WIZZ AIR - 24

• 83 757
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • York
Колко време се чака са възстановяване на 120 процента, поради сменен полет? Нямам търпение да си купя новите билети Crazy

# 46
Ох незнам как да се свържа с тях,звъня на импулсният телефон не мога да се вържа заето,на меила 15 дни не отговарят,става въпрос за смяна на една буква.

# 47
Ох незнам как да се свържа с тях,звъня на импулсният телефон не мога да се вържа заето,на меила 15 дни не отговарят,става въпрос за смяна на една буква.

Да те успокоя аз от 02.11.2017 ги чакам да ми сменят Фамилията в профила. Не съм си взела новата лична карта заради тях , вече летях веднъж със старата.
А за 1 грешна буква доколкото знам няма да ти направят проблем.

# 48
Обикновено късно вечер е по-лесна връзката по телефона.

# 49
  • Луната
Проверихте ли случайно дали не е променена и просто да не са ви писали?

# 50
Привет и Благодаря за новата темичка! bouquet

# 51
Няма нужда да сменяте една буква, че и да се тормозите и да въртите импулсни телефони...

# 52
4arli96, до 3 грешни букви в името няма никакъв проблем. Може да се обадите на информация на Летището да питате за всеки случай, вероятно ще знаят?

# 53
Добро утро, влизам с въпрос
Снощи направих резервация, накрая след като въведох данните от картата ми изписа че трябва да въведа код за верификация, картата е на мъжа ми, съответно не го въведох  и днес имам някакво потвърждение за билетите изпратили са ми и фактура, но при запазването разбрах че някъде трябва да въведа номер на лична карта и съответно паспорт за детето , а никъде не ми поискаха въвеждане. Как се процедира в такъв случай , звънях и на телефона, но не мога да се свържа.
Предварително благодаря bouquet

# 54
Снощи направих резервация, накрая след като въведох данните от картата ми изписа че трябва да въведа код за верификация, картата е на мъжа ми, съответно не го въведох  и днес имам някакво потвърждение за билетите изпратили са ми и фактура, но при запазването разбрах че някъде трябва да въведа номер на лична карта и съответно паспорт за детето , а никъде не ми поискаха въвеждане. Как се процедира в такъв случай , звънях и на телефона, но не мога да се свържа.
На сайта на Уиз излиза ли резервацията ви?
Данните от ЛК/паспорти се въвеждат при чекирането.

# 55
На сайта на Уиз излиза ли резервацията ви?
Данните от ЛК/паспорти се въвеждат при чекирането.

когато си влезна в профила ми излиза най-отгоре Травел план с датата на заминаване и на връщане
значи би трябвало всичко да е наред, тогава при чекирането вкарвам данните от документите. Чекирането трябвада стане 11 дни по - рано от датата на полета, нали, същото важи и за връщането

# 56
 Peace
чекирането е от месец преди полета

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 23:17 от pinko

# 57
Peace
чекирането е до месец преди полета
Полета ни е на 21.12
кога трябва да се чекирам

# 58
Peace
чекирането е до месец преди полета
Полета ни е на 21.12
кога трябва да се чекирам

Вече можете да се чекирате...до 3 часа преди полета.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт