WIZZ AIR - 24

• 83 767
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Луната
Дами, какъв е този национален документ за самоличност при онлайн чекирането? За пръв път го виждам newsm78 Да не е личната карта? Срам ме е да попълвам, да не вземе да стане гаф и на летището да се чудя какво става.
Лична карта Peace

# 31
 Здравейте, имам около месец до полета, а под този за отиване пише: "Чекиране", под този за връщане: Онлайн чекиране: "Чекирайте се в рамките на 8 ден(дни)" (това е само надпис). Нали онлайн чекирането ( безплатно) може да се направи до 3 часа преди полета, и този надпис малко ме притеснява.

...
 Началото на август имаше промция за багаж, надявам се пак да пуснат такава!

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 18:20 от Amaretka

# 32
Според мен няма проблеми. Аз се чекирах ден преди полета Peace

# 33
  • Варна
Някой беше питал по назад за дете на 15 години дали може да лети само - НЕ, Не може с уиз еър. Трябва да лети с още някой на една обща резервация или ако не, човекът, с когото лети и не са една обща резервация, попълва една бланка на летището. Още малко като порастне, ще може.
Проверете за изгодни билети на редовните линии. Там за тази възраст няма такива ограничения.

# 34
Някой беше питал по назад за дете на 15 години дали може да лети само - НЕ, Не може с уиз еър. Трябва да лети с още някой на една обща резервация или ако не, човекът, с когото лети и не са една обща резервация, попълва една бланка на летището. Още малко като порастне, ще може.
Проверете за изгодни билети на редовните линии. Там за тази възраст няма такива ограничения.
Това къде го прочетохте?

# 35
Деца, които не са навършили 14 години, могат да пътуват само ако са придружавани от възрастен, който е навършил поне 16 години и поема пълна отговорност за детето.

# 36
Деца, които не са навършили 14 години, могат да пътуват само ако са придружавани от възрастен, който е навършил поне 16 години и поема пълна отговорност за детето.

Това във връзка с пътуването на дете на 15 години ли е?

# 37
В крайна сметка задължително ли е дете на 15 г да бъде с придружител по време на полета? Останах с впечатление, че такова изискване няма.

# 38
  • Луната
В крайна сметка задължително ли е дете на 15 г да бъде с придружител по време на полета? Останах с впечатление, че такова изискване няма.
Няма нужда от придружител дете на 15 години!.   Peace
Дърщеря ми е пътувала без проблем. Трябва само декларация от родителите и ксерокопие от нея за гранична полиция.
Ако още се притеснявате пишете запитване към МВнР. Ще намерите контакти на сайта им Wink
Само деца до 14 г. затова и не им се продават билети без на резервацията да има възрастен.

# 39
Няма нужда от придружител дете на 15 години!.   Peace
Дърщеря ми е пътувала без проблем. Трябва само декларация от родителите и ксерокопие от нея за гранична полиция.
Ако още се притеснявате пишете запитване към МВнР. Ще намерите контакти на сайта им Wink
Само деца до 14 г. затова и не им се продават билети без на резервацията да има възрастен.
+1  Peace
Останалото са свободни съчинения...

# 40
  • Чукарландия
Мимии, благодаря за новата тема! bouquet

Искам да попитам, когато започна чекиране, дава ли се възможност за добавяне на платен багаж? Hug

# 41
...
Искам да попитам, когато започна чекиране, дава ли се възможност за добавяне на платен багаж? Hug
Да.

# 42
Здравейте писах им преди 2 седмици за промяна на една буква,но още няма отговор,дали изобщо ще отговорят. И аз да питам под отиване пише чекирайте се , а за връщане чекирайте се в рамките на 12 дни,нали може да се чекирам 1,2 дена преди тръгване и ако започна чекиране,мога ли да го спра?

# 43
Благодаря  за уточнението .  Hug

# 44
  • Чукарландия
Благодаря, Мимии! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт