WIZZ AIR - 24

• 83 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Луната
А ,ако искам да откажа билет и да ми се възстанови там 70 процента как се процедира?
Няма възстановяване на сумата, ако вие без някаква причина просто така решавате, че няма да летите. Има определени случаи като смърт на близък или болнично лечение,при което може да ви бъде възстановена някаква част или цялата сума.

# 106
 Излезе ми реклама за полетите до Варна (от края на март започват), реших да проверя как са цените. Лятото са по 50 лв. Влизам си в профила да видя как са с дискаунт клуб и ми излиза "WIZZ Discount Club не се предлага за този маршрут". Много ниска им се е видяла цената 50 лв , че решили за полети в  България да не важи.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 19:17 от Amaretka

# 107
Благодаря ви Simple Smile Сега ще се регистрирам в двата сайта.

# 108
Аз мисля,че платих точно 20, 30 евро отгоре,като застраховка за отмяна на пътуване,тъй като не взимах за мен ,а човекът не беше много сигурен.

# 109
# 110
Имам  групово членство до края на годината , ще важи ли ако закупим билети до края на годината , но с дата на полета  2017 г??

# 111
  • Луната
Имам  групово членство до края на годината , ще важи ли ако закупим билети до края на годината , но с дата на полета  2017 г??
Да Peace

# 112

Да

# 113
Аз мисля,че платих точно 20, 30 евро отгоре,като застраховка за отмяна на пътуване,тъй като не взимах за мен ,а човекът не беше много сигурен.
Застраховката важи ако е настъпило застрахователно събитие, а не просто защото човекът се е отказал да пътува.

# 114
Създаваш си събитие.Случва ми се.

# 115
  • Горна Оряховица
Здравейте, имам въпрос за WIZZ Discount Club картите. Купих си билети и взех и такава карта, но никъде в сайта не намирам номера на картата - трябва ли ми, ще ми бъде ли издавана физическа карта или те са виртуални?

# 116
  • Луната
Здравейте, имам въпрос за WIZZ Discount Club картите. Купих си билети и взех и такава карта, но никъде в сайта не намирам номера на картата - трябва ли ми, ще ми бъде ли издавана физическа карта или те са виртуални?
Няма да Ви бъде издавана физическа карта! Peace
При резервация като влезете в профила си ще ви дава цените с отстъпка.

# 117
  • в града на вечния купон
От кога се заплащат местата, вчера гледам промоция и изненада местатат вече се заплащат

егати промоцията

# 118
От миналия понеделник, 28.11.

# 119
  • София
От кога се заплащат местата, вчера гледам промоция и изненада местатат вече се заплащат

егати промоцията

Ха, това ме изненада!
Резервирах снощи билети и видях, че ми дава цена за местата. Мислех, че това е ако желая да си закупя точно определено място, а самата система ми генерира някакви в последствие. И сега какво се оказва, че сме без места, а билетите са купени newsm78.
Мога ли да ги добавя тези места допълнително.....Защото иначе, ако разбирам правилно, имаме билети без места newsm78

Общи условия

Активация на акаунт