WIZZ AIR - 24

• 83 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
И аз мислех така,и при все че полета ми е с 15-тина продадени места,разцъках с полети за септември и октомври догодина,цените са 8-10-12 лв.Никъде не видях места на цени от 2,3,4 лв.Не че е много важно,само билети по 20 лв. да има
За различни дестинации и цените на местата са различни. А може и вече наистина да няма цени 2-3-4 лв. Мисля, че най-изгодно е още когато се прави резервацията тогава да се купят местата и цената им е най-добра. И със закупуването може да видите след това, че цената може и да се е покачила. При наближаване на датата на полета цените им се покачват - това съм го забелязала със сигурност.
От днес има нова политика за разпределяне на местата - определеното безплатно място става ясно едва при чекиране, а не както до сега в момента на резервацията.
и каква е новата политика?
На пътници, които не изберат място, ще им бъде разпределено такова по време на чекирането.

# 76
Някой знае ли дали има трансферна зона на летището в Дортмунд? Имам един час за прекачване и се чудя дали ще стигне.

# 77
Passengers who arrive in Dortmund and plan to continue on a connecting flight must go from the arrivals level (level 0) to the departures level (level 1) and pass through the security checkpoint. You also have the possibility to purchase a Fast Lane ticket at the information desk, if there are long queues. Passengers with a Germanwings/Lufthansa transfer will have their luggage automatically transported to the destination airport. Passengers with two separate tickets may have to check their luggage in again.

# 78
  • Германия
Някой знае ли дали има трансферна зона на летището в Дортмунд? Имам един час за прекачване и се чудя дали ще стигне.
Ще стигне. Летището не е толкова голямо. И има опцията да се купи билет за бързо преминаване през проверка за сигурност.

# 79
Летището е супер малко и спокойно.

# 80
Ззравейте, момичета! Сигурно е коментирано, но нямам никакво време да чета, извинявам се предварително! Преса за коса в голям салонен багаж мога ли да имам?

# 81
  • Луната
Ззравейте, момичета! Сигурно е коментирано, но нямам никакво време да чета, извинявам се предварително! Преса за коса в голям салонен багаж мога ли да имам?
Дали в малък или голям салонен багаж изискванията са едни и същи. Пресата не е сред забранените неща за носене. Би трябвало да нямате проблеми. Peace

# 82
Дали в малък или голям салонен багаж изискванията са едни и същи. Пресата не е сред забранените неща за носене. Би трябвало да нямате проблеми. Peace
В такъв случай мога да сложа преса и козметика там така ли да го разбирам? Дамската ми чанта има ли определен размер, които трябва да бъде Simple Smile

# 83
  • Луната
В такъв случай мога да сложа преса и козметика там така ли да го разбирам? Дамската ми чанта има ли определен размер, които трябва да бъде Simple Smile
За козметика, която е в течно и полутечно състояние трябва да е в максимални разфасовки до 100 мл и да са поставени в прозрачен плик с клипс с вместимост 1 л.
А ако нямате закупено качване с предимство имате право само на 1 брой кабинен багаж. Вие сте си закупили голям, така че дамската Ви чанта ще трябва да я пъхнете в големия си кабинен багаж (ако нямате закупено качване с придимство). Ако имате - тогава имате право на още един кабинен багаж с размери до 40x30x18.

# 84
Пресата не е проблем дори тип инстайлер.

# 85
  • срещу двата комина :)))
записвам се и тук, че ми предстои полет до Будапеща  Hug

# 86
Уиз промениха часа на полета ни на 26/12/16. От 11 на 13,30. Sad Сега наново билети за рейса.
За къде е това? И преди да купувате нови билети вижте дали не може да ги презаверите Peace

За Лондон.
Приех новия час. 2часа по- късно. Но билетите от летището до града вече  са с нова цена.

До два часа закъснение не би било причина да се притеснявате , тук някъде из форумите  срещах да се споменава , че не правят проблем да се качите по късно на автобусите предлагащи трансфери от Лутън / Стансет до Лондон (конкретно закупени от Изи бус), прибрахме се преди дни и двете посоки автобусите бяха с по 5, 6 пътника в посока , така че не би било нужно да се купуват нови билети , а и имате основателна причина да сте по късно на гейта на автобусите ....

# 87
Благодаря,  но аз наистина се притеснявам,  че ако не ни качат,  може да няма билети. Все пак са 2 часа. Дано пише някой със същия случай.

# 88
Благодаря,  но аз наистина се притеснявам,  че ако не ни качат,  може да няма билети. Все пак са 2 часа. Дано пише някой със същия случай.
Гери, почти сигурна съм, че ще ви качат.
Аз бях точно преди седмица отново в Лондон и автобуса от летището беше пълен - без свободно място.
С точен час за този автобус бяха малко хора. Всички останали, включително и ние не бяхме. Нашият полет закъсня с излитането около час и половина и естествено си пропуснахме часа на шатъла. Качиха ни в първия тръгващ.
Общо закъсняхме за часа на билетите ни около един час.

# 89
имам запазен двупосочен билет до Лондон  на 21 в профила ми пишеше моля чекирайте се в рамките на 5 дни, 4 дни и така нататък
днес се чекирах на полета за отиване ми даде бордна карта но на полета за връщане все още ми пише моля чекирайте се в рамките на 2 дни а в същото време нямам поле за чекиране, какво да правя в такъв случай newsm78

Общи условия

Активация на акаунт