WIZZ AIR - 24

• 83 826
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Луната
Отново 20%

# 151
Много начесто са тези промоции с 20-те %, по- рано не си спомням да е имало такъв период.... И дано така да продължи, де  Peace

# 152
Всичко е заради Раян , направо ги съсипват с цени. В тази връзка няма ли да пуснат намаление на багаж?

# 153
И аз искам за багаж да пуснат, но май няма да стане. А иначе наистина много често взеха да пускат намаления от 20% /въпреки че не всички са реални/,  преди бяха около 2 пъти годишно.

# 154
Привет на всички допуснах една грешка и се надявам някои да ми помогне, ситуацията е следната чекирах се обаче съм си подал докоменти за нова карта и паспорт старата е валидна още година и половина но я сменям. Та въпроса е как да се чекирам наново с новата лична карата или паспорт полета ми е на 12 януари много благодаря на всеки отзовал се.

# 155
Принципно няма проблем да пътувате с нова лична карта и въведени данни от старата.

# 156
Привет на всички допуснах една грешка и се надявам някои да ми помогне, ситуацията е следната чекирах се обаче съм си подал докоменти за нова карта и паспорт старата е валидна още година и половина но я сменям. Та въпроса е как да се чекирам наново с новата лична карата или паспорт полета ми е на 12 януари много благодаря на всеки отзовал се.
Понеже има достатъчно време, аз бих писала през формата за контакт или да се свържа с тях по телефона.

# 157
Да, пиши през формата за контакт може да имаш късмет. Аз си смених фамилията и от 02.11 ги чакам да благоволят да  я сменят и те. След няколко дни летим. Е ще си летя със старите документи, заради тях не ходя да си ги взимам ,вече 1 месец, за да ми е сигурно ,че няма да имам проблем. Аз на твое място преди да ми е решен проблема от тях , не бих си взела новите документи.

# 158
Сега влязох в сайта им и видях че от края на м.юли от Варна има полети до нови дестинации, дали аз сега ги виждам или е обявено отдавна.
Има полети за
Айндховен   EIN
Дортмунд   DTM
Ларнака (Кипър)   LCA
Лондон Лутън   LTN
Меминген/Мюнхен Запад   FMM
Милано Бергамо   BGY
София

Всъщност новите са без София и Лондон, но така ги копирах.
Дано има повече дестинации от Варна.

# 159
  • в града на вечния купон
Направо стават смешни с тези 20%намаление
Чак пък и такса за седалка са въвели #2gunfire

# 160
Само от любопитство питам- Уиз някога кацал ли е на Терминал 2/ или винаги са били на Т1/ ?

# 161
Сега влязох в сайта им и видях че от края на м.юли от Варна има полети до нови дестинации, дали аз сега ги виждам или е обявено отдавна.
Има полети за
Айндховен   EIN
Дортмунд   DTM
Ларнака (Кипър)   LCA
Лондон Лутън   LTN
Меминген/Мюнхен Запад   FMM
Милано Бергамо   BGY
София

Всъщност новите са без София и Лондон, но така ги копирах.
Дано има повече дестинации от Варна.
Вчера ги обявиха официално дестинациите от Варна.

Само от любопитство питам- Уиз някога кацал ли е на Терминал 2/ или винаги са били на Т1/ ?
Май не.

# 162
Много хубава новина за Варна -най-сетне някой забеляза града, дано се развие туризма от чужбина и донесе финанси от които има голяма нужда както се вижда на всеки ъгъл в града -буквално всичко се разпада.

# 163
Изтървах темичката  Embarassed а толкова новини   Shocked щастлива съм най-вече за новите дестинации от Варна,  най-после нещо и за нас  Grinning

# 164
  • Mediterraneo
Стана ми интересно и реших да проверя за полет Варна- София. Не ми изкарва нито един наличен полет в периода от утре до 5 февруари  Rolling Eyes Летят ли изобщо по този маршрут или?

Общи условия

Активация на акаунт