WIZZ AIR - 24

• 83 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Стана ми интересно и реших да проверя за полет Варна- София. Не ми изкарва нито един наличен полет в периода от утре до 5 февруари  Rolling Eyes Летят ли изобщо по този маршрут или?

От 26-ти март ще летят по този маршрут.

# 166
  • Mediterraneo
Ясно, благодаря.Blush

# 167
  • Луната
Отново 20% намаление за членове на Дискаунт за всички полети от и до Обединеното кралство.

# 168
Много хубава новина за Варна -най-сетне някой забеляза града,

Чак не е за вярване,че най-после се пораздвижи и нашето летище.Засега само 1 самолет,дано станат поне два и повече дестинации.От новите само Милано ме радва,иначе до Германия лятно време имаме чартъри,даже за юли съм букнала.Не планирах скоро да се върна до Стреза,че имам преди това други 3 маршрута в Италия,но така с директен полет за някой дълъг уикенд много трудно ще се въздържа Crazy Crazy!

# 169
  • София
Здравейте, питането ми е при резервиране на билети за двама има ли опция само за единият пътник да се закупи Wizz Go или задължително трябва и за двамата?

# 170
Здравейте, питането ми е при резервиране на билети за двама има ли опция само за единият пътник да се закупи Wizz Go или задължително трябва и за двамата?

Направете резервациите отделно, съответно на единия пътник с опция Уиз Го, другия - без. Но ако имате дискаунт клуб карта, не може да се ползва и от двамата.

# 171
момичета как стои въпросът с цигарите и тютюнът никъде не намерих информация
колко тютюн мога да нося или от безмитната мога да си купя

# 172

valia8
, колкото е разрешено да внесеш в държавата, където отиваш.

# 173

valia8

За Англия става въпрос но никъде не мога да видя инфо

# 174
  • Луната

valia8

За Англия става въпрос но никъде не мога да видя инфо

Ето инфо: Алкохол, тютюневи изделия, пари в брой

# 175
  • Smolyan
Здравейте, получих имейл, че има промяна в полета ми. Избрах опцията за възстановяване на сумата на билетите, като попълних тяхна бланка. Въпросът ми е ако някой е избирал тази опция за какъв период са му възстановявали сумата.
Предварително благодаря  bouquet

# 176
  • Луната
Здравейте, получих имейл, че има промяна в полета ми. Избрах опцията за възстановяване на сумата на билетите, като попълних тяхна бланка. Въпросът ми е ако някой е избирал тази опция за какъв период са му възстановявали сумата.
Предварително благодаря  bouquet
До 4-5 работни дни. Мисля, че зависи също и от банката ви! Peace

# 177
Кой полет е отменен?

# 178
  • Пловдив
В безмитния магазин на летище София има доста ограничен асортимент на цигари, така че си помислете дали да оставите покупката за там.

# 179
Здравейте!

Весела Коледа на всички! Здраве и благоденствие!  bouquet

Включвам се с бърз въпрос.

Закупих билети с Уиз, но след плащането ми направи впечатление, че вместо като Miss, съм записана като Mr  Laughing

Дали биха ми създали проблем за такова нещо и трябва ли да уведомя предварително, преди полета?

Общи условия

Активация на акаунт