за блендване, кутийки за инхалери и подобни?
https://eteriko.bg/aksesoari.html

Писах, писах и всичко изчезна. Хайде сега накратко.
Аз си ги поръчвам от Амазон.

Краси, благодаря ти за инфото, което си дала! И аз ги знам тези силиконовите, но не съм сигурна дали помагат, ще се поинтересувам по- задълбочено. А за гимнастиката си признавам, че не знаех изобщо.

Мегитео, от тези които си предложила имам лавандула, лимонена трева и wintergreen, който обаче е в комбинация с cedar и balsam fir.  Фактически нямам  майоран и джинджер. Базите ги имам и двете, аз съм си ги правила лятото и невена и жълтия кантарион, като и в двете съм сложила и малко лавандула. Благодаря и за новата рецепта за спокоен сън, която си предложила!

пробвай с тези, които имаш.

при мен тези силиконови подпори не работят. Пробвах с тях в началото, но никакъв резултат, изправят ти пръста, докато си с тях, болката си остава, пък аз няма как да ги нося непрекъснато.

# 527
Забърках го, сега остава да получа облекчение в най- скоро време Simple Smile

# 528
  • Edinburgh-UK
Здравейте ,кои масла ползвате за запушен нос при настинка ? За сега ползвам равинтсара,кипарис , евкалипт ,лютива мента и ела ,но не виждам да има подобрение за дете на 10 год.

# 529
  • Варна
Аз днес и сложих евкалипт, бял бор, мента и грейпфрут. Довечера ще разбера дали е подействало, също е на 10г.

# 530
  • Бургас
Аз ползвам блендовете он гард и зенгест -може да видиш съставките им.Иначе си имат специално за нос, но тези ми действат по-добре.Аз ги ползвам за алергичен ринит.

# 531
  • In the light side of the Moon!
Здравейте ,кои масла ползвате за запушен нос при настинка ? За сега ползвам равинтсара,кипарис , евкалипт ,лютива мента и ела ,но не виждам да има подобрение за дете на 10 год.

аз бих премахнала кипариса и елата и бих добавила чаено и лимон

# 532
Аз ползвам блендовете он гард и зенгест -може да видиш съставките им.Иначе си имат специално за нос, но тези ми действат по-добре.Аз ги ползвам за алергичен ринит.
А как точно правиш бленда с онгард и зенгест?

# 533
  • Бургас
Не ги правя.

# 534
Извинявам се за нахлуването в темата директно с въпрос. Уж четох назад, но е доста обширно и най-вероятно съм пропуснала отговора. С Ковид съм и съответно кашлица и задух - обикновено след сън до към обяд ми е най-трудно да дишам. Имам от маслата на дотерра air и on guard. Досега съм ги слагала само в дифузия, обаче в момента дори не усещам аромата от тях, какво да говорим за друго. Нямам никакви базови масла в наличност, защото съм в изолация. Мога ли да мажа по няколко капки от air-a директно върху гърдите? Ще има ли ефект или само да пробвам за успокоение?

# 535
Извинявам се за нахлуването в темата директно с въпрос. Уж четох назад, но е доста обширно и най-вероятно съм пропуснала отговора. С Ковид съм и съответно кашлица и задух - обикновено след сън до към обяд ми е най-трудно да дишам. Имам от маслата на дотерра air и on guard. Досега съм ги слагала само в дифузия, обаче в момента дори не усещам аромата от тях, какво да говорим за друго. Нямам никакви базови масла в наличност, защото съм в изолация. Мога ли да мажа по няколко капки от air-a директно върху гърдите? Ще има ли ефект или само да пробвам за успокоение?
Първо - скорошно оздравяване Flowers Four Leaf Clover
Иначе мисля че може да капваш 3-4-5 капки от air- a на тампонче и да си го вдишваш, както с инхалерче.
A on-guard можеш да си мажеш на тип, зад уши, до носа и мисля и на петите не би навредило.
За базово си мисля че може да ползваш зехтин, но не съм сигурна ?!

# 536
Според мен, при липса на други базови масла, можете да ползвате зехтин, както са Ви посъветвали, или дори слънчогледово олио.
Бързо възстановяване ❤️

# 537
Благодаря ви, зехтин имам, ще разреждам с него.
Благодаря ви за бързите отговори и пожеланията! Хубав и слънчев ден!

# 538
  • Бургас
И двете си ги мажа на носа, он гард и на гърлото, както и онгард с мед съм взимала, но за спокойствие може и малко да се разредят или да се изяде масло+мед+ капка онгард.Отделно само парчета краве масло много успокояват кашлица.Давам и един непоискан съвет- правете си компреси, имаше един с нишадър, но може и други на гърба и гърдите/без сърцето/, извличат секретите от дроба.

# 539
  • Варна
Аз имам питане към тези, които поръчват от arometera.bg
Аз ли съм голям индианец или има някаква тънкост.... Направих си профил и в стигам до момента, в който да приключа поръчката, уж всичко е отбелязано, адрес, начин на плащане и не става и не мога да разбера защо. Не виждам и някъде история на поръчките, та ме е страх да не поръчам 5 пъти едно и също нещо.
Избирам опция за доставка до офис на Еконт, наложен платеж....какво пропускам, момичета?

Редактирам се:
УСПЯХ! Явно не иска с използването на запазен адрес, както се мъчих аз. Когато при приключване на поръчка ме препрати да си въвеждам адреса за доставка, го въведох и успешно приключих поръчката.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 16:40 от Gaburata

Общи условия

Активация на акаунт