WIZZ AIR - 24

• 83 764
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Уиз промениха часа на полета ни на 26/12/16. От 11 на 13,30. Sad Сега наново билети за рейса.

# 61
  • Луната
Уиз промениха часа на полета ни на 26/12/16. От 11 на 13,30. Sad Сега наново билети за рейса.
За къде е това? И преди да купувате нови билети вижте дали не може да ги презаверите Peace

# 62
За къде е това? И преди да купувате нови билети вижте дали не може да ги презаверите Peace

За Лондон.
Приех новия час. 2часа по- късно. Но билетите от летището до града вече  са с нова цена.

# 63
Уиз еър да не са вдигнали тихомълком таксата за места по избор?Имам налични 6 Е кредит при тях и мислех ако не ги добавя за нови билети,поне да взема места с тях,за да не изгорят.Понеже има много време до полетите ни,не се организирах навреме и вместо по 2-3 лева места от 5-ти ред назад,ми ги предлагат по 8-10 сега.Гледах и за произволни дати и дестинации,пак не виждам евтини места.Май все пак ще трябва да вземам билети... Joy

# 64
  • Луната
Те се вдигат в зависимост от запълняемостта. И може първоначално да са на една цена, а след месец на друга по-висока, а при отваряне на чекина още по-висока Peace
Това ми направи впечатление още пролетта.

# 65
Те се вдигат в зависимост от запълняемостта. И може първоначално да са на една цена, а след месец на друга по-висока, а при отваряне на чекина още по-висока Peace
Това ми направи впечатление още пролетта.
И аз мислех така,и при все че полета ми е с 15-тина продадени места,разцъках с полети за септември и октомври догодина,цените са 8-10-12 лв.Никъде не видях места на цени от 2,3,4 лв.Не че е много важно,само билети по 20 лв. да има

# 66
  • Луната
И аз мислех така,и при все че полета ми е с 15-тина продадени места,разцъках с полети за септември и октомври догодина,цените са 8-10-12 лв.Никъде не видях места на цени от 2,3,4 лв.Не че е много важно,само билети по 20 лв. да има
За различни дестинации и цените на местата са различни. А може и вече наистина да няма цени 2-3-4 лв. Мисля, че най-изгодно е още когато се прави резервацията тогава да се купят местата и цената им е най-добра. И със закупуването може да видите след това, че цената може и да се е покачила. При наближаване на датата на полета цените им се покачват - това съм го забелязала със сигурност.

# 67
  • Пловдив
Хора, имам следния въпрос: Кога е чекирането при Уиз? Питам, защото още при закупуването на билетите преди 2 месеца, си въведох данните на паспорта, избрах си места и т.н. и тъй като полета ми е на 29.12 т.е. след 1 месец и доколкото знам, вече трябва да мога да се чекирам. И след като натисна "ЧЕкиране" на сайта ми излизат всичките попълнени неща. Как да го разбирам това? Вече чекирала ли съм се? Много странно  newsm78

# 68
  • Луната
Имаш ли бордна карта? След края на чекина се генерира бордна карта.

# 69
  • Пловдив
Не, нямам... най-вероятно все още не се е активирала възможността за онлайн чекиране, защото полета ми е на 29.12 от 21ч., така че се надявам по-късно днес или утре да успея  Simple Smile

# 70
  • Луната
Не, нямам... най-вероятно все още не се е активирала възможността за онлайн чекиране, защото полета ми е на 29.12 от 21ч., така че се надявам по-късно днес или утре да успея  Simple Smile
Шом нямате бордна карта значи не сте се чекирали. Това, че ви стоят записани данните не означава, че сте се направили чекин. Утре ще ви бъде отворен чекина и като го завършите ще имате бордни карти, които може да разпечатате.

# 71
За различни дестинации и цените на местата са различни. А може и вече наистина да няма цени 2-3-4 лв. Мисля, че най-изгодно е още когато се прави резервацията тогава да се купят местата и цената им е най-добра. И със закупуването може да видите след това, че цената може и да се е покачила. При наближаване на датата на полета цените им се покачват - това съм го забелязала със сигурност.
От днес има нова политика за разпределяне на местата - определеното безплатно място става ясно едва при чекиране, а не както до сега в момента на резервацията.

# 72
  • в града на вечния купон
От днес има нова политика за разпределяне на местата - определеното безплатно място става ясно едва при чекиране, а не както до сега в момента на резервацията.
и каква е новата политика?

# 73
  • Луната
Nedy Ivanov има ли го в сайта или правихте нова резервация. Вчера ми разпределяше автоматично място.

Още нещо ново:
WIZZ AIR стартира WIZZ GO

# 74
Да, до вчера системата разпределяше автоматично места, но днес вече не.
Първите ми впечатления са, че WIZZ PLUS е за предпочитане пред WIZZ GO поради незначителната разлика в цените.

Общи условия

Активация на акаунт